FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Koji su ono invalidi cccc
oprostaj od titule..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovaj Schalke ima vise srece nego pameti. Opet je pocelo kao prosle sezone. Protivnik dominira, stvara prilike a ovi postignu gol ni sami ne znaju kako. Mislim da je ovo kraj za van Gaala.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ocekivano
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- bayern4ever
- Kontakt:
Kakva titula i bakraci ako odemo u europa ligu bit ce dobro..Saurman je napisao/la:Koji su ono invalidi ccccoprostaj od titule..
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
Sto je najgore , pobijedit ce Basela u srijedu i sve ce biti sjajno,bajno, a sto se svaka utakmica u gostima gubi boli ih kita hebemti skrtice i stadion kad ga moraju otplacivati , pa nemogu igraca dovesti , te nam svakojaki sumari ,keceri i slicno igraju ...amerosm je napisao/la:Ovaj Schalke ima vise srece nego pameti. Opet je pocelo kao prosle sezone. Protivnik dominira, stvara prilike a ovi postignu gol ni sami ne znaju kako. Mislim da je ovo kraj za van Gaala.
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Ovo ce Baji dobro doci,ako se na zimu ne pojacaju kako treba.Nece onda nikada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bayern4ever
- Kontakt:
Racunaj da nece nikada onda..harishp je napisao/la:Ovo ce Baji dobro doci,ako se na zimu ne pojacaju kako treba.Nece onda nikada.
Žalosni oproštaj Bayerna od titule. 
Znate sta, hvala Gomezu za one golove, skidam kapu, ali brate, de iskreno jel 90% golova od ovog u zadnje vrijeme sto je dao dao pred praznim golom, Swajni, Muller, Pranjic i slicno davali perfektne asistencije, a vidi ovo 2 prilike pa perfektne on uspije PROFULAT cijeli go, da mu je odbranio Neure ne bih po rijeci reko, al halo cijeli go pa daj ba, nama treba pravi golgeter ocito, a ne Gomez koji se sasere haman ko ovih tezih utakmica.
Znam ja da ce mene fanovi Gomeza napasti, ali stvarno nista, nista i nista nije uradio danas, osim s*anja zivog :S.
EDIT:
Ha jebli oca svog, ove sudije djaba sjebase akciju offsidea ni na mapi, jest da nije sigurno da bi bio go al jbg :S nije bio off :S (haman me cuo Gomez
).
Znam ja da ce mene fanovi Gomeza napasti, ali stvarno nista, nista i nista nije uradio danas, osim s*anja zivog :S.
EDIT:
Ha jebli oca svog, ove sudije djaba sjebase akciju offsidea ni na mapi, jest da nije sigurno da bi bio go al jbg :S nije bio off :S (haman me cuo Gomez
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 04 dec 2010, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Kad je onda i vama rodjendan ko' i @amerosm da vam za poklon kupim bejzbol palice.bayern4ever je napisao/la:Racunaj da nece nikada onda..harishp je napisao/la:Ovo ce Baji dobro doci,ako se na zimu ne pojacaju kako treba.Nece onda nikada.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- roy_makaay
- Kontakt:
Samo da se citiram i usput da se poserem u usta svakom k'o kaze da je Gomez dobar napadač.roy_makaay je napisao/la:Ubili smo ih nogama,al' k'o što gledam uće im neka frljoka i izgubićemo ovu.Najmanje tri 100%tne prilike smo propustili.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- bayern4ever
- Kontakt:
Vjeruj da bi sav bijes iskalio na onim supcima od uprave , ali ne vrijedi lezati zbog kretena ...harishp je napisao/la:Kad je onda i vama rodjendan ko' i @amerosm da vam za poklon kupim bejzbol palice.bayern4ever je napisao/la:Racunaj da nece nikada onda..harishp je napisao/la:Ovo ce Baji dobro doci,ako se na zimu ne pojacaju kako treba.Nece onda nikada.
Žao mi je Bavarci, bili ste bolji ali Neueru ne bi savladali do sutra.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta, ali bas steta.
Ovo smo morali dobiti, ali utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu, jer ono sto je promaseno, mora biti kaznjeno.
Cak smo i u drugom poluvremenu imali dobrih prilika, ali Gomez je ponovo podsjetio na onu svoju smotanost i lose snalazenje pred protivnickim golom.
Ponovo je lijeva strana bila losa, ali samo zbog izostanka ucinka lijevog beka, jer je Ribery igrao koliko je mogao, ali podrske nije bilo. Nakon ovoga sam siguran da ce lijevi bek u januaru sletjeti u Bavarsku.
Ovo smo morali dobiti, ali utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu, jer ono sto je promaseno, mora biti kaznjeno.
Cak smo i u drugom poluvremenu imali dobrih prilika, ali Gomez je ponovo podsjetio na onu svoju smotanost i lose snalazenje pred protivnickim golom.
Ponovo je lijeva strana bila losa, ali samo zbog izostanka ucinka lijevog beka, jer je Ribery igrao koliko je mogao, ali podrske nije bilo. Nakon ovoga sam siguran da ce lijevi bek u januaru sletjeti u Bavarsku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Loše , Loše , Loše !
To je komentar za sve !
To je komentar za sve !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Eto šta je fudbal i u šta su se pretvorile naše utakmice ove sezone.
Protivnik iskoristi dvije prilike, a mi njih desetak sto-postotnih profulamo. Stvarno nam je klupa prekratka, sve defanzivci, pa jednostavno danas kao i u većini utakmica nema nikoga da uđe s klupe da unese određeni preokret. Titula je vjerovatno izgubljena, osim jedino da se dese čudesa kakva se još nisu vidila.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sta ste odmah uhvatili srati po Gomezu neki. Nije bio njegov dan pa nije . Nadam se da ce uprava shvatiti da nam treba pojacanja , jer ovako nemoze 
- pasha_the_one
- Kontakt:
Nadam se da je "troglava ekspedicija" Bayern-a, na celu sa U. Hoenesom, na ovoj utakmici dobro skautirala Neuer-a i da ce od ljeta 2011. godine ovaj golman braniti boje naseg dragog Bayern-a.
Neuer je dobio ovu utakmicu, mada veliki dio krivice snose igraci Bayern-a koji nisu najbolje reagovali u odgovarajucim prilikama. V. Gaal po meni kasno pravi izmjene, Riberija je trebao mijenjati vec oko 60 minute, jer je po meni bio najslabiji igrac na terenu. Nista nije uspio da uradi citavu utakmicu, konstantno gubio duele sa protivnickim igracima.
Gaal je trebao na tu poziciju staviti Pranjica, koji je mogao napraviti koji prodor ili dobar centarsut prema Gomezu, a umjesto Bommela uvesti Ottl-a, jer bilo ocigledno da Bommel ne moze izdrzati citavu utakmicu.
Iskreno se nadam da ce stvari krenuti na bolje
Neuer je dobio ovu utakmicu, mada veliki dio krivice snose igraci Bayern-a koji nisu najbolje reagovali u odgovarajucim prilikama. V. Gaal po meni kasno pravi izmjene, Riberija je trebao mijenjati vec oko 60 minute, jer je po meni bio najslabiji igrac na terenu. Nista nije uspio da uradi citavu utakmicu, konstantno gubio duele sa protivnickim igracima.
Gaal je trebao na tu poziciju staviti Pranjica, koji je mogao napraviti koji prodor ili dobar centarsut prema Gomezu, a umjesto Bommela uvesti Ottl-a, jer bilo ocigledno da Bommel ne moze izdrzati citavu utakmicu.
Iskreno se nadam da ce stvari krenuti na bolje
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Ja samo ne mogu da razumijem kako smo pali sa igrom u drugom poluvremenu
U 1. nam nisu mogli ništa, ni kako treba nisu ni centra prešli. Hem smo fulali, hem je Neuer ima 5 ruku na raspolaganju.
Ja ne znam je li Magath nadrogirao svoje igrače ili je naše droga spustila. Rekao sam na poluvremenu da se bojim da budem kažnjeni i to je bilo na kraju.
Titula je, nažalost, izgubljena, ali moramo popraviti dojam u drugoj polusezoni. Imamo samo 1 pobjedu na strani ove sezone, to je neoprostivo (plus, tu su i 3 remija i 3 poraza). Prekinut je niz bez poraza i valja se sad oprati pred dvije utakmice u Minkenu.
Ranije sam spominjao da me je strah da će Schalke protiv nas pokušati rane da izlječi nastale protiv Kaiserslauterna i to se nažalost desilo u drugom poluvremenu.
Neću dovoditi LP u pitanje, jer se još ima igrati, ali serija se mora napraviti, da ne budemo u potrebi da kupujemo Bronhi, da lakše dišemo
Ja ne znam je li Magath nadrogirao svoje igrače ili je naše droga spustila. Rekao sam na poluvremenu da se bojim da budem kažnjeni i to je bilo na kraju.
Titula je, nažalost, izgubljena, ali moramo popraviti dojam u drugoj polusezoni. Imamo samo 1 pobjedu na strani ove sezone, to je neoprostivo (plus, tu su i 3 remija i 3 poraza). Prekinut je niz bez poraza i valja se sad oprati pred dvije utakmice u Minkenu.
Ranije sam spominjao da me je strah da će Schalke protiv nas pokušati rane da izlječi nastale protiv Kaiserslauterna i to se nažalost desilo u drugom poluvremenu.
Neću dovoditi LP u pitanje, jer se još ima igrati, ali serija se mora napraviti, da ne budemo u potrebi da kupujemo Bronhi, da lakše dišemo
Sent from my Philips Smart TV.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Samo je bilo pitanje vremena kad Gomez vise nece moci sam dobijati utakmice. Znao sam da ce nakon njegove prve lose partije kriticari poceti pljuvati. Ali neka... Najveci je problem jer ce svi sad htjeti Dzeku u Bayernu, ali ako su gledali danasnju utakmicu Wolfsburga, sve ce im biti jasno.
Ja sam najvise razocaran Riberyem. Do sad ga nikad nisam krizikovao, ali sad je stvarno doslo vrijem za to. Predugo ga cekamo da udje u pravu formu, uvijek svi govorimo da nije potpuno spreman. Pa hocemo li docekati da nekad bude? Ipak je on veliko ime, ipak je on igrac koji ima astronomsku platu, ipak je on igrac za kojeg se moglo uzeti 60-70 miliona eura. Od takvog se igraca ocekuje da se svojim potezima izdvaja od ostalih, da pravi razliku na terenu, ali on to ne radi. Zao mi je, ali tako je.
Breno odigra savrseno prvo poluvrijeme, ali u drugom mu se desi ono. Vidi se da zna, da ga je jako tesko proci, ali ocigledno mu fali koncentracije. Zbog toga je Badstuber najbolji stoper Bayerna.
Lahmu svaka cast, on zasluzuje da igra u puno boljoj odbrani od ove. Protivnici cesto izgledaju smijesno kad pokusaju da ga prodju.
Sve mi se vise cini da ce Kroos ostati samo veliki talenat i nista vise. Jos nije odigrao postenu utakmicu od kako se vratio sa posudbe.
MIA SAN MIA!
Ja sam najvise razocaran Riberyem. Do sad ga nikad nisam krizikovao, ali sad je stvarno doslo vrijem za to. Predugo ga cekamo da udje u pravu formu, uvijek svi govorimo da nije potpuno spreman. Pa hocemo li docekati da nekad bude? Ipak je on veliko ime, ipak je on igrac koji ima astronomsku platu, ipak je on igrac za kojeg se moglo uzeti 60-70 miliona eura. Od takvog se igraca ocekuje da se svojim potezima izdvaja od ostalih, da pravi razliku na terenu, ali on to ne radi. Zao mi je, ali tako je.
Breno odigra savrseno prvo poluvrijeme, ali u drugom mu se desi ono. Vidi se da zna, da ga je jako tesko proci, ali ocigledno mu fali koncentracije. Zbog toga je Badstuber najbolji stoper Bayerna.
Lahmu svaka cast, on zasluzuje da igra u puno boljoj odbrani od ove. Protivnici cesto izgledaju smijesno kad pokusaju da ga prodju.
Sve mi se vise cini da ce Kroos ostati samo veliki talenat i nista vise. Jos nije odigrao postenu utakmicu od kako se vratio sa posudbe.
MIA SAN MIA!
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.