Haver ! je napisao/la: ↑10 jun 2020, 15:08
Zip je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:56
Haver ! je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:30
Nema veze, svakako je precjenjen
Iskreno, ja Anela nisam gotivio nikad u repki niti mi je pokazivao neko fudbalsko znanje za (približno) taj nivo, gledajući igrača slične pozicije i reputacije koji je došao u našu ligu, Adnan Zahirović po mom mišljenju je mnogo više dao za repku, bolje se uklopio, bolje igrao, pa kad je došao u želju ništa nije pokazao 0 bodova.
Tako da možda i bolje ako je tako, hajmo naći novog Rahmanovića, Besima, Tatara...
Brate, jel ama bas uvijek moramo ovako pricati o igracima sa kojima se ne dogovorimo?
Dok se pregovara, odlicni su, a ako propadne onda il ga ne gotivimo, il je debil, il je ovakav il onakav. Ista stvar i sa Sejtanom.
Bas mi je to bezveze.
Nisam rekao da je odličan niti da je taraba nego da je precjenjen. To što nikad nije bio nivo za repku iza toga stojim, a ne mora značiti da nama ne bi bio pojačanje.
Paralelu sam povukao sa Zahirovićem, jer šta evo da je Anel došao(dođe) za xy cifru koja bi bila sigurno bila 3-4 puta veća nego što je ovaj imao, a ostvari isti učinak, zato sam ih uporedio. Evo da se ja ogradim od ostalih, nisam navaljivao za njegov dolazak zato bi mogao inda ga kudim isto kao i za Suljića što sam napisao da ne bi bio nikakva prevaga
Nas prati taj neki glupi sindrom, da kada se spomene da sa nekim igracem pregovaramo, i kad se na kraju ispostavi da nije doslo do dogovora mi tog igraca "pljujemo".
Nadovezao sam se na tvoj post, a generalno mislim na sve, na nas pitare.
Vjeruj da je svaki kvalitetan igrac dobrodosao. I Hadzic i Suljic bi bili prevaga u nasoj ekipi, ma sta bilo ko rekao.
Najjace mi je bilo kad je Hajrovic propao, odma ide ma yebat ga ko da je on neko, i komentari u tom fazonu

Dobro sam se ismijao.
Da mi pricamo o Bekicima, pa ja mogu shvatiti pljuvanje, al ovo su fkt za nase uslove super kvalitetni igraci. Da ima boljih, naravno da ima, al dok ne dodjemo do nivoa da su nam Hadzic i Suljic igraci za klupe, oni su nam top pojacanja.