Aaaaa svašta, nisam očekivao takav odgovor
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Chat
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kakve te vehabije uhvatile btj.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:15Aaaaa svašta, nisam očekivao takav odgovor![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Postoji neko ovdje ko nema lose misljenje o njoj?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Go dži sokovi , reklama na SPORTKLUB-u jes dobra treba yebem ti nebo , svaka joj čast !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ja sam je nakon 2 posta na ignore stavio, prvi korisnik(ca) na toj listi.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Čim neko pusti bradu ili je bruda/brada ili vehabija oni su mi poznati po bradama , šta ću...
Halali ...
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Sreća nema žena na ovom forumu, mogu misliti kakve bi krindž festivale bili prisiljeni čitati od zagorenog Đekija i kompanije
Nisam.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:21Jesi bio prisutan prije par godina kad joj je zasmetalo što ovdje više pažnje dobijala Aerials od nje, top 10 forum fights![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Nema dalje , najjači likovi !!!
Kad smo izmedju ostalog i mi između sebe komuniciraliMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:21Jesi bio prisutan prije par godina kad joj je zasmetalo što ovdje više pažnje dobijala Aerials od nje, top 10 forum fights![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Koje su ostale u tih top 10 ?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:21Jesi bio prisutan prije par godina kad joj je zasmetalo što ovdje više pažnje dobijala Aerials od nje, top 10 forum fights![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
gledaj Mountain Dewa **** ti šećer
- PovratakKralja
- Kontakt:
Što si u lošim odnosima sa legendom ?
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- MaliUziVertikalni
- Kontakt:
Šteta pročitaj nekad.Osim13 je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:21Sreća nema žena na ovom forumu, mogu misliti kakve bi krindž festivale bili prisiljeni čitati od zagorenog Đekija i kompanije
Nisam.MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:21Jesi bio prisutan prije par godina kad joj je zasmetalo što ovdje više pažnje dobijala Aerials od nje, top 10 forum fights![]()
Sam si izabro put griješnika.RollMan je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:23Kad smo izmedju ostalog i mi između sebe komuniciraliMaliUziVertikalni je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:21Jesi bio prisutan prije par godina kad joj je zasmetalo što ovdje više pažnje dobijala Aerials od nje, top 10 forum fights![]()
za divno cudo
Neam pojma mrsko mi sad kontat.Derdiyok je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:27Koje su ostale u tih top 10 ?MaliUziVertikalni je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:21Jesi bio prisutan prije par godina kad joj je zasmetalo što ovdje više pažnje dobijala Aerials od nje, top 10 forum fights![]()
no homo.
dua lipa.
dua lipa.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dobra večer!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Nit sam ikada bio na heroinu nit sam toliko malouman da cuclam crijevo.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 jun 2020, 23:20
Čim neko pusti bradu ili je bruda/brada ili vehabija oni su mi poznati po bradama , šta ću...
Halali ...
Nullius in verba
- PovratakKralja
- Kontakt:
Meni kad bi ponudili heroin ili nargilu ja bi rekao heroin.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“