Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Derdiyok
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Derdiyok » 09 jun 2020, 11:36

® GONGASHI POWERHOUSE ®

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 09 jun 2020, 11:47

Justin je napisao/la:
09 jun 2020, 04:26
Aerials je napisao/la:
20 maj 2017, 20:46
rasavoje je napisao/la:
Tuzno je to kako ne mozete napisati post a da ustipak ne spomenete. A jos tuznije je to kako je doticna dosla na ovaj forum upravo zbog mene. Prije toga me blatila na drugom forumu zajedno sa kolegom Stephom. Pa je on uputio ovdje, rekavsi da sam ja tu. A ne znaju me ni jedno ni drugo, kao ni vi. Tuzno je to kako veze nema sa fudbalom, bas kao i klub za koji 'navija' i kako joj je prica nidje veze. Ne ide joj na chat temi slobode, pa je dosla na ovu temu. Budimo realni, tema chat joj je bila cilj i kad je tek dosla, ali je niko nije registrovao, tada. A koliko vidim ni sada, a jadna, satra se postavljajuci glupa pitanja i komentarisuci, ne bi li joj ko replicirao. Tuzno je na sta je ova tema spala, vrijedja inteligenciju. A najtuznije od svega je to sto je ovo sve sto sam napisala istina. I zamolila bih da se moj nick ne spominje ubuduce. Za'valjujem.

I da, nemojte se truditi da mi replicirate, posto ste nebitni. Cast izuzecima.
Prosto ne mogu da vjerujem, mislila sam da se znaš uozbiljiti i da nisi ovoliko djetinjasta.
Prije svega moram da kažem da si strašno iskompleksirana osoba. Ovo je DRUGI put kako ti mene spominješ na ovom forumu i iznosiš ove gluposti, dok sam ja tebe spomenula znaš i sama koliko puta - NULA, što dovoljno govori o tome da je mene neko doveo ovdje, ni manje ni više nego zbog tebe. Ne umišljaj da si bitna nekome toliko. Nisam ti ja kriva što tebe niko ne podnosi jer si arogantna osoba, nisam ti ja kriva što imaš neke probleme, meni nepoznate, sa Stephom. Blatila jesam i stojim iza toga, napisala 2-3 posta od kojih u jednom govorim (nadam se da ne ide ban za ovo, ako ide aferim i moderatorima) da si debil jer si u trenutku kada je bila priča tamo o tebi, već dva puta bila trajno banovana na ovom forumu, razloge ne znam niti me interesuju. Ako ti treba screenshot postova koje sam o tebi napisala, nije problem, da napokon saznaš iz prve ruke, a ne od nekog trećeg. Vidim da pratiš i šta gdje pišem, očigledno nisi dobro vidjela neke stvari, kad se već tako glupiraš ukucaj riječ "tuzlanski" u search mojih postova i vidjet ćeš i pitanja koja sam postavljala, i ostale postove. Za razliku od tvojih postova ovdje, prepričavanja nekih doživljaja iz čista mira, moji postovi tamo na toj temi, na kojoj tvrdiš da mi "ne ide chat", su konstruktivni i vezani za dešavanja u mom gradu, ili neke stvari oko kojih su mi trebale informacije. Ti, kao neko ko je 99% svojih postova napisao upravo na ovoj temi, nemaš apsolutno nikakvo pravo da mi govoriš kako veze nemam s fudbalom i kako mi je glavni cilj od početka bila tema chat, i pazi, tema se zove "Chat", a ne "Memoari iskompleksirane osobe". Nego, za promjenu, umjesto što mene spominješ jer te uvrijedio post neke treće osobe, bolje ti je informiši se kako ti dragi jaran novinar piše po pp-ovima drugih ljudi i dijeli tvoj profil.
Hvala Sarmelu. :tokralju: :rol:
Sta bih dao adminu da mi vrati ovaj profil :plac:
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2020, 12:25

Rosicky je napisao/la:
09 jun 2020, 03:26
delinjo je napisao/la:
09 jun 2020, 01:53
Rosicky je napisao/la:
09 jun 2020, 01:45
Radi papira su mnogi zaginuli.
Pogotovo oni sa 20g koji su otišli za neke koje imaju cca 65g.
Kako mislis ?
Znam vise primjera ali npr jedan light primjer gdje je glavni akter momak koji je otišao u njemačku radi papira za zenu koja je bila u 60tim godinama.

Znači neki obrisi dogovora su bili novac za brak i ispunjavanje uvjeta za sticanje državljanstva bez ikakvih naznaka budućeg ludila.
Poslije prve godine braka njoj je palo na pamet da se ulog poveća pa ja tražila da sufinancira njezinu unuku koja je bila obični narkoman bez budućnosti,naredne godine da vraće kredite sina itd itd.Sve je išlo pod prijetnjom prijave za silovanje i islamski radikalizam.Lik je imao prijatelje koji su dolazili kod njega a ona ih je slikavala i to su joj bili dokazi za sekte i ostale gluposti kojima je izvlacila zadnji euro od njega..sve dok krvavo nije izborio te papire.
:rol: :rol: :rol:

Bolje da je gurnuo niz stepenice..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 09 jun 2020, 12:51

Džejla Ramović za "Avaz": Prošla sam odličnim, sad polažem vozački

Ponos Bosne :beba: :beba:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 09 jun 2020, 12:51

delinjo je napisao/la:
09 jun 2020, 12:25
Rosicky je napisao/la:
09 jun 2020, 03:26
delinjo je napisao/la:
09 jun 2020, 01:53
Kako mislis ?
Znam vise primjera ali npr jedan light primjer gdje je glavni akter momak koji je otišao u njemačku radi papira za zenu koja je bila u 60tim godinama.

Znači neki obrisi dogovora su bili novac za brak i ispunjavanje uvjeta za sticanje državljanstva bez ikakvih naznaka budućeg ludila.
Poslije prve godine braka njoj je palo na pamet da se ulog poveća pa ja tražila da sufinancira njezinu unuku koja je bila obični narkoman bez budućnosti,naredne godine da vraće kredite sina itd itd.Sve je išlo pod prijetnjom prijave za silovanje i islamski radikalizam.Lik je imao prijatelje koji su dolazili kod njega a ona ih je slikavala i to su joj bili dokazi za sekte i ostale gluposti kojima je izvlacila zadnji euro od njega..sve dok krvavo nije izborio te papire.
:rol: :rol: :rol:

Bolje da je gurnuo niz stepenice..
Trebo joj je **** unuku
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 jun 2020, 12:54

Tacno tako krsne i ozeni unuku da ostane sve u porodici.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 09 jun 2020, 13:27

RollMan je napisao/la:
09 jun 2020, 11:47
Samo kvalitetne osobe iskljucuju.
Osim13 je napisao/la:
09 jun 2020, 09:07
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Jel taj uštipak ima više od 10 godina? Aerials je normala vazda bila, gledaj ove :rol:
Ona nam je uzela Kavaja tako da isto ne valja.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 jun 2020, 14:36

Drape je napisao/la:
09 jun 2020, 11:02
Senad Avdić:

"Dakle, taj je užasni korupcijsko-kriminalni sistem zaokružen, žilav i nepropustan, obuhvata tajnu policiju, pravosuđe, patriotske kriminalce, resurse javnog novca i teško ga je načeti, a kamoli razbaštiniti."

"Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka koji će ostati upisan u povijest kao ružna izraslina na licu grada je, kako se negdje pohvalio, dvostruko vezan za mladomuslimanski pokret, preko dede sa očeve strane Skake i sa materine preko Ismeta Kasumagića. Nikakve druge kvalifikacije, niti preporuke on nema da bi bio gradonačelnik."

"Poslanica SBB-a u Parlamentu Federacije BiH Sanela Prašović dok je bila samo “slobodna novinarka” naplatila je 4-5 hiljada maraka intervju sa Solakom kojeg joj je platila (kao javnu nabavku!) Civilna zaštita. I onda brblja, bez stida, srama, morala, pameti… samo naoružana bezobrazlukom, gdje god stigne, po parlamentu, televizijama…"

"Oni, prije svega mladim ljudima u zemlji šalju užasnu, obeshrabrujuću poruku da su, kao u onoj Džonijevoj pjesmi, “uloge davno podijeljene” i da za njih nema mjesta čak ni među statistima. Alma Zadić, Tuzlanka, imala je sedam godina kada je Halid Genjac prvi put ušao u Parlament BiH: danas je ona ministrica pravde u Austriji, a Genjac i dalje trlja istu poslaničku klupu i prima istu, enormnu plaću!"

"Oko 25 godina je Bisera Turković bila ambasadorica BiH, prije nego što će postati ministrica. To je logika “čuvanja rezultata” po principu “tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati”. A vidjeli smo i vidimo kako su (prije svega nas) pobijedili – deklasirali su nas. Oni, prije svega mladim ljudima u zemlji šalju užasnu, obeshrabrujuću poruku da su, kao u onoj Džonijevoj pjesmi, “uloge davno podijeljene” i da za njih nema mjesta čak ni među statistima."

"U svim tim procesima, ličnom bogaćenju, uključivanju supruge u trošenje javnog novca, i slanju loših poruka biračima, prednjačio je Zlatko Lagumdžija. I u periodu 1998-2002 kao i kasnije, 2010-2014 kada je SDP BiH ponovo bio na vlasti, njegova je odgovornost ključna: on je sa svojom ekipom “reketaša” ukinuo alternativu, ugasio nadu da se može vladati drugačije, stručnije, poštenije, transparentnije, čestitije."

Tužna završnica :(

"Imate na sceni ono što se zove prekarijat, dakle neku vrstu proletarijata koji panično čuva svoja sramotno malo plaćena radna mjesta, armiju ljudi koji toče benzin na pumpama HIFA za 450 KM mjesečno ili rade na Bingo kasama za 500 KM i pri tom su sretni jer, pogotovo nakon ovog užasa koje nam je u naslijeđe ostavila pandemija korone, predugački su redovi onih koji jedva čekaju da ih zamijene."

Đe je to pisao ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 09 jun 2020, 15:07

Osim13 je napisao/la:
09 jun 2020, 10:35

:rol: :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 09 jun 2020, 15:19

:lol:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 09 jun 2020, 15:35

Husika diverzant
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

PovratakKralja
Kontakt:

Post Postao/la PovratakKralja » 09 jun 2020, 15:44

RollMan je napisao/la:
09 jun 2020, 11:47
Šta nudiš ?
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“

PovratakKralja
Kontakt:

Post Postao/la PovratakKralja » 09 jun 2020, 15:47

StevieG8 je napisao/la:
09 jun 2020, 12:51

Pao sam na godinu i vozam auto bez vozacke.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 09 jun 2020, 15:47

PovratakKralja je napisao/la:
09 jun 2020, 15:47
StevieG8 je napisao/la:
09 jun 2020, 12:51

Pao sam na godinu i vozam auto bez vozacke.
:salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 09 jun 2020, 15:59

:tokralju: :tokralju:
27.10.2020

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 09 jun 2020, 16:02

Pendi ne ide Aftermath II, morao je reuploadovati
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

MaliUziVertikalni
Kontakt:

Post Postao/la MaliUziVertikalni » 09 jun 2020, 16:08

Osim13 je napisao/la:

Jel taj uštipak ima više od 10 godina? Aerials je normala vazda bila, gledaj ove :rol:
Ma ima bar 27 btj
no homo.
dua lipa.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 jun 2020, 16:10

MaliUziVertikalni je napisao/la:
09 jun 2020, 16:08
Osim13 je napisao/la:

Ma ima bar 27 btj
taman za beska
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 09 jun 2020, 16:17

Osim13 je napisao/la:
09 jun 2020, 16:02
Pendi ne ide Aftermath II, morao je reuploadovati
Pobrisao ga youtube, koristio neke snimke nacista sa ZDF-a :rol:

MaliUziVertikalni
Kontakt:

Post Postao/la MaliUziVertikalni » 09 jun 2020, 16:17

harden je napisao/la:
09 jun 2020, 16:10

taman za beska
Besko postavi slike stopala sto ti je slala
no homo.
dua lipa.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ASD i 7 gostiju.