Plavac zvani papagaj,daj napisi nam opet ove iz saveza zaboravili smo imena ili da nemamo stadion hhahahha
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prekinuto takmičenje zbog ličnih interesa i politike a admin bi da se normalno diskutuje... 
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- jurisicduska
- Kontakt:
Nema Ramović mjesta u juniorima SarajevaStrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:16Kazu prisutni da je uzeo mobitel u ruke a ono propusteni pozivi iz fks.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jun 2020, 15:46Doašo Ramović s kapom na trening želje pitaju ga šta će ti kapa, juni mjesec, kaže čekam decembarsku platu.
Vidis braco, skola je najveca mana tvog života na žalost...killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:18Apsolutno, posebno ono sto skines s bankomata i das u kaficu, dodje uprava za indirektno oporezivanje i oporezuje uz mali makijatoPantelija je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:15Sve se to oporezuje ako nisi znao? Ili si promasio koji cas.killafrommanilla je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:10Hajd kad se dogovorite dajete li bonuse i premije onda cemo se cut![]()
ili u tvom slucaju vanja, jesil plavi ili bordo, da znam na koju cu te foru peckat![]()
U BIH se sve oporezuje i topli obrok i bonusi i regres.
Poyy
@Vanja8 Apsolutno tacno, naprimjer ti se nikad neces opismenit ma koliko saltao s zeljine teme na fks, opet ce bit razmijena, tri tacke pa upitnik i slicno, nazalost![]()
A tvoje analize fin.izvjestaja neraskidivo su povezane sa onim sto si propustio u životu i umjesto u skolsku klupu ti mladost provede beruci tresnje i prodavajuci ih pored magistrale...
Opet kažem, na žalost...
Jos niste testirali igrace?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Papane to niko nikad nije napisao ime ti samo sve kaze uprava za indirektno oporezivanje.
Pozivam nadlezne organe da istraze rad u nasem klubu
Isto tako,pozivam da isto tako istraze transfere Gojka Cimirota i Nihada Mujakica iz FKS,jer postoji sumnja o finansijskoj prevari
Isto tako,pozivam da isto tako istraze transfere Gojka Cimirota i Nihada Mujakica iz FKS,jer postoji sumnja o finansijskoj prevari
lezVe do bagro
Jeli ovo rahmetlije trzaju nogama??
Odma im metak u glavu.
Odma im metak u glavu.
I da se istrazi utakmica Sarajevo - Olimpik 1:3
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- feniksptica
- Kontakt:
a o utakmici Velez- Tc 2 1 i istragama oko toga da se i ne prica. Zato su i oni sad udruzeni protiv SA, lopov lopova nadje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
OPASNO SE ZAKUHALO; Vlasnici stadiona Koševo brutalno odgovorili čelnicima bordo tima: "Izuzetno smo razočarani, FK Sarajevo umjesto 430.000 KM uplaćuje samo 86.000 KM..."
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Baš je usvojen jedan od četiri naša prijedloga za nastavak prvenstva?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Jesi ti onaj sto je pisao na temi "Rekonstrukcija stadiona" da nije linija terena u ravni sa tribinom a ono slauf polozen da poljevaju kad izlijufeniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:33a o utakmici Velez- Tc 2 1 i istragama oko toga da se i ne prica. Zato su i oni sad udruzeni protiv SA, lopov lopova nadje
- feniksptica
- Kontakt:
Francuz, gdje je trafostanica od tvojih i mojih para..? 100k pokrali da opstanete
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ukrali lopovifeniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:35Francuz, gdje je trafostanica od tvojih i mojih para..? 100k pokrali da opstanete
nasa noc traje danima
- feniksptica
- Kontakt:
Jesam, moja greska, a teren je svejedno neravan, samo vi docekali uvijek nekog da ismijavate zmireci tako na svoje probleme. Ja nemam problem s tim kad pogrijesim da priznam, il kad neko ensto konkretno prilozi. Na prvu mi se bilo ucinilo i to je to. i dalje stoji konstatacija, prije teren nego tribine..Cocaine je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:35Jesi ti onaj sto je pisao na temi "Rekonstrukcija stadiona" da nije linija terena u ravni sa tribinom a ono slauf polozen da poljevaju kad izlijufeniksptica je napisao/la: ↑10 jun 2020, 16:33a o utakmici Velez- Tc 2 1 i istragama oko toga da se i ne prica. Zato su i oni sad udruzeni protiv SA, lopov lopova nadje![]()
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 10 jun 2020, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa glupane daj nadji gdje se to napisalo da UIO ceslja klub,fino ti pise da su nas pohvalili a ne cesljali al dobro ti u Titino vrijeme nisi ni skolu zavrsio. Nego imal turista papak,nalete li do tvog sela? Ako zagusti sredicu ti ljeti da mi okopas bastu jer si navikao na vrucine.
Tek sada uprati ovu anketu

Pa sta je bola ovoKoji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.