FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 09 jun 2020, 13:32

dubioza144 je napisao/la:
09 jun 2020, 13:32
Admir74 je napisao/la:
09 jun 2020, 12:52
Prelazni rok od 1.7. do 02.10.
Stranci 5
Igrači do 21 godine 4 u zapisnku
9 igrača na klupi za rezerve
KUP - 1 utakmica do finala, u finalu 2 .
Koja glupost za kup 1 utakmica do finala i onda u finalu 2 :urnebes:
:rol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 09 jun 2020, 13:37

Brko je upravu za Vedrana. Nije pljuvanje ako za nekog kazemo onako kako je. Niti u jednom segmentu nije napredovao od svog debija do danasnjeg dana. Zivotna prilika mu se ponudila tako da ga nije trebao vuci za rukav Dejo Nikolic, Misimovic, Amar, Sablja, peti deseti da ide trenirati vec je on sam trebao se uhvatiti treninga. Mi bi se manje brinuli kad je prekid, a on bi ove, mozda cak i prosle sezone bio negdje vani.
Nije Vedran jedini. Mali milion takvih primjera mi imamo, a od njih milion samo jedan od tih nasih omladinaca u zadnjih pet godina je batalio nargile, izlaske i ostalo i eno ga vani. Sehici, Hajdarevic, Osmanovic, Osmankovic ...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2020, 13:38

Tacno tako,sve ostalo je mazanje ociju.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 09 jun 2020, 13:43

Ispravka krivog navoda. @Brko je polovično u pravu za Vedrana a ako pogledamo kako se momka hrakalo i šta mu se sve prišivalo, nije nikako u pravu!

Pas s maslom ne bi pojeo šta se njemu govorilo!

Je li to ok? Je li to načina na koji mi trebamo djecu iz našeg Op sutra dočekati, ako nije svjetska klasa, svi toljage u ruke pa po glavi?

Malo realnosti ljudi, smanjite očekivanja u startu i bit će vam lakše. Nije vrhunski, vjerovatno neće dobaciti dalje od Turske ali i to je nešto. Može se nešto uzeti na njemu, nastaviće kakav takav niz da pravimo igrače i to radimo najbolje u državi.

Možda je sada kasno ali opet, neka nam je nauk za ubuduće.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2020, 13:45

A u Turskoj ce docekati Vedrana sa cvijecem kad bude primao levatske golove kao ovcdje... :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jun 2020, 13:45

“Financijska situacija u Željezničaru mogu reći da nije sjajna, ali ne toliko da kako čitam haman nemamo šta da jedemo. Nije prvi put da se klub susreće sa teškom situacijom, ali to su zaista situacije koje se prebrode u roku od 48h.”
Sto mi je poznata prica odnekud :mrgreen:
Rijeci Omera Joldica u ovoj emisiji.

Sam je rekao da se pripremao za emisiju da bi imao neke dokaze. Oko 2.000 KM treba za testiranje sto nije puno i nasi bi se testirali bez problema da nisu imali informacije da se nece nastaviti. UEFA svakako zahtjeva nalaze stare 48h i nista preko toga kad dodje do utakmica, ali on kaze da Savez nijednom nije dao znak klubu i drugim da ce se nastaviti. Kaze da je bio na treninzima nasih pulena i oni su bili svjesni da nema od nastavka nista posebno jer kako on kaze neki su raspustili igraci odavno i to se znalo i preko medija. Rekao je i da je cuo svakakve price oko ovog prekida, ali dat ce sve kad-tad izaci u javnost i na vidjelo ko je sta radio i kako da se to desi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 09 jun 2020, 13:47

delinjo je napisao/la:
09 jun 2020, 13:45
A u Turskoj ce docekati Vedrana sa cvijecem kad bude primao levatske golove kao ovcdje... :mrgreen:

Džeko i?

Nabroj nam sve te ostale klase koje su iz domaćih OP, svih klubova, napravili karijere vani i pokazali kvalitet za koji bi neki od vas da ima svako ko dobije šansu.

Slušam.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 09 jun 2020, 13:47

Jes eto mi smo nojere i ter stegene izbacivali od rata, sve jedan za drugim. Nije on dovoljno dobar mozda, ne znam, ima babuka koji ce odrediti, ali ga ne treba ponizavati jer je nase dijete.

Ovo za kup je totalna smijurija. Ovaj savez brata mi ko da sve namjerno ide u kontru i na stetu naseg fudbala. Sta treba sada neka ekipa, da 5 godina utakmice kupa igra na strani radi fortune. kakva je to ba glupost? Umjesto da se igra dvomec a finale jedna utakmica, oni u kontru. Pa sto se niko od klubova ne buni sta sutite vise J*** vam mater u picku svima
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2020, 13:49

Pricamo o Vedranu valjda ,on da ima kvalitet kao ovi gori otisao bi davno,nije ovdje sto voli Zelju nego sto ga niko nece,to je fakt necemo se lagati.Ara je imao kvalitet i otisao,Baja je imao kvalitet i otisao,Seha je imao kvalitet i oitsao,Amir je imao kvalitet i otisao...Hajdar nema kvalitet i nije otisao,Vedran nema kvalitet i takodjer zbog toga nije otisao a ne sto ga neko mrzi,kada pocnemop tako gledati i posmatrati bice nam lakse.Igrace trebamo dijeliti na ,ima kvalitet ili nema kvalitet,svako drugo branjenje doticnih po nekom drugom osnovu steti klubu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jun 2020, 13:50

Mi ako hoćemo boljeg od Vedrana, a da su realan domet, ima malo načina. To su da Amar dovede nekog golmana iz neke lige naše regije kao što je Zrinjski doveo Brkića iz Cibalije, a može i neki stranac iz regiona koji igra van ex yu prostora. Posljednji način je da mi proizvedemo golmana iz našeg OP, a ja ne vidim takvog ili ne znam za njega.

Ovo govorim jer ne vidim kojeg golmana iz lige bi mogli dovesti da bude drastičan napredak u odnosu na Vedrana. Jednostavno naša zemlja se općenito pati s golmanima i repka će biti u velikom problemu za koju godinu s golmanima.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2020, 13:53

Braconi sa golmanima opcenito ne treba rizikovati i kockati se,jako osjetljiva pozicija i tu sam uvijek za stranca,iskusnog i visokog,nikakva cuda ne mora braniti ali pokupiti loptu koja mu pada u peterac ,ne primati golove sa centra ,znati ispucati loptu i odigrati nogom nesto i to je sve.Ako svaki korner i prekid strepis,a sa Vedranom strepimo realno odna je to patnja i klubu i njemu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 09 jun 2020, 13:55

Jao finansijskog izvjestaja kod borca :rol:
Godinu kad su ispali iz lige i igrali u drugoj ligi zavrsili u plusu 6 miliona :tokralju:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jun 2020, 13:57

Ja bih Kup stavio sve po jednu kao sto je bilo sad do polufinala. Prva runda da ostane ovako sa nizeligasima i da ides kod njih, a ostalo kako te potrefi. Finale samo na neutralnom terenu, ali jedna utakmica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jun 2020, 13:58

delinjo je napisao/la:
09 jun 2020, 13:53
Braconi sa golmanima opcenito ne treba rizikovati i kockati se,jako osjetljiva pozicija i tu sam uvijek za stranca,iskusnog i visokog,nikakva cuda ne mora braniti ali pokupiti loptu koja mu pada u peterac ,ne primati golove sa centra ,znati ispucati loptu i odigrati nogom nesto i to je sve.Ako svaki korner i prekid strepis,a sa Vedranom strepimo realno odna je to patnja i klubu i njemu.
Kontam te jbga, možemo mi naglabat do sutra ali je struka odlučila da mu treba produžit ugovor i tako je kako je.

Ratoborni
Kontakt:

Post Postao/la Ratoborni » 09 jun 2020, 13:59

kerimatomic1921 je napisao/la:
09 jun 2020, 13:47
Jes eto mi smo nojere i ter stegene izbacivali od rata, sve jedan za drugim. Nije on dovoljno dobar mozda, ne znam, ima babuka koji ce odrediti, ali ga ne treba ponizavati jer je nase dijete.

Ovo za kup je totalna smijurija. Ovaj savez brata mi ko da sve namjerno ide u kontru i na stetu naseg fudbala. Sta treba sada neka ekipa, da 5 godina utakmice kupa igra na strani radi fortune. kakva je to ba glupost? Umjesto da se igra dvomec a finale jedna utakmica, oni u kontru. Pa sto se niko od klubova ne buni sta sutite vise **** vam mater u picku svima
Ako se ne varam pare od ulaznica finala kupa idu direktno savezu. Tako da njih sto se tice kupa zanima samo finale.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 09 jun 2020, 13:59

Koji kvalitet imaju ti što su otišli? Osrednji, jel' tako? Slično kao i Vedran, nije sigurno bio kapiten i reprezentativac jer je kreten, već jer jeste imao neki kvalitet. Osrednji, da slažem se ali ti @Dela od drveta ne vidiš šumu. Cijela liga pravi osrednje, ispod prosječno i u tom svemu, Željo za nijansu nešto bolju osrednjost. Živimo od toga u neku ruku.

Niko ne tvrdi da je Vedran klasa ali nije sigurno ni totalna taraba, nije sigurno zaslužio da bude dežurni krivac a posebno nam nije pametno ovako raditi jer će nas dugoročno koštati više od nekoliko golova koje primio. Taman da nije ništa odbranio a jeste, skidao je neke šuteve gdje pokazao kvalitet, kakav takav.

Ne mogu da vjerujem, sami sebe šakama po glavi.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 jun 2020, 14:01

Ma čim se sa njim pričalo o produženju ugovora znači da ostaje i da ćemo opet imati iduće sezone istu situaciju sa golmanima.

Nije bajno, ali kad se stavi sve na papir, na nekim pozicijama ćemo izgleda imati 0 igrača, tako da su to preči prioriteti za sad. Vjerovatno tako i Amar razmišlja.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 09 jun 2020, 14:02

Osim13 je napisao/la:
09 jun 2020, 14:01
Ma čim se sa njim pričalo o produženju ugovora znači da ostaje i da ćemo opet imati iduće sezone istu situaciju sa golmanima.

Nije bajno, ali kad se stavi sve na papir, na nekim pozicijama ćemo izgleda imati 0 igrača, tako da su to preči prioriteti za sad. Vjerovatno tako i Amar razmišlja.

Na kojim?
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 09 jun 2020, 14:03

delinjo je napisao/la:
09 jun 2020, 13:53
Apsolutno jedina pozicija koju bi popunio s iskusnim likom. Ala Guso onomad. Jednostavno da znas da ce udarit izletit pokupit ono osnovno. Da nece plivat primit gol kroz usi,napravit glup penal.
Niko Vecu ne pljuje, nema kvalitet dovoljan,nekakav ima i tacka. Da je makar iznad prosjeka utrapio bi ga Zuban odavno negdje.
Golman mora biti il budala 1/1 il miran, trece nema nista izmedju :D
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 jun 2020, 14:06

Plavac87 je napisao/la:
09 jun 2020, 14:02
Osim13 je napisao/la:
09 jun 2020, 14:01

Na kojim?
Pa eto ako ode Lendrić nemamo napadača, tu se onda moraju tražiti rješenja, status igrača kojima ističu ugovori još ne znamo, možda će zagustiti na još nekim pozicijama. Mada, ja se ne brinem iskreno. Što bi kad je Amar tu, pametniji je od nas svih zajedno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, Hrasno15, NerminFatic i 32 gosta.