GLASACKI ULOG
Ja mislim da su ovo izglasali na skupstini kad smo i mi imali onu skupstinu na Masinskom fakultetu
Odmah poslije te skupstine igraci su im odbili da idu na pripreme
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ukratko, raspadamo se. Vi sledece godine igrate LP, a Nam sadi rizu u Butmiru sa kojim mi nemamo nista.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:28Al pazi sad ovo
GLASACKI ULOG
Ja mislim da su ovo izglasali na skupstini kad smo i mi imali onu skupstinu na Masinskom fakultetu
![]()
![]()
Kad je Nam rekao da ce novi kamp napravitOsmaDolazi je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:32Ukratko, raspadamo se. Vi sledece godine igrate LP, a Nam sadi rizu u Butmiru sa kojim mi nemamo nista.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:28Al pazi sad ovo
GLASACKI ULOG
![]()
![]()
Cak ce i Olimpik prije vas imati trening kamp.![]()
SaMoVelez je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:36Ova dva izvještaja koji su do sad objavljeni, Željin i Sarajeva osim dugova koje su napravili u prošloj godini, pokazuju i koliko ukupno troše. Gotovo 11 milion KM FKS a upola manje Željo. Ovaj podatak otkriva kako i nije najvažnije imati, tj ne mora biti presudan faktor, novac. Po ovome bi Sarajevo trebalo bježati svima makar 15 bodova. Šta ti znači kad trošiš svoje, ono što si krvavo zaradio pa vodiš računa o svakoj marki ili s druge strane imaš delegata iz vana i pucaš ga po ušima boli te ****.
PS respekt za pitare kad su uspjeli nekoga naložiti da daje ovoliku lovu![]()
Pa evo jesmo li prošle godine bježali svima osim Zrinjskom, počevši od Širokog -16, Želje -20...SaMoVelez je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:36Ova dva izvještaja koji su do sad objavljeni, Željin i Sarajeva osim dugova koje su napravili u prošloj godini, pokazuju i koliko ukupno troše. Gotovo 11 milion KM FKS a upola manje Željo. Ovaj podatak otkriva kako i nije najvažnije imati, tj ne mora biti presudan faktor, novac. Po ovome bi Sarajevo trebalo bježati svima makar 15 bodova. Šta ti znači kad trošiš svoje, ono što si krvavo zaradio pa vodiš računa o svakoj marki ili s druge strane imaš delegata iz vana i pucaš ga po ušima boli te ****.

Pa zar cetvrti na tabeli ne ide u Evropu ako je kup osvojilo Sarajevo?Haver ! je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:43Pa evo jesmo li prošle godine bježali svima osim Zrinjskom, počevši od Širokog -16, Želje -20...SaMoVelez je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:36Ova dva izvještaja koji su do sad objavljeni, Željin i Sarajeva osim dugova koje su napravili u prošloj godini, pokazuju i koliko ukupno troše. Gotovo 11 milion KM FKS a upola manje Željo. Ovaj podatak otkriva kako i nije najvažnije imati, tj ne mora biti presudan faktor, novac. Po ovome bi Sarajevo trebalo bježati svima makar 15 bodova. Šta ti znači kad trošiš svoje, ono što si krvavo zaradio pa vodiš računa o svakoj marki ili s druge strane imaš delegata iz vana i pucaš ga po ušima boli te ****.
Al eto karma je kur.va, srušismo se ko kula od karata...
Ne ide ako previše zaostaje za prvakom. (Član 32. stav (4) PRAVILNIKA N/FS BIH)Zip je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:45Pa zar cetvrti na tabeli ne ide u Evropu ako je kup osvojilo Sarajevo?Haver ! je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:43Pa evo jesmo li prošle godine bježali svima osim Zrinjskom, počevši od Širokog -16, Želje -20...SaMoVelez je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:36Ova dva izvještaja koji su do sad objavljeni, Željin i Sarajeva osim dugova koje su napravili u prošloj godini, pokazuju i koliko ukupno troše. Gotovo 11 milion KM FKS a upola manje Željo. Ovaj podatak otkriva kako i nije najvažnije imati, tj ne mora biti presudan faktor, novac. Po ovome bi Sarajevo trebalo bježati svima makar 15 bodova. Šta ti znači kad trošiš svoje, ono što si krvavo zaradio pa vodiš računa o svakoj marki ili s druge strane imaš delegata iz vana i pucaš ga po ušima boli te ****.
Al eto karma je kur.va, srušismo se ko kula od karata...
Ne prijatelju. Novac je presudan faktor u svakoj sferi zivota. Pogotovo u kapitalizmu koji jede one koji mu se ne prilagode.SaMoVelez je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:36Ova dva izvještaja koji su do sad objavljeni, Željin i Sarajeva osim dugova koje su napravili u prošloj godini, pokazuju i koliko ukupno troše. Gotovo 11 milion KM FKS a upola manje Željo. Ovaj podatak otkriva kako i nije najvažnije imati, tj ne mora biti presudan faktor, novac. Po ovome bi Sarajevo trebalo bježati svima makar 15 bodova. Šta ti znači kad trošiš svoje, ono što si krvavo zaradio pa vodiš računa o svakoj marki ili s druge strane imaš delegata iz vana i pucaš ga po ušima boli te ****.
Pa tesko da ce ikad ijedan klub imat dominaciju u ovoj ligi zbog 'nacionalnog kljuca' ali Sarajevo je tome trenutno najblize. Nije bilo 15 bodova razlike ali je u zadnjih 5 godina bilo 3 titule i 2 kupa.SaMoVelez je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:36Ova dva izvještaja koji su do sad objavljeni, Željin i Sarajeva osim dugova koje su napravili u prošloj godini, pokazuju i koliko ukupno troše. Gotovo 11 milion KM FKS a upola manje Željo. Ovaj podatak otkriva kako i nije najvažnije imati, tj ne mora biti presudan faktor, novac. Po ovome bi Sarajevo trebalo bježati svima makar 15 bodova. Šta ti znači kad trošiš svoje, ono što si krvavo zaradio pa vodiš računa o svakoj marki ili s druge strane imaš delegata iz vana i pucaš ga po ušima boli te ****.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.