FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 09 jun 2020, 14:11

Ratoborni je napisao/la:
09 jun 2020, 13:59
kerimatomic1921 je napisao/la:
09 jun 2020, 13:47
Jes eto mi smo nojere i ter stegene izbacivali od rata, sve jedan za drugim. Nije on dovoljno dobar mozda, ne znam, ima babuka koji ce odrediti, ali ga ne treba ponizavati jer je nase dijete.

Ovo za kup je totalna smijurija. Ovaj savez brata mi ko da sve namjerno ide u kontru i na stetu naseg fudbala. Sta treba sada neka ekipa, da 5 godina utakmice kupa igra na strani radi fortune. kakva je to ba glupost? Umjesto da se igra dvomec a finale jedna utakmica, oni u kontru. Pa sto se niko od klubova ne buni sta sutite vise **** vam mater u picku svima
Ako se ne varam pare od ulaznica finala kupa idu direktno savezu. Tako da njih sto se tice kupa zanima samo finale.
Gledao sam samo sa sportsko takmicarske strane. Dvomec je bolja opcija nego da godinama, ako si kurate srece, gostujes u cetvrtfinalima i polufinalima. I svugdje na planeti je neka praksa da se igraju dvomeci sve do finala, gdje se igra jedna na neutralnom terenu da se smanji mogucnost taktiziranja itd itd
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 jun 2020, 14:16

Finale na dvije utakmice nije finale. Bukvalno nemaš osjećaja da igraš finale.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 jun 2020, 14:22

Na sastanku je dat i zajednički prijedlog klubova za datum do kojeg će trajati sljedeći prelazni rok u BiH. Ljetni prelazni rok bi se trebao zatvoriti 2. oktobra.

Inače, nova sezona bh. fudbala bi trebala početi 1. augusta, što znači da će prelazni rok biti aktivan dva mjeseca nakon starta takmičenja u PL BiH.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jun 2020, 14:23

Ne znam sta vam je lose u jednoj utakmici. Evo imali smo ove sezone po jednu i taman. Pritisak jeste veci kad igras sa boljim timom i u daljoj fazi, ali neka uzbudjenja. Kako te zapadne yebat ga, ne moze uvijek na nas mlin ici. Finale preglupo sto su dvije. Tu neutralni teren i jedna ili kako odluci izvlacenje nek bude domacinstvo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 09 jun 2020, 14:27

LjoZee je napisao/la:
09 jun 2020, 14:23
Ne znam sta vam je lose u jednoj utakmici. Evo imali smo ove sezone po jednu i taman. Pritisak jeste veci kad igras sa boljim timom i u daljoj fazi, ali neka uzbudjenja. Kako te zapadne yebat ga, ne moze uvijek na nas mlin ici. Finale preglupo sto su dvije. Tu neutralni teren i jedna ili kako odluci izvlacenje nek bude domacinstvo.
Po meni od cetvrtfinala dvije utakmice do finala i u finalu jedna
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jun 2020, 14:35

Iskreno za mene u ovoj ligi je glavno da naprave te terene normalno koliko-toliko da se smanji zimska pauza. Ona predugo traje. Npr. mogao bih igrati haman do kraja decembra da imas normalne terene i da pocnes opet okvirno oko 20. 2.
Evo sad imali predugu zimsku pauzu prije ovog i sastavite i ovo i dobijes 3 ili 4 zvanicne u 8. mjeseci, a pitanje je hoce li biti i duze od 8. mjeseci.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 09 jun 2020, 14:36

LjoZee je napisao/la:
09 jun 2020, 14:35
Iskreno za mene u ovoj ligi je glavno da naprave te terene normalno koliko-toliko da se smanji zimska pauza. Ona predugo traje. Npr. mogao bih igrati haman do kraja decembra da imas normalne terene i da pocnes opet okvirno oko 20. 2.
Evo sad imali predugu zimsku pauzu prije ovog i sastavite i ovo i dobijes 3 ili 4 zvanicne u 8. mjeseci, a pitanje je hoce li biti i duze od 8. mjeseci.
:thumbup:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2020, 14:37

Da se ne lazemo ovi samo cekaju taj neki novi lazni val da opet prekinu ,sto bi se peglali.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 jun 2020, 14:42

LjoZee je napisao/la:
09 jun 2020, 14:35
Definitivno, ja o tome brstim odavno tamo po temama o Ligi. Ovaj čopor lutalica iz NFSBiH umjesto što zahtjevaju nekakve apsurdne i bespotrebne stvari bolje da se okrenu ka tome, hebo im tunel raku.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 jun 2020, 14:46

kerimatomic1921 je napisao/la:
09 jun 2020, 09:09
LjoZee je napisao/la:
08 jun 2020, 23:36
Ja predlazem da se puleni izjasne koji nick im je najdrazi i na jednom i na drugom forumu da vidimo dje smo :kafa:
Nadosla mi ideja.

Ne znam je li neko imao priliku gledati Jimmy Kimmel Live show. I sada ima rubrika kada on poziva poznate osobe da citaju 'skakljive' komentare o njima samim sa twittera. Rubrika se zove mean tweets. Zamisli kakav bi show bio da 1921tv snime Sinisu kako cita delinjove i irfine 'hvalospjeve' na njegov racun.

slika

Čitamo se odavno.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 09 jun 2020, 14:47

Nemojte da oni bilo kakve terene postavljaju dok su u savezu experti ala Nihada Hodžića. Mada općenito se slažem, neki dan slušam igrače i trenera iz hrvatske lige kažu da je bukvalno fudbal postao drugi sport poslije postavljanja novih travnjaka kod svih hrvatskih prvoligaša nedavno. Nema više nabijanja, džombi i slično.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jun 2020, 14:50

Ma digli su paniku za ove uslove samo da ne bi se nastavilo. Eto, Joldic kaze okvirno 45 KM je jedan test kad tako na veliko testiras u privatnoj klinici. Znaci 45 KM za cca. 35 ljudi koji se trebaju testirati prije svake utakmice nije nikakav bauk. 48h nalaz treba da bude star da bi ga prihvatila UEFA kao mjerodavan. Dva autobusa i oni nekakvi hoteli lafo ko u Bundesligi nepotrebni skroz. Tuneli nepotrebni. Znaci samo lazu i stvaraju takvu atmosferu samo da bi sebe “opravdali”. Nigdje na svijetu nema da imas titulu, nemas kup ili da dopustis neko kao slavlje titule, a liga ti prekinuta navodno zbog virusa i opasnosti sirenja istog. Mislim dosta smijesnih, ali jadnih stvari da covjek pomisli kako nas oni tj. gradjane dozivljavaju kao neke najvece budale.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 09 jun 2020, 15:04

Sto se tice stranaca tu su Jovanovic Sinisa Ikic i Ajayi.
Valjda Sinisa zavrsi nas pasos,jer je 4g u drzavi neprekidno i zena mu je iz BiH.
Ostaje jos onda 2 mjesta za dva dobra igraca.
Sto se tice u21 morat cemo par juniora prekomandovat da ne bi imali problema.
Nekako mislim da bi Jovanovic mogao ostat, uzeo je para vani valjda mu je zelja titulu ovdje uzeti :D
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 jun 2020, 15:05

Dejan1921 je napisao/la:
09 jun 2020, 13:12
Plavac87 je napisao/la:
09 jun 2020, 13:03
@Dejan1921

Ko misli da je Željo slab i da će biti slab, na terenu, iduće sezone, taj je budala. Epska.

Govorili su da smo slabi i prošlu sezonu a nismo sigurno mi koji smo drhtali da se sezona ne nastavi, a trener nam zvao "prijatelje" u Bl i lobirao prekid. Pored svega ostalog.

Da ćemo imati mana, to sigurno. Ništa nerješivo bez obzira na lavež pudlica koje su pustili iz kućica da škevću. Sve tri rase pudlica.
Vidi, ja sam ubijeđen da ćemo mi na terenu izgledati dobro i ove godine. Jednostavno imamo majstora na klupi, solidan kostur koji će ostati, sve i da ove rupe popunimo omladincima, tako da ćemo biti konkurentni. Za šta će to biti dovoljno ne znam, ali hoću da kažem da neke druge stvari ne idu po meni pravim putem. Ovako kako nam klub funkcioniše unazad koliko godina već, meni ne ulijeva optimizam. Fudbal kao igra napreduje. Iz godine u godinu sve više stvari će nam biti potrebno a mi stojimo u mjestu. Lijepo je to Amar rekao sinoć, vidio sam da se neke stvari vrte u krug bez napretka i osjetio sam da moram da idem a i da zaradim.
upravu ste jedan i drugi .samo Dejo odlican si primjer naveo :clap: kao sto se Amar vrtio uzimao Titule i Kup ali kad dodje evropa opet moramo gledati na srecu gdje je u to vrijeme nikako nismo imali (izbacis Serif pa kao nosilac dobijes Macabi :damn: ) tako je i sa ovim upravama sve se to nesto vrti ali nista od toga :nene: kao prvo skupstinu bi raspustio ali momentalno 50 ljudi sjedi u njoj koji ne mogu donijeti klubu 10 000 na godisnjem nivou :roll: pa to je 500 000 maraka ,znaci pod hitno napraviti neki model gdje ce ljudi koji imaju pare moci da uloze i da imaju neku zaradu ovo sve ostalo je da bog sacuva .

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 09 jun 2020, 15:09

braco je napisao/la:
09 jun 2020, 14:47
Nemojte da oni bilo kakve terene postavljaju dok su u savezu experti ala Nihada Hodžića. Mada općenito se slažem, neki dan slušam igrače i trenera iz hrvatske lige kažu da je bukvalno fudbal postao drugi sport poslije postavljanja novih travnjaka kod svih hrvatskih prvoligaša nedavno. Nema više nabijanja, džombi i slično.

Donijeli nekakav divlji pijesak, stranci rekli ne valja, propada teren i garancija. Ovi rekli ok, odvukli pijesak, pokvasili taj isti i vratili ga. Zato danas imamo drenažu kakvu imamo i travu koja raste u zemlju 50% od onog koliko bi trebala. Pored toga, sjebali šivanje hibrida, natovarili nama štetu za igle na kosti, uzeli nas 300 hiljada jer je neki bijednik namjerno dao mjenicu i namjerno potpisao takav ugovor. Još ih nagradio utakmicama džaba na Grbavici, deset godina puta deset.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jun 2020, 15:10

StrikeWarzone je napisao/la:
09 jun 2020, 15:04
Valjda Sinisa zavrsi nas pasos,jer je 4g u drzavi neprekidno i zena mu je iz BiH.
Ostaje jos onda 2 mjesta za dva dobra igraca.
Sto se tice u21 morat cemo par juniora prekomandovat da ne bi imali problema.
Nekako mislim da bi Jovanovic mogao ostat, uzeo je para vani valjda mu je zelja titulu ovdje uzeti :D
Ma Jovanovic je proslost. Moralo bi negdje se procuti da ima sanse do sada kao za Vecu.

Kaze Joldic vezano za stanje u klubu: “Tako da dusebriznici ne treba da brinu nije to tako crno kao sto neki zele da predstave”

Irfo, daj anketu. Iza kojeg nicka se krije Joldic? :mrgreen:

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 09 jun 2020, 15:13

Ko kaže da je Jovanović prošlost? Nije to gotovo, čeka se rasplet u Australiji sa prvenstvom.

Ayaji na žalost jeste gotova priča.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 09 jun 2020, 15:14

Ma ja kontam. Proculo se i za Ikica i za Kjosevskog do sada pa kontam Jovanovic, Ramovic i Osmankovic pa-pa jer znam da je bio onaj jedan tekst da ide u Australiju.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 09 jun 2020, 15:16

Plavac87 je napisao/la:
09 jun 2020, 15:13
Ko kaže da je Jovanović prošlost? Nije to gotovo, čeka se rasplet u Australiji sa prvenstvom.

Ayaji na žalost jeste gotova priča.
Jovanovic ima mogucnost da ostane do zime ,a za Ayaji mi niko nije vjerovao da nema nista od njega .
Sinan je voljan da ostane samo je stvar da se dogovore oko plate .

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 jun 2020, 15:20

StrikeWarzone je napisao/la:
09 jun 2020, 15:04
Ako je vjerovati Sinišinoj biografiji na Instagramu, ima naš pasoš :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra i 22 gosta.