Odlicno i sa ove strane,jos bolje ce se to videti na klipu.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

ja ovo je komazer0 je napisao/la: negdje od 1:40 sou pocinje
Lose vreme svakako je bilo jedan od razloga a koliko sam cuo prodavalo se samo 5000 karata od toga oko 1000 je otislo Delijama.Sada ne znam zbog cega takva odluka da se prodaje samo toliki broj ulaznic,sto se tice prosle tekme sa Zvezdom u maju ove godine mislim da nije bilo toliko gledalaca,cak mislim da je ispod 4000 doslo,i tada lose vreme a ni Delije nisu u nekom velikom broju isle max.300-400 jer je vec bilo sve odluceno.drinin vuk je napisao/la:Devil jbg iskreno malo gledalaca 4000 svega,doduše jest vrijeme nikakvo ,al u Subotici je prošle godine bilo preko 8000 koliko se sjećam
![]()
Mozda sa tim silnim pojacanjima i ulaganjima uspijete bod izvuci patlidzanuDevil je napisao/la:Ovo je ono sto sam cekao,veciti u kupu,ali ono sto je bitnije igra se dvomec.Dva derbija u 14 dana,to mi je tako drago samo da zacepimo usta vlastima vise da se ne ponasamo samo kao huligani kako oni i mediji to predstavljaju.
Videcemo sta ce biti nakon ovoga i sta ce da pricaju.![]()
Sto se tice blize buducnosti(ipak je to tek u martu),sutra na Maraknu dolaze predstavnici 15-ak kompanija da se probaju dogovoriti o ulaganju u Zvezdu.![]()
Nadam se da ce da bude nesta od toga.
Galkevicius izgleda i zvanicno potpisuje,takodje veoma drago kao i dvojica Brazilaca Torro,Goebrel(koji je mislim vec dosao na Marakanu),i Kolumbijac Borha.
No o transferima i igracima su kada prodje ovaj mec protiv Vose,ipak treba se nesta i na zimu pisati.

Ne znam,sta je sa Nemanjom,nisam ga primetio ni da je bio na zagrevanju,mozda i jeste,ali nije usao u igru.harishp je napisao/la:Kakvi su vam ovo igraci iz Vose zabili golove.
Prvo je bio Jao![]()
Pa onda Au-Maro![]()
Dje Bilbo,jel i on gacao crveni tepih veceras.
Druze za kog vi navijate ?!Teodosic Milos je napisao/la:KAD LOŠE KRENE MI,TADA SE JA SETIM DA MOJI DRUGOVI NA MARAKANI SVI PEVAJU O ZVEZDI !! NAPRED ZVEZDA ALEE !
I da mi ponude milione bilione ne boj se ti ZVEZDO ostaću kraj tebe !
Polako ima ljudi još druga polusezona,još 3 derbija,mi glodari,mi voša i glodari voša.Ovo ostalo će Partizan da dobije a znamo svi i zašto(nije sigurno zbog umijeća)
Žao mi je što nisam bio na utakmici,nije mi se poklapalo sa nekim stvarima,ali 100% na derbi na JNA i 2 kup tekme.Isto tako očekuje se podrška SOKOLOVA na utakmici Sloboda Sevojno Point protiv Partizana![]()

Oni manji,malo dosli da razvaljuju Marakanu,samo tako i mogu prici do nje sve dok im obezbedjenje nije izaslo i posamaralo.Samo F.K.S !! je napisao/la:Bravo delijea ko je razvaljivao stadion uputi nas ?
Mali crni, klosaru.Samo F.K.S !! je napisao/la:Imenuj te manje jel firma ? I oni su imali finu koreografiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.