@avenija-na hinjaka trazis da napisu tekst o nepravednoj odluci

Mi smo psihologa odyebali a vi tifinu pjesmu pjevate na svakoj utakmicikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:06Kreno putem vaseg psihologaVanja8 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:05Pa bar ste Sidrana mogli zamoliti da vam prekontrolise transove,eto ne mora "smiljati"...Pa ipak je to njegov klub sto ga brukatikerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 10:00Ja pricam o kruskama a on o jabukama.
Nece Sidran ili Komsic doci na jug i smiljati parole jadan nebio. Govorim o profilu deklarisanih navijaca ova 2 kluba.
Sandzak/dosljo/zavidovici/janja vs. Rajvosa/Malta/rock'n'roll/urbanizam/fgr/zabranjenopusenje
A dje Tifa u pobrojanim, nije u Sarajevu ili si zaboravio...???![]()
Ponistice je savez ili sud na kraju kao u Francuskoj.
Jesu, još su i rekli sa juniorima prvenstvo završiti kontajući da će se liga proširiti valjda, šta li.
Ja odlučio
To je jedino ispravno u ovom momentu. Golemo je da ti klub ispadne iz lige na ovaj način a možemo diskutovati da li je zasluženo ili ne.
Poništavanje sezone zahtjeva PONIŠTAVANJE učinka svakog kluba pojedinačno i čitavo stanje na tabeli vraća na 0 kao da nije ni odigrano, poništava de učinak kako prvog na tabeli, tako i drugog, tećeg... dvanaestog, što dalje implicira da se putnici u Evropu odrede prema prošlogodišnjem spisku onih koji su igrali istu, pa Bujrum nek se poništi.
Standardno treba nasoj upravi sugerisat da isto radi,manje drzavi placat odnosno unjesto sto dajes drzavi das igracu na ruke i vozdra. Valjda SIPA i ostali malo procesljaju ove izvjestaje jer direktno kradu drzavu