Ove gljive kao da sam viđao u prirodi kod nas, morat ću ponovo na teren. Kažu da kod nas nema magičnih gljiva? Jel ko probavao od forumaša?
Ovo mi je na bucket list
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Nisam ni ja fan toga ali ova pjesma je vrh.Stone Island je napisao/la: ↑10 jun 2020, 18:23Prejadno mi je koristiti hrvatske pjesme. I ona Sarajevo zaboraviti nece nikada mi je preodvratna. Bas smo klocevi.
Tako je i mislio kad ga je ubio, al mu se vratilo.Donnie Darko je napisao/la: ↑10 jun 2020, 19:39
Samo još jedan dokaz da je Biggie 2 klase iznad Tupaca.
Predstavlja, volili mi to ili ne.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:55Na koji nacin Kakir pregovara u ime svih nas sa 20% podrske? I ugovori ko zna sta, sa bjelosvjetskim prevarantima iz EU.
Predstavlja jer EU zeli da ovdje bude sra.nje zivot i da prave od nas neke vanzemaljce kao da smo Arapi.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:57Predstavlja, volili mi to ili ne.tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:55Na koji nacin Kakir pregovara u ime svih nas sa 20% podrske? I ugovori ko zna sta, sa bjelosvjetskim prevarantima iz EU.![]()
ma syebo se i on kakvi su levati Bisera i Šefik, msm znao je sigurno ali su ga i oni iznenadili pa mora opet u svoje ruke uzeti i spašavati bošnjački narod od nestankatuzlak1987 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:55Na koji nacin Kakir pregovara u ime svih nas sa 20% podrske? I ugovori ko zna sta, sa bjelosvjetskim prevarantima iz EU.
Zasto Evropa gleda njega kao predstavnika citavog naroda, a ne ebe ga 80% ljudi ni 1%, dok on u nekim kafanama kao babo ugovara sta stigne u 4 oka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.