Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

fudbalfudbal
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la fudbalfudbal » 10 jun 2020, 01:06

redbull93 je napisao/la:
09 jun 2020, 23:58
Nusmir Fajić i FK Velež opet zajedno?

riba se prevrce u plasteniku zbog izgovorenih rijeci.
Dobar je on spic nije stvarno problem na zelenom terenu, ali ne znam mislim da ce sagledati sad sve opcije i ukoliko ne bude drugih onda ce ga vratiti (ali samo tako). Mislim da ima bas taj veliki problem u privatnom zivotu, i da jedino sam sa sobom moze to da rijesi. Ponekad jeste nervozan, ali njegove kretnje, njegova igra u 16 je fenomenalna. Nama od velike koristi bio za period proveden kod nas.
Ti si naša ljubav jedina!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 jun 2020, 01:07

Steven11 je napisao/la:
10 jun 2020, 00:56
Vanilakarnila ili sta vec..

Ovo za nekakvu komparaciju Sarajlija necu komentarisati, slobodan si da pises i mislis sta hoces kao i svi na forumu. Bilo bi bas glupo da ti repliciram na taj post. Drugi dio, to HVO ovo ono, ste vi isprovicirali, nicim izazvani, ja se ovdje predstavio drugacije al nisam znao na sta cu naletit. E kad sam vam poceo pisati vasim jezikom, pa vam iskopao neke istinite podatke koje ne zelite cuti, onda sam ustasa. Neka sam. Kakvi ste ovdje, treba vas handrit. No prestao sam. Nije vazno sto, ali sam prestao. Nema odavno mog posta niti o vama niti o bilo kome ko se predstavlja Velezovcem. Al dzaba opet vi trazite prepucavanje. E ja necu vise. The end.

Zadnji dio te bgm ne kontam... Je li tebi stvarno neka engleska rijec koja je zastupljena u danasnje vrijeme jako cesto upotrebom interneta (attachment), nesto toliko 'zapremede' da ti se cini da ja glumim vise inteligentno bice iz neke galaksije? Da li ti zivis blizu neke civilizacije?
Get yourself together druze...(sad se salim, sarkazam, cinizam, satira - nije galaksija)
pisao si i ti svakakve gluposti pa ja ne napisah nista oko cetnickih snajpera, jer mi to ni na kraj pameti nikad nece biti nikome napisat, ma koliko mi potegne neko zivac. znaci ako ja tebi napisem podstanaru, ti odgovoris s hvo, ja sam kriv sto sam te "pecnuo" a ne ti koji si pokvaren i repliciras s tim.

drugo, isto kao sto kazes da ja imam pravo na misljenje, ima i covjek rodjen u Sarajevu oko sarajevskog humora, zar ne?

naravno da je iritirajuce kad neko koristi rijec za koju ima normalnu rijec s istim znacenjem u nasem jeziku. i to obicno govore kompleksasi.

repliciraste i iznabadaste covjeka sto ti rece da Sugavica bas ne stoji, opusti se, preskoci, a ne glumi neku licnost jer znamo koliko nisko mozes udarit.

poz
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 10 jun 2020, 01:15

Plavac87 je napisao/la:
09 jun 2020, 16:11
dejavu je napisao/la:
09 jun 2020, 15:51
jedini u Evropi koji su slavili korona titulu :bow:

Poklonjenu titulu!

Vicini dječaci. Obraz kineski, kompleksi domaći.
Pa vi ni kupljenu niste znali uzeti :mrgreen:

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 10 jun 2020, 01:22

killafrommanilla je napisao/la:
10 jun 2020, 01:07
Steven11 je napisao/la:
10 jun 2020, 00:56
Vanilakarnila ili sta vec..

Ovo za nekakvu komparaciju Sarajlija necu komentarisati, slobodan si da pises i mislis sta hoces kao i svi na forumu. Bilo bi bas glupo da ti repliciram na taj post. Drugi dio, to HVO ovo ono, ste vi isprovicirali, nicim izazvani, ja se ovdje predstavio drugacije al nisam znao na sta cu naletit. E kad sam vam poceo pisati vasim jezikom, pa vam iskopao neke istinite podatke koje ne zelite cuti, onda sam ustasa. Neka sam. Kakvi ste ovdje, treba vas handrit. No prestao sam. Nije vazno sto, ali sam prestao. Nema odavno mog posta niti o vama niti o bilo kome ko se predstavlja Velezovcem. Al dzaba opet vi trazite prepucavanje. E ja necu vise. The end.

Zadnji dio te bgm ne kontam... Je li tebi stvarno neka engleska rijec koja je zastupljena u danasnje vrijeme jako cesto upotrebom interneta (attachment), nesto toliko 'zapremede' da ti se cini da ja glumim vise inteligentno bice iz neke galaksije? Da li ti zivis blizu neke civilizacije?
Get yourself together druze...(sad se salim, sarkazam, cinizam, satira - nije galaksija)
pisao si i ti svakakve gluposti pa ja ne napisah nista oko cetnickih snajpera, jer mi to ni na kraj pameti nikad nece biti nikome napisat, ma koliko mi potegne neko zivac. znaci ako ja tebi napisem podstanaru, ti odgovoris s hvo, ja sam kriv sto sam te "pecnuo" a ne ti koji si pokvaren i repliciras s tim.

drugo, isto kao sto kazes da ja imam pravo na misljenje, ima i covjek rodjen u Sarajevu oko sarajevskog humora, zar ne?

naravno da je iritirajuce kad neko koristi rijec za koju ima normalnu rijec s istim znacenjem u nasem jeziku. i to obicno govore kompleksasi.

repliciraste i iznabadaste covjeka sto ti rece da Sugavica bas ne stoji, opusti se, preskoci, a ne glumi neku licnost jer znamo koliko nisko mozes udarit.

poz
Mozemo do sutra sad replicirati, al kazem ti sad opet a nadam se da ce procitati i ostali: Ja licno ne pisem vise niti cu pisati o Velezu ili Velezovcima. Lose necu pisati jer i ne mislim tako a dobro necu pisati jer smatram da ova vasa ekipa to ne zasluzuje. Sto se mene tice The End. Do vas je koliko cete nastavit.. Odgovorit cu odgovarajuce svakome ko mi se obrati. Simple as that (sad te nerviram). Imaj u vidu ovaj post, kad mi budes ponovo nesto pisao, obrati paznju ko krece sa prozivkama. I da, napisao sam i ponovit cu, ne mislim lose o Velezu, vjerovao ili ne. Imam svoje misljenje i o HVO i ustasama al nije tema.

Vi ovdje na forumu, ne svi, ali vas par kao Velezovaca, izvini al bas ste karne. No izvinjavam se za uvrede koje se vezu za 'anamone'. Pretjerao sam, i bio isprovociran. Sad me popustite, bgt, imam dosta toga da kazem strumpfovima i bilo bi lijepo da se ne petljate. Thanks, pardon hvala!
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 10 jun 2020, 01:29

Cocaine je napisao/la:
09 jun 2020, 18:01
Isto kao sto su nepravedno izbaceni Celik i Zvijezda tako je Zeljo ostao nepravedno zakinut u borbi za titulu. I ja sam da se ostave ova dva kluba i da se Sarajevu oduzme nezasluzena titula isto kao sto su ova dva kluba nezasluzeno nabijeni nogom iz lige. Citavu sezonu proglasiti nevazecom i da pitari vrate pehar :rol:
Možete nam se qrca napušiti ali titule nedamo :wave:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 10 jun 2020, 05:10

Vratiti celik, ocerati vrabcice gdje pripadaju ili ih ugasiti. Seoske ekipe bez navijaca ionako niko ozbiljno ne shvata. Nece niko ni primjetiti da ih nema.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jun 2020, 06:43

Anex je napisao/la:
10 jun 2020, 01:15
Plavac87 je napisao/la:
09 jun 2020, 16:11
dejavu je napisao/la:
09 jun 2020, 15:51
jedini u Evropi koji su slavili korona titulu :bow:

Poklonjenu titulu!

Vicini dječaci. Obraz kineski, kompleksi domaći.
Pa vi ni kupljenu niste znali uzeti :mrgreen:
I to dvije godine zaredom :urnebes: :urnebes: :urnebes:

SaMoVelez
Kontakt:

Post Postao/la SaMoVelez » 10 jun 2020, 07:49

Vanja8 je napisao/la:
09 jun 2020, 23:36
Steven11 je napisao/la:
09 jun 2020, 23:32
Vanja8 je napisao/la:
09 jun 2020, 23:06

Neka matere ti ne drži nam propovijedi sad kako bi se trebali izražavati ili sta reci...
fakat vi ste poceli truniti ovdje kao da ste iznad necega...
Ostavi se ti sarajevskog vokabulara...Što je dosta , dosta je...
Neka ih ba :) Ne bi mu smetalo da je kontekst bio drugi, nego se sad nesto solidarisu za strumpfovima i prija im sve kontra FKS i Zenice...kad opet budu s njima u fajtu, nece mu sugavica smetati. Al ok, ja ove vise ne shvatam ozbiljno, imaju dobri Velezovci, samo u real lifeu, ne na ovom forumu.
Pa yebo te, ja tebe molio da ih ne handris, sad ono naslo da nas uci kako cemo se izražavati...
Od sad cemo se ovom liku javljati , poslati mu post, pa ako odobri onda cemo objaviti
Ma o.djebaus vise...Dvolicne ljude ne podnosim...

Vidi @vanja, kad nekome napišeš da su ustaše bile u pravu, kad iz nemoći počneš pisati podveležac, retard, drugoligaš i slične stvari, ne handriš nikoga time, time samo govoriš o sebi. Molim te pusti ga da nas handri.
I još nešto, ovo što ja pišem, pišem kao individua, zamislite da u mom niku stoji Sarajevo umjesto Velez, isto bih vam napisao. Nije simpatično, to je moje ubjeđenje. Ne može biti dio folklora u mom gradu a da je to šund. Dio izvornog sarajevskog folklora su mnogo ljepše priče i zayebancije od ovih koji veze nemaju sa Sarajevom. Možda kad bi smo svi malo više vodili računa o tim stvarima, možda bi bilo više ljudi na stadionima, ovako je možda zbog ovog novog folklora situacija da se na koševu ljudi koji dolaze na tekme gotovo u glavu znaju. To je poražavajuće. Možda kad neki iole ozbiljan roditelj čita ovakve stvari, možda mu na um padne da neda djetetu ni po živu glavu na stadion. Možda. A možda kad bi smo malo više respektovali i uvažavali komšije, sunarodnike, saborce iz ne tako davne pršlosti, možda bi onda i došao koji čovjek više na stadion.
I još samo jedno, ja vas sve molim da ovu temu ostavite za normalne rasprave, imate deponiju na prepucavanjima i tamo vam nikad neću replicirti. Ne možete ne poštovati pravila foruma,a ona su jasna, nema vrijeđanja nema spamanja, nema trolanja.
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 jun 2020, 08:35

Gledaj ti ovih pitara, pogledaj koliko su jadni. Ovaj podrzava rijec sugavica, ovaj govori hvo je bio u pravu. Pitari su vazda bili mahniti, ali ova velika seoba bosanskohercegovackog naroda vam je **** majku - sve go papak se inflitrirao u navijackoj bazi jer papak, od straha, kad dodje u grad opredijeli se za fks jer misli da ce se time sto navija za klub koji nosi ime grada, prije emancipovati.

Ta Grbavica, koju vi nazivate sugavica, je simbol otpora ovog grada i mozda bi ipak trebali malo paziti sta pisete. Jesi li ikad cuo da je neki Zeljovac Kelija nazvao šugeli ili smrdeli? Pazite sta pisete ljudi, to je dio ovog grada i ne bi trebalo da se time koristite u prepirkama.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

samoOlimpick
Kontakt:

Post Postao/la samoOlimpick » 10 jun 2020, 08:42

Sreća pa Korde neće ic kroz Mostar iz BL pa ih necemo morat opet krpit na Tekiji, lagano pokazuju pravo lice. Sve ce to kmico i seranic da srede u montaznoj bolnici

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jun 2020, 08:52

kerimatomic1921 je napisao/la:
10 jun 2020, 08:35
Gledaj ti ovih pitara, pogledaj koliko su jadni. Ovaj podrzava rijec sugavica, ovaj govori hvo je bio u pravu. Pitari su vazda bili mahniti, ali ova velika seoba bosanskohercegovackog naroda vam je **** majku - sve go papak se inflitrirao u navijackoj bazi jer papak, od straha, kad dodje u grad opredijeli se za fks jer misli da ce se time sto navija za klub koji nosi ime grada, prije emancipovati.

Ta Grbavica, koju vi nazivate sugavica, je simbol otpora ovog grada i mozda bi ipak trebali malo paziti sta pisete. Jesi li ikad cuo da je neki Zeljovac Kelija nazvao šugeli ili smrdeli? Pazite sta pisete ljudi, to je dio ovog grada i ne bi trebalo da se time koristite u prepirkama.
Da, više puta.

Uostalom ko ste vi da nesta nekom moralisete kad vam je svaka druga o ratnom zlocincu?
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 10 jun 2020, 08:55, ukupno mijenjano 1 put.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 10 jun 2020, 08:55

redbull93 je napisao/la:
19 jun 2019, 17:37
Najvece pojacanje je sto smo iz prvih 11 uspjeli 10 igraca zadrzati. To vam je kapitalac no1. Ovo ostalo mislim da je za borbe za europu. Jedva cekam da krene prvenstvo.

Rastajemo se mi
Vjeruj nije mi lako
...
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

PappiPapp
Kontakt:

Post Postao/la PappiPapp » 10 jun 2020, 09:05

Sta sad mogu ja tu
Kad oni zele tako
Hahahaha,...

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 jun 2020, 09:06

Zip je napisao/la:
10 jun 2020, 08:52

Da, više puta.

Uostalom ko ste vi da nesta nekom moralisete kad vam je svaka druga o ratnom zlocincu?
Ma lažes ko cuko, i za jedno i za drugo.
Jedno je reci psiholog jer je to istina i to je bilo tako, a drugo je govoriti sugavica, sadaka arena itd. Pokazite malo postovanja cobani, ne budite idioti citav svoj zivot.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 10 jun 2020, 09:08

"Plaćanje poreza državi je ultimativni čin patriotizma. Svako ko ne plaća porez radi protiv države."

Jedini klub u ligi smo koji plaća na svaku marku porez. Kada budete svi placali porez kao FKS i budete bez duga istoj, kao i uposlenicima, onda mozemo da pricamo. Sve do tada ste protivnici ove drzave i lazne patriote. Poyyy
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 jun 2020, 09:08

SaMoVelez je napisao/la:
10 jun 2020, 07:49
Vanja8 je napisao/la:
09 jun 2020, 23:36
Steven11 je napisao/la:
09 jun 2020, 23:32

Neka ih ba :) Ne bi mu smetalo da je kontekst bio drugi, nego se sad nesto solidarisu za strumpfovima i prija im sve kontra FKS i Zenice...kad opet budu s njima u fajtu, nece mu sugavica smetati. Al ok, ja ove vise ne shvatam ozbiljno, imaju dobri Velezovci, samo u real lifeu, ne na ovom forumu.
Pa yebo te, ja tebe molio da ih ne handris, sad ono naslo da nas uci kako cemo se izražavati...
Od sad cemo se ovom liku javljati , poslati mu post, pa ako odobri onda cemo objaviti
Ma o.djebaus vise...Dvolicne ljude ne podnosim...

Vidi @vanja, kad nekome napišeš da su ustaše bile u pravu, kad iz nemoći počneš pisati podveležac, retard, drugoligaš i slične stvari, ne handriš nikoga time, time samo govoriš o sebi. Molim te pusti ga da nas handri.
I još nešto, ovo što ja pišem, pišem kao individua, zamislite da u mom niku stoji Sarajevo umjesto Velez, isto bih vam napisao. Nije simpatično, to je moje ubjeđenje. Ne može biti dio folklora u mom gradu a da je to šund. Dio izvornog sarajevskog folklora su mnogo ljepše priče i zayebancije od ovih koji veze nemaju sa Sarajevom. Možda kad bi smo svi malo više vodili računa o tim stvarima, možda bi bilo više ljudi na stadionima, ovako je možda zbog ovog novog folklora situacija da se na koševu ljudi koji dolaze na tekme gotovo u glavu znaju. To je poražavajuće. Možda kad neki iole ozbiljan roditelj čita ovakve stvari, možda mu na um padne da neda djetetu ni po živu glavu na stadion. Možda. A možda kad bi smo malo više respektovali i uvažavali komšije, sunarodnike, saborce iz ne tako davne pršlosti, možda bi onda i došao koji čovjek više na stadion.
I još samo jedno, ja vas sve molim da ovu temu ostavite za normalne rasprave, imate deponiju na prepucavanjima i tamo vam nikad neću replicirti. Ne možete ne poštovati pravila foruma,a ona su jasna, nema vrijeđanja nema spamanja, nema trolanja.
Vidi drug, nisam vidio da si reagovao na pisanja poput" pasojedi", "beraci riže","lavor", "vjetnamske kurve" i sl...
Kao prvo, nikada nisam uvrijedio Velež, cak sam napisao post da se izvinjavam za pojedine uvrede od pojedinaca prema i Veležu i RA...
Cak sam i molio pojedince u pp da to ne rade, bez obzira sta pojedinci pisu o Fk Sarajevu

Ali posto par vas koji prelazi granice z.ayebavanja, onda trebaju znati da i reakcija nece izostati...
Ako su vam draži štrumfovi, nemam ja nista protiv, ali onda se suzdržite od komentarisanja naseg nacina p.**** isto kao sto se ja vama ne mijesam kada Zrinjski nazivati Svinjski i ne znam kako jos...
Filozofiju usmjeravanja pravilnog ponasanja ako želis furati prema nekom na forumu, onda furaj prema svima, a ne prema samo odredjenim navijacima klubova... :salut:
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 10 jun 2020, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 jun 2020, 09:10

10 jun 2020, 09:06
Zip je napisao/la:
10 jun 2020, 08:52

Da, više puta.

Ma lažes ko cuko, i za jedno i za drugo.
Jedno je reci psiholog jer je to istina i to je bilo tako, a drugo je govoriti sugavica, sadaka arena itd. Pokazite malo postovanja cobani, ne budite idioti citav svoj zivot.
E ko se nasao o postovanju pricati :rol: :rol:

Jos ce ispasti da mi spominjemo ratnog zlocinca, sami sebe prcamo :urnebes: :urnebes:

Kakvi mitomani.

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 10 jun 2020, 09:11

Komsije, sta ovo avaz pise da vas je i ovaj kriminalac iz Podrinja odbio? Ni on nece kod vas, a i bolje vam je, sta ce vam kriminalna sisa u klubu.
since 1973

Steven11
Kontakt:

Post Postao/la Steven11 » 10 jun 2020, 09:13

Uh kakve moralne vertikale... Mostarci pisu o HVO (kojeg nikad spomenuo nisam, ali ih boli istina za igraliste) a ne kazu da je pocelo pastrkminim spominjanjem markala?

a vi sa Sugavice, tad niste reagovali a sad drzite moralne lekcije? Da, vi sa Sugavice... Simbol otpora jel? a mi smo cetnici vicini?

Sto trazite, to dobijete a onda kmecite.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 jun 2020, 09:13

Eselamu Alejkum kako ste?

Begicu Dzemidzicu Pilav Begagicu kmetovi Banjalucki moze li se prekinuti sezona u pola takmicenja i izbaciti ekipe ?

Popisam vam se po trening centru, ugradjenim brojacima, svim selekcijama a onda i po vama Vicini pusikurci.

Nosite reprezentaciju u Banja Luku nema vise dobrodošlice nikome.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Benko123, kogmagie46 i 31 gost.