Meni je puno bitnije i draze procitati da smo uz Mladost DK jedini "ZA" da bude uvijek jedan U21 igrac na terenu...
I dok drugi pricaju price o "djeci" mi ih zaista guramo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa taj isti Semjon je od prekida lige do proglasenja prvaka napisao 20- tak statusa gdje se neofirno protivio proglasenju, zalaganjem za nastavak po nerealnim uslovima , izmisljanjem tople vode apelujuci da je igracima milina igrati po 3 tekme u 7 dana na +30, znamo mi i svi zbog cega on laje , hvala Bogu dragom pa je taraba svim tim legendama koji ganjaju interes preko ledja Kluba !
Pridruzujem se cestitkama i to ne samo semjonu nego svim bivsim igracima i "legendama" koje gledaju kakvog ce hajra imati od kluba.Inijesta je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:10Prateci ovaj Fb jedino se nase legende Husref i Semjon ne mogu pomiriti da smo osvojili titulu, evo ja ti Semjone porucujem da se napusis qurca, znamo svi sto lajes, sto ti je guznom haveru Rundi zabranjen prilaz Klubu i sto ne mozete otimati lovu ljudima po USA
Papuča k'o Škoro, takvi nam ne trebaju.belosevic28 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:43Ma sve u vezi Anela je rekla kazala. Momak zasluzuje respekt taman da nikad ne dodje kod nas. Regularan momak, koji je nas navijac i uvijek to istice. Ako dodje, dobro dosao, ako ode negdje drugo - sretno.
Sto, jel i njemu kurdic usao u zivotAlfredNobel je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:00Papuča k'o Škoro, takvi nam ne trebaju.belosevic28 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:43Ma sve u vezi Anela je rekla kazala. Momak zasluzuje respekt taman da nikad ne dodje kod nas. Regularan momak, koji je nas navijac i uvijek to istice. Ako dodje, dobro dosao, ako ode negdje drugo - sretno.
Nije na njegovu sreću, ovaj je druga vrsta takvih.AngelDiMaria je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:02Sto, jel i njemu kurdic usao u zivotAlfredNobel je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:00Papuča k'o Škoro, takvi nam ne trebaju.belosevic28 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 17:43Ma sve u vezi Anela je rekla kazala. Momak zasluzuje respekt taman da nikad ne dodje kod nas. Regularan momak, koji je nas navijac i uvijek to istice. Ako dodje, dobro dosao, ako ode negdje drugo - sretno.
Ovaj momak ima najjači avatar na forumu.
Nayebemo ti se majke seljačke joldicu,duvaj gaSamozdravlje je napisao/la: ↑09 jun 2020, 15:31Joldić: Prekinuta su još neka prvenstva, ali nigdje nisam vidio da se slavi kao što su u FK Sarajevo
Evo jos jednog razloga , za sto je najvaznija sljedeca TITULA . ABd opet BORDOBIJELA : Amin .
Da nema nas pogani mentalitet,puna usta kluba,ljubavi a svako svoje gura i krade,u svakoj oblasti gdje su nasi ljudi tesko da ima ikakvog napretka to vidimo po primjeru nase lijepe drzaveAmca007 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:29Najbitnija stvar kod nas, zbog koje smo se izdvojili od ostalih klubova jeste sto smo pobijedili mahalski mentalitet. Mi vise nismo mahalski klub, u upravi vise nema mahalasa koji na sav glas vole Sarajevo, a vamo uzima ko god stigne. Sabrina je svjetska cura i ona nema veze sa ovom mahalom i zato je uspjesna. Ko god dodje poslije nje, mora biti covjek koji sto manje ima veze sa ovom drzavom...
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, napoleon72, Zeljoo1921 i 14 gostiju.