FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Devil » 28 nov 2010, 21:52

slika
slika
slika
slika

Odlicno i sa ove strane,jos bolje ce se to videti na klipu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 23:30

Devil jbg iskreno malo gledalaca 4000 svega :cry: ,doduše jest vrijeme nikakvo ,al u Subotici je prošle godine bilo preko 8000 koliko se sjećam :!: :?:
& $ - & " - & - &
ФСРС

zer0
Kontakt:

Post Postao/la zer0 » 28 nov 2010, 23:43

negdje od 1:40 sou pocinje :D
Our religion is not for business !

Contro il calcio moderno !

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 28 nov 2010, 23:52

zer0 je napisao/la: negdje od 1:40 sou pocinje :D
ja ovo je koma :lol: :lol: :lol: :lol: ,stari lisac pantić i as mihajlovski.znači koma,jbm ton al koma znači....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 nov 2010, 15:55

drinin vuk je napisao/la:Devil jbg iskreno malo gledalaca 4000 svega :cry: ,doduše jest vrijeme nikakvo ,al u Subotici je prošle godine bilo preko 8000 koliko se sjećam :!: :?:
Lose vreme svakako je bilo jedan od razloga a koliko sam cuo prodavalo se samo 5000 karata od toga oko 1000 je otislo Delijama.Sada ne znam zbog cega takva odluka da se prodaje samo toliki broj ulaznic,sto se tice prosle tekme sa Zvezdom u maju ove godine mislim da nije bilo toliko gledalaca,cak mislim da je ispod 4000 doslo,i tada lose vreme a ni Delije nisu u nekom velikom broju isle max.300-400 jer je vec bilo sve odluceno.

Evo i klip:
[youtube][/youtube]

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 dec 2010, 19:40

Ovo je ono sto sam cekao,veciti u kupu,ali ono sto je bitnije igra se dvomec.Dva derbija u 14 dana,to mi je tako drago samo da zacepimo usta vlastima vise da se ne ponasamo samo kao huligani kako oni i mediji to predstavljaju.
Videcemo sta ce biti nakon ovoga i sta ce da pricaju. :twisted:

Sto se tice blize buducnosti(ipak je to tek u martu),sutra na Maraknu dolaze predstavnici 15-ak kompanija da se probaju dogovoriti o ulaganju u Zvezdu. 8-)
Nadam se da ce da bude nesta od toga.

Galkevicius izgleda i zvanicno potpisuje,takodje veoma drago kao i dvojica Brazilaca Torro,Goebrel(koji je mislim vec dosao na Marakanu),i Kolumbijac Borha.

No o transferima i igracima su kada prodje ovaj mec protiv Vose,ipak treba se nesta i na zimu pisati. :D

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 02 dec 2010, 19:52

Devil je napisao/la:Ovo je ono sto sam cekao,veciti u kupu,ali ono sto je bitnije igra se dvomec.Dva derbija u 14 dana,to mi je tako drago samo da zacepimo usta vlastima vise da se ne ponasamo samo kao huligani kako oni i mediji to predstavljaju.
Videcemo sta ce biti nakon ovoga i sta ce da pricaju. :twisted:

Sto se tice blize buducnosti(ipak je to tek u martu),sutra na Maraknu dolaze predstavnici 15-ak kompanija da se probaju dogovoriti o ulaganju u Zvezdu. 8-)
Nadam se da ce da bude nesta od toga.

Galkevicius izgleda i zvanicno potpisuje,takodje veoma drago kao i dvojica Brazilaca Torro,Goebrel(koji je mislim vec dosao na Marakanu),i Kolumbijac Borha.

No o transferima i igracima su kada prodje ovaj mec protiv Vose,ipak treba se nesta i na zimu pisati. :D
Mozda sa tim silnim pojacanjima i ulaganjima uspijete bod izvuci patlidzanu :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 dec 2010, 21:44

slikaslika

CZV-VOSA
Nedelja:18:00,Marakana

Dakle derbi poslednjeg kola jesenjeg dela sampiona.Na Marakani stari rivali Zvezda i Vojvodina.

Vojvodina igra odlicno ove sezone,smem se usuditi i reci najbolji fudbal lige.Do sada su imali samo igrace,od ove sezone imaju odlicnog trenera sto u kombinaciji sa ovim gore daje odlicnu igru,sto se vidi iz dosadasnjeg dela sezone.Na trecem mestu su odmah iza nas i konacno zele da osvoje titulu,bice im tesko ali ne odustaju.
Na golu im je Brkic,dobar golman jedan od boljih lige,ali koji zna itekako da zakaze na centarsutevima i izletanjima(sreca mu je pa mi i ne znamo izvesti prekid i centrirati :roll: ).
Odbrana im je sasvim kompaktna,jedna od najjacih i najuigranih u ligi,ne igraju bunkericu,vec perfektnu zonsku odbranu kakva se retko vidja na nasim terenima.No svakako da ima i ona itekakvih mana,kao ubacivanje iza ledja,ali problem tu nastaje posto kod nas to ove polusezone retko ko zna da uradi.
Veza im je takodje veoma dobra sa Merebashviliem,Djurovskim,Tumbasovicem i Lazeticem pogotovo ovaj zadnji dvojac je ubitacan sa svojim ubacivanjima kroz sredinu,no nadam se da ce Ady to sve da osujeti.Merebashvili iz tekme u tekmu dize formu i sada je jaci nego ikada,pokazao je to protiv Smedereva proslo kolo.
Napad im je nakon povrede Bilbije koji se vratio mozda i najveci problem,nemaju klasicnog gol igraca,ni Yaw,ni Abou,ni Brana nisu to,oni su vise za krilne napadace.
Klupa im je takodje veoma dobra i uvek ima neko da iskoci tu,vec pomenuti Yaw,Bilbija,Medojevic,Stevanovic...

Sto se Zvezde tice na golu Stamenkovic sigurno,u odbrani Paja desno,Mikic i Ady sredina,a levo Reljic :mrgreen: :roll: jer Tosic ima 4 zuta,a Ignjatijevic crveni.Veza Isah,MIlovanovic(koji se zeni u nedelju :) ),Vesovic,Koroman,Kadu i u napadu Kaludjerovic.
Izgleda da je i Kristic konacno dosao do pameti da se igra 4-5-1 jer to nama najvise odgovara.
Ja se iskreno najvise brinem za Lazetica koji ce da maltretira Reljica po toj desnoj strani,i bice dobro ako ga ovaj bar pokusa zaustaviti. :roll:
Prosle godine je na Marakani bilo 22000 gledalaca protiv Vose,kada bi bilo bar upola toliko sutra odlicno bi bilo,mada ja verujem da moze doci i 15000 samo ako vreme posluzi.
Evo kako je to bilo prosle godine na severu.
slika

AJMO ZVEZDO!!!

slikaslika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2010, 20:39

Pa boze zasto ovo,zasto si nam dao ovakve kretene na terenu,ovakvog trenera i ovakvu upravu.Pa boze ima li te. :cry: :cry:
Ovde su opet najmanje krivi igraci danas,ne kazem da su i oni bili dobri ali imali su borbenost bar,ali ovaj maneken na klupi je pokazao kakav je strucnjak kada on uvodi kod 2:0 Trifunovica i kada mi kod toga istog rezultata primamo golove iz kontre. :lol: :roll: :oops:
Utakmica dobro pocela Andrija izlazi na Brkica ali poprilicno iskosa i Brkic brani to.Pokusava i Koroman ali je to lagan plen za Brkica,nakon toga odlican potez Abua ali Stamenkovic nas spasava.I onda Jevtic pogadja stativu na kraju prvog dela,bilo je to jedno lose poluvreme za nas gledatelje,ali obe ekipe su odigrale jedan cvrst i dobar fudbal.
Nastavak susreta donosi vodstvo Zvezde,Mojsov u stilu Djordjevica poklanja loptu Jevticu koji usposljava Kaludjerovica koji neometano postize pogodak za veliko slavlje.Nakon toga nema prilika i u 60.minutu vec je 2:0.Prekrsaj Merebashvilia nad Koroman,izvodi upravo on i pronalazi Reljica na drugoj stativi i to je 2:0 veoma lagano u drugom poluvremenu,tada sam ocekivao mirnu igru i rutinski prevedenu tekmu kraju,no mi ne bi bili Zvezda kada ne bi pokenjali ono sto smo uspeli da uradimo.U 73.minuti Abubakar silovao Mikica u duelu koji je ispao kao neki kadet Zvezde sutirao Stamnkovic brani ali na loptu natrcava Yaw i pogadja za 2:1,ovo je bio bas crnacki hardcore. :roll:
Tada na scenu stupa nas fenomenalni trener,umesto da pojaca odbranu i vezu ubacuje Trifunovica umesto Jevtica i mi primamo i drugi gol,Abu pogadja stativu pa odlazi u korner iz kojeg nakon odlicnog centarusta Tumbasovica Abu skace(i ne samo Abu nego trojica Vosina igraca neometano)i pogadja za konacnih 2:2.
No dobro smo i prosli oko 86.minute Yaw sa nekih 5 metara nije uspeo da sutira lepo,da bi u sudijskoj nadoknadi na centarsut Koromana,Trifunovic reagovao u svome stilu-nikako. :roll:
Stamenkovic jbg spasavao je sta je mogao nije kod golova nista toliko kriv
Ady prvo poluvreme odigrao perfektno,odavno nisam video nekoga u JSL da je tako odigrao,u drugome stao ali je utisak sasvim dobar.
Mikic nije za stopera definitivno,previse je mlak,Abu ga je otresao kao slinu,mnogo bolji je na beku.
Paja totalno los,jedna od losih partija zadnjih sezona,mislim da odlazi na zimu.
Reljic Prijatno sam iznenadjen njegovom igrom,iako sam ocekivao maltretiranje od strane Lazetica,no u defanzivi veoma dobar,u napadu osim gola je i dalje tanak pri centarustevima
Milovanovic ko igrao je nesta,solidna rola u defanzivnom smislu u napadu ocekivano nista.
Isah jedna od losih artija ove sezone nesta slicno kao i MIlovanovic odigrao.
Kadu najlosi igrac citave polusezone pokazao to i ovaj put,katastrofa.
Koroman veoma dobar jedan od boljih danas.
Jevtic takodje jedna od boljih partija ove sezone,asistencija za gol,stativa,jos nekoliko naznaka dobrih akcija.
Kaludjerovic ponovo zatresao mrezu i pokazao zasto je jedan od najboljih napadaca lige,no bez kvalitetnih lopti on ne moze da pokaze puni potencijal.
Trifunovic jedva da je imao kontakt sa loptom
Vesovic premalo vremena da bi ista odigrao.

Na tribinama nekih 15-16000 uz odlicno navijanje i koreografiju Delija.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 dec 2010, 20:46

Kakvi su vam ovo igraci iz Vose zabili golove.
Prvo je bio Jao :mrgreen:
Pa onda Au-Maro :lol:
Dje Bilbo,jel i on gacao crveni tepih veceras.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2010, 21:01

harishp je napisao/la:Kakvi su vam ovo igraci iz Vose zabili golove.
Prvo je bio Jao :mrgreen:
Pa onda Au-Maro :lol:
Dje Bilbo,jel i on gacao crveni tepih veceras.
Ne znam,sta je sa Nemanjom,nisam ga primetio ni da je bio na zagrevanju,mozda i jeste,ali nije usao u igru.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 04 dec 2010, 21:53

Bili smo bolji, zaslužili smo da pobijedimo. Odbrana nas je još jednom prodala. Nadam se, posljednji put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 dec 2010, 22:43

Ja sam mislio da ce od FK Gazproma biti nesto ali opet ste me razocarali vi samo znate igrat protiv timova sloboda-sevojno,hajduk kula,jagodina.... :lol:

Titula cao....

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 dec 2010, 12:35

Teodosic Milos je napisao/la:KAD LOŠE KRENE MI,TADA SE JA SETIM DA MOJI DRUGOVI NA MARAKANI SVI PEVAJU O ZVEZDI !! NAPRED ZVEZDA ALEE !
I da mi ponude milione bilione ne boj se ti ZVEZDO ostaću kraj tebe !

Polako ima ljudi još druga polusezona,još 3 derbija,mi glodari,mi voša i glodari voša.Ovo ostalo će Partizan da dobije a znamo svi i zašto ;) (nije sigurno zbog umijeća)

Žao mi je što nisam bio na utakmici,nije mi se poklapalo sa nekim stvarima,ali 100% na derbi na JNA i 2 kup tekme.Isto tako očekuje se podrška SOKOLOVA na utakmici Sloboda Sevojno Point protiv Partizana :)
Druze za kog vi navijate ?!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 15:47

Dok neki razvaljivanjem protivnickog stadiona pokazuju ljubav prema klubu,ovako to rade navijaci.

slika
slika
slika
slika

NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI !!!
:cry: :cry:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 dec 2010, 15:57

Bravo delije ;) a ko je razvaljivao stadion uputi nas ?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 15:59

Samo F.K.S !! je napisao/la:Bravo delije ;) a ko je razvaljivao stadion uputi nas ?
Oni manji,malo dosli da razvaljuju Marakanu,samo tako i mogu prici do nje sve dok im obezbedjenje nije izaslo i posamaralo. :roll:
Uglavnom privedeno ih je odmah 50-ak. :mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 dec 2010, 16:00

Imenuj te manje jel firma ? I oni su imali finu koreografiju

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 dec 2010, 16:01

Samo F.K.S !! je napisao/la:Imenuj te manje jel firma ? I oni su imali finu koreografiju
Mali crni, klosaru. :mrgreen:
Jel' ti sada jasnije. :?

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 05 dec 2010, 16:10

Jel mislis na one male crne na koje ja mislim ?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.