Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat
evo javio se Rile kabadahija i kaže da će pokupiti Viki i Anđu i da će ih odvesti u Banoviće, a i Dalal i Aidu takođe
Aa nabijem i tebe i susjede vise haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jedan odlomak
Pre nekoliko godina otišao sam u SAD na šest meseci na studentsku vizu. Živeo sam u Majamiju i pošto mi se tamo mnogo svidelo, našao sam devojku kojom sam se oženio zbog papira kako bih legalno ostao u Americi. Platio sam joj za to 9.000 dolara i trebalo je pet godina da budemo u braku kako bih dobio državljanstvo. Međutim, posle godinu dana ispostavilo se da je ta devojka narkoman i policija ju je uhapsila jer je i dilovala drogu. Takođe, nisam znao da smo takav ugovor sklopili da ja treba da izdržavam i njenu porodicu dok je ona u zatvoru. Zato vozim kamione i fizikališem u dve smene dok su moji roditelji morali da prodaju stan kako bih sve isplatio - jada se jedan Beograđanin
27.10.2020
hahahahhahahahahahhaha a daj furas me za ovo leo hahahahahhahahahahahhaaaa
@hardene nikola sifra ahah
@hardene nikola sifra ahah
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

kmet ko kmet
adios
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
jolicnikola
- Kontakt:
hahaha imate komplekse od Viki i Anđe neka neka, a i ne želim da se karam s vama
Znam vise primjera ali npr jedan light primjer gdje je glavni akter momak koji je otišao u njemačku radi papira za zenu koja je bila u 60tim godinama.
Znači neki obrisi dogovora su bili novac za brak i ispunjavanje uvjeta za sticanje državljanstva bez ikakvih naznaka budućeg ludila.
Poslije prve godine braka njoj je palo na pamet da se ulog poveća pa ja tražila da sufinancira njezinu unuku koja je bila obični narkoman bez budućnosti,naredne godine da vraće kredite sina itd itd.Sve je išlo pod prijetnjom prijave za silovanje i islamski radikalizam.Lik je imao prijatelje koji su dolazili kod njega a ona ih je slikavala i to su joj bili dokazi za sekte i ostale gluposti kojima je izvlacila zadnji euro od njega..sve dok krvavo nije izborio te papire.
Hvala Sarmelu.Aerials je napisao/la: ↑20 maj 2017, 20:46Prosto ne mogu da vjerujem, mislila sam da se znaš uozbiljiti i da nisi ovoliko djetinjasta.
Prije svega moram da kažem da si strašno iskompleksirana osoba. Ovo je DRUGI put kako ti mene spominješ na ovom forumu i iznosiš ove gluposti, dok sam ja tebe spomenula znaš i sama koliko puta - NULA, što dovoljno govori o tome da je mene neko doveo ovdje, ni manje ni više nego zbog tebe. Ne umišljaj da si bitna nekome toliko. Nisam ti ja kriva što tebe niko ne podnosi jer si arogantna osoba, nisam ti ja kriva što imaš neke probleme, meni nepoznate, sa Stephom. Blatila jesam i stojim iza toga, napisala 2-3 posta od kojih u jednom govorim (nadam se da ne ide ban za ovo, ako ide aferim i moderatorima) da si debil jer si u trenutku kada je bila priča tamo o tebi, već dva puta bila trajno banovana na ovom forumu, razloge ne znam niti me interesuju. Ako ti treba screenshot postova koje sam o tebi napisala, nije problem, da napokon saznaš iz prve ruke, a ne od nekog trećeg. Vidim da pratiš i šta gdje pišem, očigledno nisi dobro vidjela neke stvari, kad se već tako glupiraš ukucaj riječ "tuzlanski" u search mojih postova i vidjet ćeš i pitanja koja sam postavljala, i ostale postove. Za razliku od tvojih postova ovdje, prepričavanja nekih doživljaja iz čista mira, moji postovi tamo na toj temi, na kojoj tvrdiš da mi "ne ide chat", su konstruktivni i vezani za dešavanja u mom gradu, ili neke stvari oko kojih su mi trebale informacije. Ti, kao neko ko je 99% svojih postova napisao upravo na ovoj temi, nemaš apsolutno nikakvo pravo da mi govoriš kako veze nemam s fudbalom i kako mi je glavni cilj od početka bila tema chat, i pazi, tema se zove "Chat", a ne "Memoari iskompleksirane osobe". Nego, za promjenu, umjesto što mene spominješ jer te uvrijedio post neke treće osobe, bolje ti je informiši se kako ti dragi jaran novinar piše po pp-ovima drugih ljudi i dijeli tvoj profil.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Jel taj uštipak ima više od 10 godina? Aerials je normala vazda bila, gledaj ove
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakvi carevi
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Malo je retardirano o ovome pričati na ovaj način, ali helem.
Ja sam ispoštovao u aprilu prošle godine, bilo je yebeno prvu sedmicu jer sam fkt pretjerivao i odlučim neću više krv ti yebem. Poslije 10tog dana nemaš apsolutno nikakvu pomisao da ga tresneš, vidiš neku dobru trebu ne razmišljaš kako bi je gledao na brazzersu nego kako bi joj uletio u RL. Nikad se bolje u životu nisam osjećao nego u tom aprilu, skoro se zaljubio u predobru curu, dan vazda popunjen kvalitetno, ma letio po životnom nebu.
Čim sam prekinuo seriju syebao sam shemu sa djevojkom, životni schedule razvalio, psiha u silaznoj putanji.
Ne kažem da je onanija loša stvar, ali je ovisnost koju treba istrijebiti jer ima užasan utjecaj na psihu u dužem vremenskom intervalu. To je kratko zadovoljstvo koje treba forsirati ako nemaš spolni odnos sa partnerkom kako bi se riješio taloga spermatozoida jer će te u protivnom polucija uhvatiti.
Na mene je utjecalo genijalno, nisam protivnik onanije, samo mislim da se treba kontrolisati u granicama normale.
Ko god ne vjeruje nek proba.
"We need to suffer. And we need to fight."
I što je još važnije, veći je merak kad ga tresneš nakon par dana odmora. Bolji osjećaj nego kad g*ziš. 
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Senad Avdić:
"Dakle, taj je užasni korupcijsko-kriminalni sistem zaokružen, žilav i nepropustan, obuhvata tajnu policiju, pravosuđe, patriotske kriminalce, resurse javnog novca i teško ga je načeti, a kamoli razbaštiniti."
"Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka koji će ostati upisan u povijest kao ružna izraslina na licu grada je, kako se negdje pohvalio, dvostruko vezan za mladomuslimanski pokret, preko dede sa očeve strane Skake i sa materine preko Ismeta Kasumagića. Nikakve druge kvalifikacije, niti preporuke on nema da bi bio gradonačelnik."
"Poslanica SBB-a u Parlamentu Federacije BiH Sanela Prašović dok je bila samo “slobodna novinarka” naplatila je 4-5 hiljada maraka intervju sa Solakom kojeg joj je platila (kao javnu nabavku!) Civilna zaštita. I onda brblja, bez stida, srama, morala, pameti… samo naoružana bezobrazlukom, gdje god stigne, po parlamentu, televizijama…"
"Oni, prije svega mladim ljudima u zemlji šalju užasnu, obeshrabrujuću poruku da su, kao u onoj Džonijevoj pjesmi, “uloge davno podijeljene” i da za njih nema mjesta čak ni među statistima. Alma Zadić, Tuzlanka, imala je sedam godina kada je Halid Genjac prvi put ušao u Parlament BiH: danas je ona ministrica pravde u Austriji, a Genjac i dalje trlja istu poslaničku klupu i prima istu, enormnu plaću!"
"Oko 25 godina je Bisera Turković bila ambasadorica BiH, prije nego što će postati ministrica. To je logika “čuvanja rezultata” po principu “tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati”. A vidjeli smo i vidimo kako su (prije svega nas) pobijedili – deklasirali su nas. Oni, prije svega mladim ljudima u zemlji šalju užasnu, obeshrabrujuću poruku da su, kao u onoj Džonijevoj pjesmi, “uloge davno podijeljene” i da za njih nema mjesta čak ni među statistima."
"U svim tim procesima, ličnom bogaćenju, uključivanju supruge u trošenje javnog novca, i slanju loših poruka biračima, prednjačio je Zlatko Lagumdžija. I u periodu 1998-2002 kao i kasnije, 2010-2014 kada je SDP BiH ponovo bio na vlasti, njegova je odgovornost ključna: on je sa svojom ekipom “reketaša” ukinuo alternativu, ugasio nadu da se može vladati drugačije, stručnije, poštenije, transparentnije, čestitije."
Tužna završnica
"Imate na sceni ono što se zove prekarijat, dakle neku vrstu proletarijata koji panično čuva svoja sramotno malo plaćena radna mjesta, armiju ljudi koji toče benzin na pumpama HIFA za 450 KM mjesečno ili rade na Bingo kasama za 500 KM i pri tom su sretni jer, pogotovo nakon ovog užasa koje nam je u naslijeđe ostavila pandemija korone, predugački su redovi onih koji jedva čekaju da ih zamijene."
"Dakle, taj je užasni korupcijsko-kriminalni sistem zaokružen, žilav i nepropustan, obuhvata tajnu policiju, pravosuđe, patriotske kriminalce, resurse javnog novca i teško ga je načeti, a kamoli razbaštiniti."
"Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka koji će ostati upisan u povijest kao ružna izraslina na licu grada je, kako se negdje pohvalio, dvostruko vezan za mladomuslimanski pokret, preko dede sa očeve strane Skake i sa materine preko Ismeta Kasumagića. Nikakve druge kvalifikacije, niti preporuke on nema da bi bio gradonačelnik."
"Poslanica SBB-a u Parlamentu Federacije BiH Sanela Prašović dok je bila samo “slobodna novinarka” naplatila je 4-5 hiljada maraka intervju sa Solakom kojeg joj je platila (kao javnu nabavku!) Civilna zaštita. I onda brblja, bez stida, srama, morala, pameti… samo naoružana bezobrazlukom, gdje god stigne, po parlamentu, televizijama…"
"Oni, prije svega mladim ljudima u zemlji šalju užasnu, obeshrabrujuću poruku da su, kao u onoj Džonijevoj pjesmi, “uloge davno podijeljene” i da za njih nema mjesta čak ni među statistima. Alma Zadić, Tuzlanka, imala je sedam godina kada je Halid Genjac prvi put ušao u Parlament BiH: danas je ona ministrica pravde u Austriji, a Genjac i dalje trlja istu poslaničku klupu i prima istu, enormnu plaću!"
"Oko 25 godina je Bisera Turković bila ambasadorica BiH, prije nego što će postati ministrica. To je logika “čuvanja rezultata” po principu “tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati”. A vidjeli smo i vidimo kako su (prije svega nas) pobijedili – deklasirali su nas. Oni, prije svega mladim ljudima u zemlji šalju užasnu, obeshrabrujuću poruku da su, kao u onoj Džonijevoj pjesmi, “uloge davno podijeljene” i da za njih nema mjesta čak ni među statistima."
"U svim tim procesima, ličnom bogaćenju, uključivanju supruge u trošenje javnog novca, i slanju loših poruka biračima, prednjačio je Zlatko Lagumdžija. I u periodu 1998-2002 kao i kasnije, 2010-2014 kada je SDP BiH ponovo bio na vlasti, njegova je odgovornost ključna: on je sa svojom ekipom “reketaša” ukinuo alternativu, ugasio nadu da se može vladati drugačije, stručnije, poštenije, transparentnije, čestitije."
Tužna završnica
"Imate na sceni ono što se zove prekarijat, dakle neku vrstu proletarijata koji panično čuva svoja sramotno malo plaćena radna mjesta, armiju ljudi koji toče benzin na pumpama HIFA za 450 KM mjesečno ili rade na Bingo kasama za 500 KM i pri tom su sretni jer, pogotovo nakon ovog užasa koje nam je u naslijeđe ostavila pandemija korone, predugački su redovi onih koji jedva čekaju da ih zamijene."
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 09 jun 2020, 11:22, ukupno mijenjano 2 puta.
- JarnoTrulli
Nije taj osjecaj psiholoske nadmoci od nedrkanja, vec od izabranog perioda godine za sprovodjenje eksperimenta. April, proljece, priroda se budi... Odradi nofap januar, pa nam onda reci osjecas li se nadmocno ili kao Pjanic protiv trojke Kroos-Modric-Casemiro.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.