Bez obzira sto se radi o djudisti, treba odati pocast jednom od heroja odbrane naseg grada...
Pokoj ti dusi Vinko...

Ne ofiraj se javno, ne moraju svi znati da si glup.
Ma kad se vi ofirate nije na odmet i mi malo da pocnemo,dosta smo vase gluposti i uvrede ovdje citali to u svom kamenjaru prosipajte nebitni ste u svakom pogledu al bas svakom. Za glupost se obrati svom kolegi lignji i papiju oni su mjerna jedinica za glupost i seljakluk,onaj se hvali ko da je Bil Gates a renta nake apartmane u nekom selu kod Mostara za cvaju,on da kaze nama da ce nam ostat zlatni retriver,a lik tipicni primjer posavskog patuljastog gonicanekoIzMostara je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:17Ne ofiraj se javno, ne moraju svi znati da si glup.
Pa za nas i jest spas bio rifreš, koliko god to onda smijesno i nebulozno zvucalo.feniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:21Nije me bilo 2 sata, jesmo l se raspali ..
Mi gospodo nikome ne dugujemo.
Vi treneru svom dugujete vise nego Sarajevo ukupno.
A Velez sreca njihova pa su bili ispali i dozivjeli rifreš.
Opet pokazujes svoj nedostatak inteligencije i nemogucnosti za normalnom komunikacijom. Ne branim nikoga, al procitaj dva puta svoj komentar koji si napisao pa ti ja ustanovio dijagnozu. Opusti se, uzivaj u tituli i ne primaj se na svaku rijec napisanu od strane nekih forumasa.zagor1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:23Ma kad se vi ofirate nije na odmet i mi malo da pocnemo,dosta smo vase gluposti i uvrede ovdje citali to u svom kamenjaru prosipajte nebitni ste u svakom pogledu al bas svakom. Za glupost se obrati svom kolegi lignji i papiju oni su mjerna jedinica za glupost i seljakluk,onaj se hvali ko da je Bil Gates a renta nake apartmane u nekom selu kod Mostara za cvajunekoIzMostara je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:17Ne ofiraj se javno, ne moraju svi znati da si glup.
Druze, ti si ionako u vasem taboru k'o onaj Almir kod Celikovaca. Evo tvoji ljudi mi odgovoriti kako sam htio cuti, ti ne znas ni ponoviti sta tvoji napisu, a najgladniji si ovdje.zagor1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:48Nam nije seljak ko sisa ulaze covjek u klub na cijem je celu kakvi povrqti kakvi bakraci,evo 5 godina nam solite pamet o dugovima,da cemo propast,da ce nam boju dresa mijenjat itd al sve ok normalno je da su ljudi ljubomorni kad vidis na sta lice njihovi klubovi na celu sa recimo Mujkanovic,Fudo mudo,Sisoje,Amaw i slicna bagraBeduin je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:44Skupa je titula u nasoj ligi, nema sta.
De nek mi neko od bordo-zutih objasni, pare koje Nam ulaze pise li gdje ili dadne nepovratno?
I koja je razlika izmedju npr. Namovih ulozenih para i Azmirovih birvaktile u Slobodu (nije bitno da li pare ulozih da vratis neki dug ili za platu igraca, valjda)?
Vala bas, vrijeme je za jednu Bavariu
Ma sto posto si upravuBeduin je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:27Druze, ti si ionako u vasem taboru k'o onaj Almir kod Celikovaca. Evo tvoji ljudi mi odgovoriti kako sam htio cuti, ti ne znas ni ponoviti sta tvoji napisu, a najgladniji si ovdje.zagor1987 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:48Nam nije seljak ko sisa ulaze covjek u klub na cijem je celu kakvi povrqti kakvi bakraci,evo 5 godina nam solite pamet o dugovima,da cemo propast,da ce nam boju dresa mijenjat itd al sve ok normalno je da su ljudi ljubomorni kad vidis na sta lice njihovi klubovi na celu sa recimo Mujkanovic,Fudo mudo,Sisoje,Amaw i slicna bagraBeduin je napisao/la: ↑08 jun 2020, 18:44Skupa je titula u nasoj ligi, nema sta.
De nek mi neko od bordo-zutih objasni, pare koje Nam ulaze pise li gdje ili dadne nepovratno?
I koja je razlika izmedju npr. Namovih ulozenih para i Azmirovih birvaktile u Slobodu (nije bitno da li pare ulozih da vratis neki dug ili za platu igraca, valjda)?
Ionako pojma nemas, samo pi vasoj temi pratis sta momci kazu i onda ovdje prenosis, a ni habera od tebe.![]()
Mi dugujemo nasoj legendifeniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:21Nije me bilo 2 sata, jesmo l se raspali ..
I ovom tvom rezonovanjukosevskobrdo je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:52Da ti priblizim.
"Mi smo od svojih roditelja uzeli pare, roditelji su nam dali te pare ne ocekujuci da im vratimo. Vec kad porastemo, zavrsimo skolu i dobijemo dobar posao da ih mozemo pripazit.
A vi ste po novac otisli zelenasu koji nosi kravatu i u slucaju da mu ne vratite novac ogulit ce vam kozu da bi on vratio svoje"
Ne znam, meni to i nije pametna investicija.
Cuj zavrsnica kupaDenchi je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:38Zeljeznicar i Tuzla City istupaju iz BHTPL?
Video-konferencija predstavnika Saveza i klubova BHT Premijer lige biće održana sutra.
Kako je saopšteno iz NSBiH, cilj je da se klubovima prezentuju odgovarajuća pravna akta za takmičarsku 2020/21. sezonu.
Klubovi će biti u mogućnosti da iznesu svoje prijedloge vezane za teme o kojima će se razgovarati a one se odnose na broj zamjenskih igrača, igrača mlađih od 21 godine, te stranih državljana. Biće riječi i o ljetnom prelaznom roku, kalendaru takmičenja, završnici Kupa kao i o Propozicijama takmičenja.
Poseban segment odnosit će se na Protokol vezan za COVID-19.
Kamatarsvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:40I ovom tvom rezonovanjukosevskobrdo je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:52Da ti priblizim.
"Mi smo od svojih roditelja uzeli pare, roditelji su nam dali te pare ne ocekujuci da im vratimo. Vec kad porastemo, zavrsimo skolu i dobijemo dobar posao da ih mozemo pripazit.
A vi ste po novac otisli zelenasu koji nosi kravatu i u slucaju da mu ne vratite novac ogulit ce vam kozu da bi on vratio svoje"
Sta nama Amar dođe
Zelenaš...svrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:40I ovom tvom rezonovanjukosevskobrdo je napisao/la: ↑08 jun 2020, 19:52Da ti priblizim.
Sta nama Amar dođe
HAHA njegov sledeci godisnji ce vas puno kostat i u veliku dubiozu bacit. I nemoj mi i birat na sta ces odgovorit. 2x sam te konkretno pito bi l prihvatio titulu ako nama oduzmu i to si preskocio. Uhvatis se neceg gdje mozes srat o necemu lijevom i gdje mozes bubat bez dokaza, kad treba karakter pokazat nistasvrakino1921 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:35Mi dugujemo nasoj legendifeniksptica je napisao/la: ↑08 jun 2020, 20:21Nije me bilo 2 sata, jesmo l se raspali ..
Pa prema tome ako hoce Amar nek nas ugasi
A vi dugujete nekom Vijetnamcu
Pa ti vidi sad kome ce prije dosadit
![]()
Trenutno korisnika/ca: guadalupe, Hrammm1921 i 30 gostiju.