Black lives matter
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Black lives matter
potrosio bih sve u Paneri, ali ne moze covjek dociJarnoTrulli je napisao/la: ↑09 jun 2020, 23:41Potrosio bih po cenera u Taletu i Veneri.![]()
Onda bih cuke ostavio kuci, i zaputio se u Donji Vakuf na ramstek.![]()
- PovratakKralja
- Kontakt:
Ne može mi biti toliko dosadno da upalim susjede hahah
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
U mene je tečić tako ko tiPovratakKralja je napisao/la: ↑10 jun 2020, 00:01Nisam ni trebao ove godine haha. Ja sam svoje završio, samo još sa roditeljima da raskrstim i to je to. Moja noga više nece krociti u školsko dvorište. Jedino mi je žao što necu imati priliku odbraniti titulu kralja mature. Dok se oni budu provodili i plakali uz pateticne pjesme parnog valjka i dine merlina, ja cu biti u Sarajevu i raditi na privatnom biznisu.
Svasta more proc
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Strasno jbt.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Zemlja zivih zombija,politickih kmetova i robova.Vec sam pisao da nam treba zatvor za 5000 osoba minimalno,presuditi za kriminal,izdaju,veleizdaju.
Neke treba i javno objesiti poput Bakira...Sve sam to vec rekao kakav jos komentar ocekujes
sda treba ugasiti i osnovati novu Bosnjacku stranku sa novim,mladim snagama koji ce raditi za Bosnu i Bosnjake.Dosadasnju kriminalnu hobotnicu treba istrijebiti ko vaske.
To sto mrzim sdp i neke druge,ne znaci da podrzavam sda...to nikako da skontate .
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Penda jači nego ikad u novom videu.
Bravo, to je divno cutiRollMan je napisao/la: ↑10 jun 2020, 00:15U mene je tečić tako ko tiPovratakKralja je napisao/la: ↑10 jun 2020, 00:01Nisam ni trebao ove godine haha. Ja sam svoje završio, samo još sa roditeljima da raskrstim i to je to. Moja noga više nece krociti u školsko dvorište. Jedino mi je žao što necu imati priliku odbraniti titulu kralja mature. Dok se oni budu provodili i plakali uz pateticne pjesme parnog valjka i dine merlina, ja cu biti u Sarajevu i raditi na privatnom biznisu.sa 18 se ispalio , doduse on je prvo bio malo u Zadru na kaljenju i od 2007. u Sa , jede keramiku, poso ide , ima 4 radnika
Svasta more proc
Tako je moj skolski u trecem gimanzije odustao, yebavao ga njemacki, zbog jedne profesorice, ispise se i radi vec na pilani 10 godina
Ma samo u use i u svoje kljuse
27.10.2020
U Taleta lik sto pravi hamburgere hadno izlazi iz WC i trlja stidne dlake i onda pita sta ces u hamburger. Apsurdno je prati ruke svakako prije Taleta
27.10.2020
Ovo sam vidio svojim ocima !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
roknes jedan prije treninga i umres na istom
Ja ti kazem da ima ljudi sa kupljenom diplomom srednje škole u Širokom koji kucaju po 3700 mjesečno , i tone drugih primjera kao ovaj moj sto sam naveo
Ne mogu svi biti it stručnjaci nazalost
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Ma ono sto govori je pravilo za sva 3 naroda kada slušaš i gledaš kako se ponašaju i o čemu pričaju.
Uhvatio se u neke stvari koje suštinski ne poznaje i sad ce plivat u tome dok ga ne unište.
Govoriti "ja sam antifašista" ne čini te antifašistom,najbolji primjer je SAD u situaciji sa rasizmom ili ostatci apartheida itd.