BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Danas bio prenos u 11.00 na SK1, Damir dobio Miladinovica...
Danas Džumi igra poslije meča Krstina na SK1. Evo sad ima prijenos na SK HD igra naš Nemanja Malešević.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ubi ga Damir. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Malešević izgubio od Danila Petrovića 6:3 6:3.
Ma dobar je ovaj Malešević izgleda. Ovaj meč je mogao lako on dobiti jer je imao dosta brejk lopti protiv ovog dugonje servera. Sad je li šifra u glavi kao Dzumi vidjet cemo, ali da je borac, jeste.
...valjda ne ode pod drugu zastavu
...valjda ne ode pod drugu zastavu

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
U prvom setu mu je baš dobro parirao, ali nije imao sreće u ključnom gemu. Kasnije nije uspio uspostavit svoju igru. Pokazao je da može puno bolje od plasmana gdje je trenutno.
Nadam se i ja da će ostati naš, mada sam maloprije vidio u ženskoj konkurenciji neku Malešević igra za Srbiju. E ne znam sad da li mu je sestra.
Nadam se i ja da će ostati naš, mada sam maloprije vidio u ženskoj konkurenciji neku Malešević igra za Srbiju. E ne znam sad da li mu je sestra.
Nemanja Malešević je sigurno kvalitet za TOP 100 nekad u budućnosti. Osim ovog turnira treba spomenuti i četvrtfinale Evropskog juniorskog prvenstva prošle godine. U osmini finala dobio 3.nosioca EP, a on je bio nenosioc na turniru.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Evo na SK2 Dzumi igrq protiv Krstin pedje,dobio je prvi set 6-2,
Bice zanimljivo pratiti ovaj adria tour,u citavom svijetu se igra pred praznim tribinama u srbiji nema restrikcija,tako treba
Bice zanimljivo pratiti ovaj adria tour,u citavom svijetu se igra pred praznim tribinama u srbiji nema restrikcija,tako treba

.
Zadnja izmjena: Zundo, dana/u 03 jan 2021, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Evo Mirze Bašića na Areni sport 2. Vodi u prvom setu 5:0.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Samo Šetkić izgubio od naših danas no ovoj tipsarevićevoj egzibiciji. Ima par solidnih igrača berankis, bedene, kecmanović đere, rusuvori...
Bašić rasterećeno i u novoj Hyrdrogen opremi sjajno igrao. (61 62)
Sutra Malešević igra protiv Šetkića oko 20:00h uz direktan prenos na Areni. Ako dobije prošao je grupnu fazu. Iako su oba naša, nekako sam više na strani Maleševića
Sutra Malešević igra protiv Šetkića oko 20:00h uz direktan prenos na Areni. Ako dobije prošao je grupnu fazu. Iako su oba naša, nekako sam više na strani Maleševića
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ako ništa drugo, perpektivniji je
Također sam na strani Maleševića, bolje navijati da pobjedi momak od nepunih 19 godina, nego Šetkić koji ima 33
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Hoce li igrati Brkic protiv Bedenea?
koji sam ja peh, to je nevjerovatno..
citas kako mirzet razvaljuje meceve na ovoj egzibiciji, udjem sad u kucu, palim tv, mirza vodi 6-3, 1-0...i bum, izgubi 3 gejma u nizu, prebacuj kanal:-)
citas kako mirzet razvaljuje meceve na ovoj egzibiciji, udjem sad u kucu, palim tv, mirza vodi 6-3, 1-0...i bum, izgubi 3 gejma u nizu, prebacuj kanal:-)
-
- Kontakt:
Nisi Ti prijatelju peh , nego nisi mogao doci sa derneka , malo janjetine , malo hladne pive

Mještani Babina kod Zenice nakon 25 godina dobili cestu dužine 1,2 kilometra

Nek je sa srecom , bit ce Mirzet opet Šampion .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Fatic dobio Lajovica 75 26 63. Respektabilna i vise nego dobra partija i pobjeda protiv 23. na svijetu, Lajovic se nervirao, bacao reket, nabijao loptu itd... Forhennd mu je zaista najjače oružje i inteligentno je iskoristio Lajovićevu najveću manu-kretanje.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nažalost nisam gledao, ali sve u svemu sjajna pobjeda Nermana
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.