Bez obzira sto se radi o djudisti, treba odati pocast jednom od heroja odbrane naseg grada...
Pokoj ti dusi Vinko...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne ofiraj se javno, ne moraju svi znati da si glup.
Ma kad se vi ofirate nije na odmet i mi malo da pocnemo,dosta smo vase gluposti i uvrede ovdje citali to u svom kamenjaru prosipajte nebitni ste u svakom pogledu al bas svakom. Za glupost se obrati svom kolegi lignji i papiju oni su mjerna jedinica za glupost i seljakluk,onaj se hvali ko da je Bil Gates a renta nake apartmane u nekom selu kod Mostara za cvaju,on da kaze nama da ce nam ostat zlatni retriver,a lik tipicni primjer posavskog patuljastog gonicanekoIzMostara je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:17Ne ofiraj se javno, ne moraju svi znati da si glup.
Pa za nas i jest spas bio rifreš, koliko god to onda smijesno i nebulozno zvucalo.feniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:21Nije me bilo 2 sata, jesmo l se raspali ..
Mi gospodo nikome ne dugujemo.
Vi treneru svom dugujete vise nego Sarajevo ukupno.
A Velez sreca njihova pa su bili ispali i dozivjeli rifreš.
Opet pokazujes svoj nedostatak inteligencije i nemogucnosti za normalnom komunikacijom. Ne branim nikoga, al procitaj dva puta svoj komentar koji si napisao pa ti ja ustanovio dijagnozu. Opusti se, uzivaj u tituli i ne primaj se na svaku rijec napisanu od strane nekih forumasa.zagor1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:23Ma kad se vi ofirate nije na odmet i mi malo da pocnemo,dosta smo vase gluposti i uvrede ovdje citali to u svom kamenjaru prosipajte nebitni ste u svakom pogledu al bas svakom. Za glupost se obrati svom kolegi lignji i papiju oni su mjerna jedinica za glupost i seljakluk,onaj se hvali ko da je Bil Gates a renta nake apartmane u nekom selu kod Mostara za cvajunekoIzMostara je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:17Ne ofiraj se javno, ne moraju svi znati da si glup.
Druze, ti si ionako u vasem taboru k'o onaj Almir kod Celikovaca. Evo tvoji ljudi mi odgovoriti kako sam htio cuti, ti ne znas ni ponoviti sta tvoji napisu, a najgladniji si ovdje.zagor1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:48Nam nije seljak ko sisa ulaze covjek u klub na cijem je celu kakvi povrqti kakvi bakraci,evo 5 godina nam solite pamet o dugovima,da cemo propast,da ce nam boju dresa mijenjat itd al sve ok normalno je da su ljudi ljubomorni kad vidis na sta lice njihovi klubovi na celu sa recimo Mujkanovic,Fudo mudo,Sisoje,Amaw i slicna bagraBeduin je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:44Skupa je titula u nasoj ligi, nema sta.
De nek mi neko od bordo-zutih objasni, pare koje Nam ulaze pise li gdje ili dadne nepovratno?
I koja je razlika izmedju npr. Namovih ulozenih para i Azmirovih birvaktile u Slobodu (nije bitno da li pare ulozih da vratis neki dug ili za platu igraca, valjda)?
Vala bas, vrijeme je za jednu Bavariu
Ma sto posto si upravuBeduin je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:27Druze, ti si ionako u vasem taboru k'o onaj Almir kod Celikovaca. Evo tvoji ljudi mi odgovoriti kako sam htio cuti, ti ne znas ni ponoviti sta tvoji napisu, a najgladniji si ovdje.zagor1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:48Nam nije seljak ko sisa ulaze covjek u klub na cijem je celu kakvi povrqti kakvi bakraci,evo 5 godina nam solite pamet o dugovima,da cemo propast,da ce nam boju dresa mijenjat itd al sve ok normalno je da su ljudi ljubomorni kad vidis na sta lice njihovi klubovi na celu sa recimo Mujkanovic,Fudo mudo,Sisoje,Amaw i slicna bagraBeduin je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:44Skupa je titula u nasoj ligi, nema sta.
De nek mi neko od bordo-zutih objasni, pare koje Nam ulaze pise li gdje ili dadne nepovratno?
I koja je razlika izmedju npr. Namovih ulozenih para i Azmirovih birvaktile u Slobodu (nije bitno da li pare ulozih da vratis neki dug ili za platu igraca, valjda)?
Ionako pojma nemas, samo pi vasoj temi pratis sta momci kazu i onda ovdje prenosis, a ni habera od tebe.![]()
Mi dugujemo nasoj legendifeniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:21Nije me bilo 2 sata, jesmo l se raspali ..
I ovom tvom rezonovanjukosevskobrdo je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:52Da ti priblizim.
"Mi smo od svojih roditelja uzeli pare, roditelji su nam dali te pare ne ocekujuci da im vratimo. Vec kad porastemo, zavrsimo skolu i dobijemo dobar posao da ih mozemo pripazit.
A vi ste po novac otisli zelenasu koji nosi kravatu i u slucaju da mu ne vratite novac ogulit ce vam kozu da bi on vratio svoje"
Ne znam, meni to i nije pametna investicija.
Cuj zavrsnica kupaDenchi je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:38Zeljeznicar i Tuzla City istupaju iz BHTPL?
Video-konferencija predstavnika Saveza i klubova BHT Premijer lige biće održana sutra.
Kako je saopšteno iz NSBiH, cilj je da se klubovima prezentuju odgovarajuća pravna akta za takmičarsku 2020/21. sezonu.
Klubovi će biti u mogućnosti da iznesu svoje prijedloge vezane za teme o kojima će se razgovarati a one se odnose na broj zamjenskih igrača, igrača mlađih od 21 godine, te stranih državljana. Biće riječi i o ljetnom prelaznom roku, kalendaru takmičenja, završnici Kupa kao i o Propozicijama takmičenja.
Poseban segment odnosit će se na Protokol vezan za COVID-19.
Kamatarsvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:40I ovom tvom rezonovanjukosevskobrdo je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:52Da ti priblizim.
"Mi smo od svojih roditelja uzeli pare, roditelji su nam dali te pare ne ocekujuci da im vratimo. Vec kad porastemo, zavrsimo skolu i dobijemo dobar posao da ih mozemo pripazit.
A vi ste po novac otisli zelenasu koji nosi kravatu i u slucaju da mu ne vratite novac ogulit ce vam kozu da bi on vratio svoje"
Sta nama Amar dođe
Zelenaš...svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:40I ovom tvom rezonovanjukosevskobrdo je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:52Da ti priblizim.
Sta nama Amar dođe
HAHA njegov sledeci godisnji ce vas puno kostat i u veliku dubiozu bacit. I nemoj mi i birat na sta ces odgovorit. 2x sam te konkretno pito bi l prihvatio titulu ako nama oduzmu i to si preskocio. Uhvatis se neceg gdje mozes srat o necemu lijevom i gdje mozes bubat bez dokaza, kad treba karakter pokazat nistasvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:35Mi dugujemo nasoj legendifeniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:21Nije me bilo 2 sata, jesmo l se raspali ..
Pa prema tome ako hoce Amar nek nas ugasi
A vi dugujete nekom Vijetnamcu
Pa ti vidi sad kome ce prije dosadit
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.