FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Bas sam pratio dolazak ovih.
Jedan autobus, nema tunela za dezinfekciju, nemaju igraci ni maske ni nista. Za testiranje ne mogu garantovati, ali nigdje nisu spomenuli da su se testirali. I onda nasi umjesto da gledaju te protokole gledaju protokol Bundeslige.
Kod nas ce narod na tribine 2023. i to hiljadu ljudi sa full zastitnom opremom.
Jedan autobus, nema tunela za dezinfekciju, nemaju igraci ni maske ni nista. Za testiranje ne mogu garantovati, ali nigdje nisu spomenuli da su se testirali. I onda nasi umjesto da gledaju te protokole gledaju protokol Bundeslige.
Kod nas ce narod na tribine 2023. i to hiljadu ljudi sa full zastitnom opremom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moj Ro on me svakako ignorise danima,ovo mu je kazna.
Ali se udaraju ovi u Srbiji
Ali se udaraju ovi u Srbiji
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I treba tako
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Od danas na mom popisu osoba za ignorisanje nalaze se 3 osobe. 
Nas sljedeci derbi bit ce za jedno dvije godine otprilike.
Nas sljedeci derbi bit ce za jedno dvije godine otprilike.
ko je treci ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Zar ne mozes skontati?
Al se pobise ovi jbt
[quote=Osim13 post_id=7656026 time=1591814883 user_id=42563]
[quote=LjoZee post_id=7655967 time=1591812716 user_id=41709]
[quote]Komšije zaboravile na Covid-19: [b]Više od 15.000 ljudi na stadionu![/b][/quote]
Konj Dzemidzic na aparatima
[/quote]
Ako imaju tunel onda je sve ok...
[spoiler] :rol: :rol: :rol: :rol: [/spoiler]
[/quote]
Mi smo na aparatima, a ne djemidjic, Yebe nas savez i on naopako, Svi sute , klub pickasto reaguje navijaci isto,Nek nas J*** . Mi smo klasa radnicka,
[quote=LjoZee post_id=7655967 time=1591812716 user_id=41709]
[quote]Komšije zaboravile na Covid-19: [b]Više od 15.000 ljudi na stadionu![/b][/quote]
Konj Dzemidzic na aparatima
[/quote]
Ako imaju tunel onda je sve ok...
[spoiler] :rol: :rol: :rol: :rol: [/spoiler]
[/quote]
Mi smo na aparatima, a ne djemidjic, Yebe nas savez i on naopako, Svi sute , klub pickasto reaguje navijaci isto,Nek nas J*** . Mi smo klasa radnicka,
Prodajem mobitel Huawei Honor pa ako ima neko da kupuje ili cujete javnite.Selam
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Kako je ovdje i na instagramu lijepo procitati komentare pogotovo kad ljudi dodaju neku anegdotu
- kerimatomic1921
- Kontakt:
J*** mrtve kompletnom savezu i sve i jednom clanu. **** vam do-dick majke mrtve. Vi ste picke a i mi smo picke jos vece, dok su najvece picke ovi u klubu. Obracunajte se sa bijednicima sta nam vise mogu uraditi sto nam vec nisu uradili zadnjih 5 godina. Crtali nam linije, otimali titule, uzimali licence. Nek nas izbace iz lige ucinit ce nam uslugu. Mi smo ludi za zeljom isli bi na gostovanja da nas stave u ligu sa norveskom. Obracunajte se sa mafijom **** i vas vico umateri.
Majke vam J*** svima parazitsko nacionalisticko lopovske, ne moze vise pod kozu sta nam radite balije, izdajnici i murtati bosnjackog naroda
Majke vam J*** svima parazitsko nacionalisticko lopovske, ne moze vise pod kozu sta nam radite balije, izdajnici i murtati bosnjackog naroda
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Kako volim kad nadodjes i slozis se sa svojim bratomkerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:18**** mrtve kompletnom savezu i sve i jednom clanu. **** vam do-dick majke mrtve. Vi ste picke a i mi smo picke jos vece, dok su najvece picke ovi u klubu. Obracunajte se sa bijednicima sta nam vise mogu uraditi sto nam vec nisu uradili zadnjih 5 godina. Crtali nam linije, otimali titule, uzimali licence. Nek nas izbace iz lige ucinit ce nam uslugu. Mi smo ludi za zeljom isli bi na gostovanja da nas stave u ligu sa norveskom. Obracunajte se sa mafijom **** i vas vico umateri.
Majke vam **** svima parazitsko nacionalisticko lopovske, ne moze vise pod kozu sta nam radite balije, izdajnici i murtati bosnjackog naroda
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pozelio sam i onaj osjecaj kad fulimo sansu, a ne sta vise 
[quote=kerimatomic1921 post_id=7656077 time=1591816718 user_id=44363]
**** mrtve kompletnom savezu i sve i jednom clanu. **** vam do-dick majke mrtve. Vi ste picke a i mi smo picke jos vece, dok su najvece picke ovi u klubu. Obracunajte se sa bijednicima sta nam vise mogu uraditi sto nam vec nisu uradili zadnjih 5 godina. Crtali nam linije, otimali titule, uzimali licence. Nek nas izbace iz lige ucinit ce nam uslugu. Mi smo ludi za zeljom isli bi na gostovanja da nas stave u ligu sa norveskom. Obracunajte se sa mafijom **** i vas vico umateri.
Majke vam **** svima parazitsko nacionalisticko lopovske, ne moze vise pod kozu sta nam radite balije, izdajnici i murtati bosnjackog naroda
[/quote]
Ma ko ce reagovati iz kluba druze, pickurine koje se boje svoje sjene,lafo legalisti postuju odluke saveza , ne slazu se kao al postuju,Nema hljeba druze tu.Ono kad te J**+ neko godinama pa ti predje u naviku pa slazes ramenima svaki put kad ti slozi.Jbg legalista imaju to pravo.Rastjeraj ova **** Amare.Em ne mogu obezbjediti novac za klub, em su pickurine.
**** mrtve kompletnom savezu i sve i jednom clanu. **** vam do-dick majke mrtve. Vi ste picke a i mi smo picke jos vece, dok su najvece picke ovi u klubu. Obracunajte se sa bijednicima sta nam vise mogu uraditi sto nam vec nisu uradili zadnjih 5 godina. Crtali nam linije, otimali titule, uzimali licence. Nek nas izbace iz lige ucinit ce nam uslugu. Mi smo ludi za zeljom isli bi na gostovanja da nas stave u ligu sa norveskom. Obracunajte se sa mafijom **** i vas vico umateri.
[/quote]
Ma ko ce reagovati iz kluba druze, pickurine koje se boje svoje sjene,lafo legalisti postuju odluke saveza , ne slazu se kao al postuju,Nema hljeba druze tu.Ono kad te J**+ neko godinama pa ti predje u naviku pa slazes ramenima svaki put kad ti slozi.Jbg legalista imaju to pravo.Rastjeraj ova **** Amare.Em ne mogu obezbjediti novac za klub, em su pickurine.
E o tome ja pričam ,nego ovako pi trebao svaki ljubitelj fudbala da razmišlja pa i navijač Sarajeva ,uskratili su nam svima ono za šta živimokerimatomic1921 je napisao/la: ↑10 jun 2020, 21:18**** mrtve kompletnom savezu i sve i jednom clanu. **** vam do-dick majke mrtve. Vi ste picke a i mi smo picke jos vece, dok su najvece picke ovi u klubu. Obracunajte se sa bijednicima sta nam vise mogu uraditi sto nam vec nisu uradili zadnjih 5 godina. Crtali nam linije, otimali titule, uzimali licence. Nek nas izbace iz lige ucinit ce nam uslugu. Mi smo ludi za zeljom isli bi na gostovanja da nas stave u ligu sa norveskom. Obracunajte se sa mafijom **** i vas vico umateri.
Sto bi se reklo molite Boga da mi pocnemo i 1.8. 
kako je krenulo kod nas sa novim slučajevima onaj rumeni mentol dzemiridzicovic ce za citavu narednu godinu ukinuti da moze raja ic na tekme 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Mi smo pizde jer sutimo. Sutimo za sarajlica, sutimo za respiratore, sute eresovci za respiratore iako je tsmo veca prevara bila nego fikretova, nemaju za kifle bave se sumarstvom ali likuju i smiju se situaciji u federaciji. organizuju se mirni protesti dodje 1000 ljudi. Mi smo jednostavno picke kao narod i nama godi da smo potlaceni.
Sto se tice naseg kluba, nas je pregazio ko je htio i ko je stigao zadnjih 5 godina. Ojadili su nas i pokrali nam sve sto su mogli, i na sve to jos ti ovako uskrate sansu za trofeje. A mi i dalje sutimo, ko biva neka uzece nas na zub sljedece godine pa cemo najebati. Ko da nas nisu uzeli na zub evo 5 godina. Tacno sve ono sto nam je savez dao u vidu stadiona debelo smo iskihali. Bolje igrati na pasnjaku ali SVOM PASNJAKU, nego ovako da te guze zbog 100 metara trave i hibrida.
Izadjite u javnost da im **** mater lopovsku makar nas izbacili iz lige, samo je jos to ostalo da nam urade.
Sto se tice naseg kluba, nas je pregazio ko je htio i ko je stigao zadnjih 5 godina. Ojadili su nas i pokrali nam sve sto su mogli, i na sve to jos ti ovako uskrate sansu za trofeje. A mi i dalje sutimo, ko biva neka uzece nas na zub sljedece godine pa cemo najebati. Ko da nas nisu uzeli na zub evo 5 godina. Tacno sve ono sto nam je savez dao u vidu stadiona debelo smo iskihali. Bolje igrati na pasnjaku ali SVOM PASNJAKU, nego ovako da te guze zbog 100 metara trave i hibrida.
Izadjite u javnost da im **** mater lopovsku makar nas izbacili iz lige, samo je jos to ostalo da nam urade.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 10 jun 2020, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.