Ja govorio, frajer nije htio ni da čuje.Heller je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:27Trebo mu je onda svih 50, PA JEL a mislim da se Leorey ne bi sagnuo za te pare.legenda reala je napisao/la: ↑10 jun 2020, 14:18Al čuj jaran u katastrofalnoj finansijskoj situaciji ahahhaha
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
"We need to suffer. And we need to fight."
tako smo mi nasli cvaju u srednjoj, 6 ih se tuklo za nju
isto royal rumble na wwe yebote tito i tehnicka
isto royal rumble na wwe yebote tito i tehnicka
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ja naso cvaju jednom pred Robotom, znaci kao gazela se sageo, kaze zena sta ti je, rekoh gdje si bila kad sam bio niko. Jednom kupovo burek i jogurt u pekari , dam cenera, vrati mi ona 7.5km i jos 40. Gledam, krenu mi lijeva noga nazad i nisam mog'o, rekoh dao sam ja samo 10, kaze ona molim, rekoh jesam jesam...sjednem u auto, kontam koji sam kreten, a navece prolazim pored kladionice, udjem rekoh daj slucajni i dobijem 300km pa iduci krug jos 40.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Katastrofalna situacija i popravilo ga 25 maraka, e 'ebem ti bijedu i sirotinju tacno se smijem glasno ispred monitora u životu mi se to desilo jedno 5 puta maksimalno.
Hahahaha
Hahahaha
garant tih 2x25 idu hladno uz kladaru
Nije nimalo simpatično kad se potrudiš i sebi pripremiš poseban obrok a onda dobiješ iznenadnu posjetu koja ti sama počne jesti to jelo i još ti kaže: "Nije kome je namjenjeno, već kome je suđeno"
Otprilike 99% gostiju dođe gladno.
Jednom sam u pekari našao marku, pričao o tome 3 godine. I to je pretty much to što se tiče mojih nalaženja para.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prije nekih 15 godina hoda covjek i bukvalno mu ispade iz ruke 100 maraka na sred carsije kad ti kazem da ih je imao još 5, 6 stoja u ruci ne lazem te..
Znali smo i ko je 100 mu je ništa.
Ja s drugom stao na istu nismo se pomjerili jedno 3 minute sasrali se pa je digli i pravac u " provod " još šta smo imali tad 14 godina.
A opet s druge strane jednom covjeku ispao novcanik ja ga sustigao dao mu izvadio mi cenera.
Sad zamisli koliko sam tu mogao uzeti nije bezveze dao još mi se zahvaljuje 10 sekundi bila plata vjerovatno.
A ovako po marke, dvije to sam našao sigurno 5 puta.
Sta da ti kazem klošarili smo mnogo ko djeca hodali okolo naletiš.
Pa nije frajer u dugovima i nije u situaciji da nema šta da jede, samo mu crnjak od roditelja tražit jer je student za izlaske. Katastrofalna je gruba riječ možda.
U studentskim danima te pare nisu sitne, ti ako to nisi osjetio pa si odmah počeo raditi je drugo. Ako hoćeš dat ću ti broj da stipendiraš i da se ne smiješ bijedi.
U studentskim danima te pare nisu sitne, ti ako to nisi osjetio pa si odmah počeo raditi je drugo. Ako hoćeš dat ću ti broj da stipendiraš i da se ne smiješ bijedi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Imao sam do 18te stipendiju..Captain4 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 15:34Pa nije frajer u dugovima i nije u situaciji da nema šta da jede, samo mu crnjak od roditelja tražit jer je student za izlaske. Katastrofalna je gruba riječ možda.
U studentskim danima te pare nisu sitne, ti ako to nisi osjetio pa si odmah počeo raditi je drugo. Ako hoćeš dat ću ti broj da stipendiraš i da se ne smiješ bijedi.![]()
Zar ti nisi stariji?
Meni sve u glavi da imaš nekih 35+?
Pa ybg rasporedis, tako recimo skrhas u slogi 150 KM za noc i onda si na brasnu i makaronama do kraja mjeseca
U prevodu, ne znaju ljudi s parama hehehe
A zasto ne znaju? Pa zato sto ih nisu jos zaradili.
U prevodu, ne znaju ljudi s parama hehehe
A zasto ne znaju? Pa zato sto ih nisu jos zaradili.
27.10.2020
Meni je lerdi umjesto 80 vratio 180
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Drug malo je takvih na forumu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znam, malo je onih koji imaju poput mene 28 da ne pricam starije.
Al' takav mi se on ucinio po pisanju i privatnoj poruci koju mi je poslao jednom kad smo se ujedali poprilicno me iznenadilo.
Dobar si.
Trebaš se opustiti malo trollati na forumu si pusti se ozbilje.
Trebaš se opustiti malo trollati na forumu si pusti se ozbilje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.