Meni je Mandzukic bio dobar, covjek pade teatralicno kod onog penala kao da ga je neko sa MG pokosio.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Gledam upravo reprizu.
Meni je Mandzukic bio dobar, covjek pade teatralicno kod onog penala kao da ga je neko sa MG pokosio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Navikavaj se ako misliš redovno gledati Wolfsburg.Principatus je napisao/la:covjek pade teatralicno kod onog penala kao da ga je neko sa MG pokosio.
...što je više lome to je volim jače...
- Principatus
- Kontakt:
Pa iako je smijesno izgledalo pametno je uradio, jer je sudija samo cekao da se ispravi za brzo dati penal za Bremen.
A Dzeko je nas kralj penala. Ipak mi je onaj njegov penal u Armeniji bio bolji, ovaj zamalo otisao u mrezu. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
[youtube][/youtube]
hehehehehehehhehehehehehehehee!jel to ko sto je ziania streso?fudbaler odlican,bokser nikakav.jbt kad mu prco ziani samarcinu zavali,a on bleji ko tele.dzeko moze samo keški u zenici **** mater u usta....a mislim da bi ga i keško prebio,samo da popizdivOluMme je napisao/la:Ja imam osjećaj da će Džeko jednom na treningu ovog Diega strest boksom da ovaj neće znat gdje je.
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
- Principatus
- Kontakt:
Polako, to nije istina.
Sto se tice borbenih vjestina i Dzeke.
Prvo mu je izblokirao udarac, koji ga ionako ne bi pogodio, jer ga Zi(j)ani nije mogao dostici, mozda da je stao na stolicu:

I onda ga malo odozgo stisnuo:

Prvo mu je izblokirao udarac, koji ga ionako ne bi pogodio, jer ga Zi(j)ani nije mogao dostici, mozda da je stao na stolicu:

kakav dzeko!vidi kako mu samo podolski u jaja uleti,a on nista...zamisli da marku topicu neko povredi integritet muda,ebo bi mu pleme...Principatus je napisao/la:Polako, to nije istina.
"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Cuj ovog gujana.Prvo spomenu Ziania.Pa kad mu @Principatus pokaza detalje.Odjednom se prebaci na Podolskog.I jos uz to Topica spomenu.crnaguja je napisao/la:kakav dzeko!vidi kako mu samo podolski u jaja uleti,a on nista...zamisli da marku topicu neko povredi integritet muda,ebo bi mu pleme...Principatus je napisao/la:Polako, to nije istina.
![]()
Dokle ce se ta nagadjanja zavrsiti,mozda sa Taysonom
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 04 dec 2010, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
umjesto da se povuce poslije prvog glupog komentara on jos gluplji napisa 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ze mene nije problem sto promasi penal, desava se i boljima ali on jednostavno nije igrac za penale..sto mu daju da puca (problem je i sto je kapiten, napadac kapiten ok ali to je samo da mu mazu oci)..nije on autoretivan covjek..on je jednostavno igrac sesnaesterca, sve drugo nije..znaci igrati u klubovima gdje se trci 90' u radijusu od 60-70m (vidi Barsu) on jednostavno nije za to, imace problema...engleska je isto takva..moze neki klub gdje se ubacuje buljuk lopti u 16m..100% je najbolje da sjedi u Njemackoj..ceka malo i mozda Bayern...sad sve mu najbolje gdje god isao naravno nas insan i sve to ali ponekad ga dizemo malo previse unebesa...ali dobro se nosi sa tim,, vecinom se nas insan izpederci i ponasa se kao primadona ali so on ipak drzi dosta dobro sa svim ovim sto mu se desava: lova, mediji, klubovi itd...majestic24 je napisao/la:Dzeko je postao mangup. Ono sto je izjavio na pocetku sezone "vidjet cete kako cu sada igrati",mislim da se polako pokazuje. Nije samo problem u ovome penalu,on ih jednostavno nezna izvoditi. Dzeko jednostavno se vise netrudi, tamo neke poteze izvodi kao u onom filmu "kung-fuu nogomet"... Onih 40 mill koje je Hoenes sebi zacrtato moze samo sanjati da dobije za njega.
Nije problem sto on zeli igrati u nekom drugom klubu,vec u tome sto on svojim ponsanjem gubi reputaciju. Bas me zanima ko bi u svoj tim doveo igraca koji samo pametuje,zali se i sl??
dzeko treba penale glavom izvodit... nogom ocito ne ide..
ser del barça es el millor que hi ha !
Odlicno je Dzeko danas reagovao kad se nije htio rukovat s Mclarenom. Pa to je trebao uradit jos kad je Veh bio trener. Pa tako se odlazi iz kluba. Ako oni nemaju respekta prema njemu, sto bi on prema njima? Kad je ikad Zlatan stvarao konflikte u Ajaxu da bi ga lakse pustili.
PS: Ne znam stvarno sto on izvodi penale. Katastrofa su mu uvjek bili. Protiv Armenije je sa 10 metara promasio. Cini mi se jednom mu i igrac odbranio. Ma jednostavno katastrofa. Diego je trebao pucat.
PS: Ne znam stvarno sto on izvodi penale. Katastrofa su mu uvjek bili. Protiv Armenije je sa 10 metara promasio. Cini mi se jednom mu i igrac odbranio. Ma jednostavno katastrofa. Diego je trebao pucat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
zato sto oni njega placaju a ne on njih ako mu nije valjalo nije trebo potpisivat novi ugovor.....nego drage mu pare a mogle bi mu sad na nos izac........sad kako ce zavrsit vidjecemoCartman je napisao/la:Odlicno je Dzeko danas reagovao kad se nije htio rukovat s Mclarenom. Pa to je trebao uradit jos kad je Veh bio trener. Pa tako se odlazi iz kluba. Ako oni nemaju respekta prema njemu, sto bi on prema njima? Kad je ikad Zlatan stvarao konflikte u Ajaxu da bi ga lakse pustili.
-
MotherFucker
- Kontakt:
da hoce vise iz ove selendre u pm
Danas je Dzeko upravo uradio ono sto treba da radi !!!
U ugovoru ne stoji da se mora pozdravljati sa trenerom i da mora biti kulturan decko.
Ni masenje penala nije protivno ugovoru.
Samo jos koji incident na treningu i da zatruje atmosferu u ekipi i pustit ce ga i za 25 miliona

U ugovoru ne stoji da se mora pozdravljati sa trenerom i da mora biti kulturan decko.
Ni masenje penala nije protivno ugovoru.
Samo jos koji incident na treningu i da zatruje atmosferu u ekipi i pustit ce ga i za 25 miliona
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Covjek jednostavno imao los dan. Nije ni prvi ni posljednji.
Vukovi imaju dvije opcije. Vratiti Misketa cime bi vjerovatno zadrzali i Dzeku te se u nastavku sezone realno borili za izlaz u Evropu, ili prodati Dzeku i docekati sljedecu sezonu u cvajtoj.
Vukovi imaju dvije opcije. Vratiti Misketa cime bi vjerovatno zadrzali i Dzeku te se u nastavku sezone realno borili za izlaz u Evropu, ili prodati Dzeku i docekati sljedecu sezonu u cvajtoj.
vukovi imaju samo jednu opciju, a to je prodati Dzeku i dovesti par solidnih igraca, u odbrani i veznom redu.Odbrana suplja, a u veznom redu nema protoka lopti.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
ocigledno je da se dzeko, i pored prihvatanje uloge kapitena i truda da stvori, politicki korektnu, sliku lojalnog igraca , ne moze sakriti , narocito na terenu , da mu je puna kapa njemacke i ,volfsburga ,i trenera .
ocigledno je da dzeko igra s pola snage i , sto svjesno, sto nesvjesno, salje poruku da je vrijeme za razlaz.
nedavne spekulacije oko transfera, i penal i njegovo ponasanje, govore da bi , ako ga ne puste vec na zimu, i dzeko i volfsburg mogli bi da budu na gubitku.
propao je pokusaj da ga isprovociraju i natjeraju da igra iz inata i da maksimum. od sada, cini mi se, od dzeke mogu ocekivati sve manje i manje.
ocigledno je da dzeko igra s pola snage i , sto svjesno, sto nesvjesno, salje poruku da je vrijeme za razlaz.
nedavne spekulacije oko transfera, i penal i njegovo ponasanje, govore da bi , ako ga ne puste vec na zimu, i dzeko i volfsburg mogli bi da budu na gubitku.
propao je pokusaj da ga isprovociraju i natjeraju da igra iz inata i da maksimum. od sada, cini mi se, od dzeke mogu ocekivati sve manje i manje.
Sent from my Commodore 64

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
McClaren: "Dzeko war wohl sehr enttäuscht. Da reden wir später drüber"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: atomac123, bordobijeli, JEDRILICA, zastitaIdentiteta i 48 gostiju.