To je protiv pravila foruma,al eto
Ako nema i 28 god
To bi derdyiok bolje znao
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To je protiv pravila foruma,al eto
u ppu nije protiv pravila jer niko nece saznati
Ma stara. Vidi se na slikama da ima oko 30.
Ona je minimalno '91 godiste ako se ja dobro sjecam, al mala je šansa da i ti ne govoris istinu
Imati stariju zenu od sebe je jedna od najgorih stvari koje mozes uraditi.
Nije ako si u MILF fazi
Jel to ima veci zavodnik od mene na forumu ?
Prebivalište i uplatnica je ja mislim sve. Tako je bilo kad sam ja vadio. Doduše to je bilo davno. Prije 5,6 godina. Neka se neko javi ko je još "na svježe" ako se šta promijenilo.
CIPS, uplatnica i stari pasos.
Nema u Sarajevu nista vrijedno spomena. Imas Imtec ako ti se razbacuje novcem.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:46Pitanje za nekog ko je iz Sarajeva, a upucen je. Koje su radnje provjerene za kupovinu laptopa/racunara? Da izdaju racun, imaju valjanu garanciju i ok cijenu.
Ne treba nista specijalno, za kucnu upotrebnu nesto I3,8GB RAM-a i SSD da fluidno vuce Win10. Ali bitno eto da nisu neke varalice, da ima garancija 1-2 godine.
To se u Bijeljini kupujetuzlak1987 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 18:46Pitanje za nekog ko je iz Sarajeva, a upucen je. Koje su radnje provjerene za kupovinu laptopa/racunara? Da izdaju racun, imaju valjanu garanciju i ok cijenu.
Ne treba nista specijalno, za kucnu upotrebnu nesto I3,8GB RAM-a i SSD da fluidno vuce Win10. Ali bitno eto da nisu neke varalice, da ima garancija 1-2 godine.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.