FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 10 jun 2020, 22:03

KANA je napisao/la:
10 jun 2020, 21:55
kerimatomic1921 je napisao/la:
10 jun 2020, 21:18
**** mrtve kompletnom savezu i sve i jednom clanu. **** vam do-dick majke mrtve. Vi ste picke a i mi smo picke jos vece, dok su najvece picke ovi u klubu. Obracunajte se sa bijednicima sta nam vise mogu uraditi sto nam vec nisu uradili zadnjih 5 godina. Crtali nam linije, otimali titule, uzimali licence. Nek nas izbace iz lige ucinit ce nam uslugu. Mi smo ludi za zeljom isli bi na gostovanja da nas stave u ligu sa norveskom. Obracunajte se sa mafijom **** i vas vico umateri.

Majke vam **** svima parazitsko nacionalisticko lopovske, ne moze vise pod kozu sta nam radite balije, izdajnici i murtati bosnjackog naroda
E o tome ja pričam ,nego ovako pi trebao svaki ljubitelj fudbala da razmišlja pa i navijač Sarajeva ,uskratili su nam svima ono za šta živimo :roll: još ako ostanu pri ovoj odluci do kraja godine
Ma biće pritisak javnosti sigurno da se vrati publika s obzirom da su u Srbiji i CG već vratili a kako pročitah sad nekad i Hrvatska (ako već i nije) vraća publiku, znači nema izvlakuše kad svi u regionu (a neki su bili gore zahvaćeni makaronom) vraćaju publiku a ti mudruješ i kupuješ mini verzije autopraonica.

Lopov je najbolji kad se pritjera uz zid, tad će popustiti na sve.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 jun 2020, 22:05

Oske, nije bilo izvlakuse ni za nastavak jer su svi u regioni igrali pa su opet mafijasi prekinuli prvenstvo. Ovo nema ni stida ni srama ni obraza, oni prekinu prvenstvo i pri izlasku iz zgrade se cerakaju, hrokcu, smiju nam se u lice. Treba im polupati auta i stanove i zene isprepadati a ne pustiti ih da se slade u svojim lopovlucima

Kako sve ovako mirno prodje kod nas, izjebu te izlevate ponize i jos prodju nekaznjeno.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Chwila1921
Kontakt:

Post Postao/la Chwila1921 » 10 jun 2020, 22:11

10 jun 2020, 22:05
Oske, nije bilo izvlakuse ni za nastavak jer su svi u regioni igrali pa su opet mafijasi prekinuli prvenstvo. Ovo nema ni stida ni srama ni obraza, oni prekinu prvenstvo i pri izlasku iz zgrade se cerakaju, hrokcu, smiju nam se u lice. Treba im polupati auta i stanove i zene isprepadati a ne pustiti ih da se slade u svojim lopovlucima

Kako sve ovako mirno prodje kod nas, izjebu te izlevate ponize i jos prodju nekaznjeno.

Baš tako ebote, evo derbi u Beogradu 20.000 ljudi, a imaju 20puta vise zarazenih.. ne razumijem nikako

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jun 2020, 22:11

Oske mi nekad djeluje ko naivan momak a tako pametan ..

Kad sam na pocetku rigao vatru branili ste ih ,u klubu pi.cku.rine klasicne,sute i ulizuju se opet savezu..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jun 2020, 22:14

Imaju oni vise stanovnika :D

Ljudi igraju ko da nema korone. Ne yebu ni ono za rezervne igrace tj. nemaju ti ljudi maske i ono da sjede odvojeno sto i nema logike jer ako ce se zaraziti prije ce to biti, a ne na klupi za rezervne igrace.
Ali, dzaba pricati kad su tacno postavljeni ciljevi bili. I da smo imali kao drzava po jedno dnevno ne bi se nastavilo. Opet se vracam na uslove koji su izmisljeni kako nijedan klub ne bi mogao to ispuniti. Planski kao i sve sto rade. Samo su poglupi pa ne znaju nista sakriti vec odmah u startu vidi svaku namjeru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 jun 2020, 22:15

I vi iz uprave, mislio sam da nije do vas jer ne mozete protiv dodika i politike. Ne znam vise cega vas je strah i cega se bojite. Ne daje vam dodik hljeb u usta niti vas savez hrani. Izadjite i usprotivite se lopovlucima jer su nas OSTETILI I PONIZILI. Jedan cupavac iz brgula i ovi diletanti iz zenice se bore rukama i nogama a vi sutite.

Jel vas mozda drze za muda, jel vas necim ucjenjuju?
**** im krov i hibrid majke mrtve. Nisu oni dali svoje pare za to vec UEFA I FIFA. Nisu oni napravili tribinu vec misketova garnitura sa svojom inicijativom i NAMA KAO NAVIJACIMA KOJI SMO 800.000KM skupili za tribinu. I neka imaju ugovor da koriste grbavicu, repka i treba da bude u glavnom gradu na najljepsem stadionu ali nemojte biti picke i saginjati glave na ove lopovluke.

Istupite iz lige ako treba igracemo sa srbima ili crnogorcima ili hrvatima kao cardiff. Ko im vise J**+ majke lopovske, izdajnicko balijske

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 jun 2020, 22:16

Kad su bez razloga prekinuli ligu, ako nova pocne bez gledalaca klubovi trebaju jasno reci da nece igrati i to je to. Toliko smo osteceni financijski da nema smisla i nakon 2 mjeseca igrati bez gledalaca.
Kakve ublehase imamo u klubu nista od toga. Srat po forumu u prazno i to je to.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jun 2020, 22:16

Pa u klubu su izjavili da smo imali vrhunsku sezonu i da smo legalisti,ne bih ja tu puno prigoavarao i cackao,pomirimo se sa odlukom.MI SMO LEGALISTI !!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jun 2020, 22:18

I sta kad kazu necemo da igramo mi bez publike? To ce kao promijeniti nesto. Samo bi rekli da ne moramo i svaku utakmicu registrovali u korist protivnika. Ovdje klubovi nisu ujedinjeni i mi mozemo klincu svirati kad eto za nase prijedloge imali podrsku samo tri kluba od njih 11 bez nas. To nije ni pola liga. Sta mozes tako promijeniti?

iguita

Post Postao/la iguita » 10 jun 2020, 22:19

Evo danas u Bg derbi , savez nekad ranije donio odluku da deset posto kapaciteta stadiona moze biti na tekmi.Znaci danas maksimalno 3000 gledalaca.Kazu iz ova dva kluba prekjuce da ako ne dozvoli savez navijackim grupama da dodju na tekmu da imaju najavu teskog belaja u Bg, danas,Ko je gledao 20 ooo gledalaca. A danas u BG 65 novo zarazenih od corone. Samo suti moj Zeljo.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 10 jun 2020, 22:21

delinjo je napisao/la:
10 jun 2020, 22:16
Pa u klubu su izjavili da smo imali vrhunsku sezonu i da smo legalisti,ne bih ja tu puno prigoavarao i cackao,pomirimo se sa odlukom.MI SMO LEGALISTI !!!

Nije istina da su rekli "vrhunsku". Nemoj ba biti pokvaren i trpati po klubu u ovoj situaciji kada te sa tri strane čerupaju cuke i još treba praviti dodatne turbulencije!

Sutra se djeteta mi pripremi, ja i ti pred savez sa transparentom; yebemo ti Begiću mrtve!

Jel može?
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 jun 2020, 22:22

LjoZee je napisao/la:
10 jun 2020, 22:18
I sta kad kazu necemo da igramo mi bez publike? To ce kao promijeniti nesto. Samo bi rekli da ne moramo i svaku utakmicu registrovali u korist protivnika. Ovdje klubovi nisu ujedinjeni i mi mozemo klincu svirati kad eto za nase prijedloge imali podrsku samo tri kluba od njih 11 bez nas. To nije ni pola liga. Sta mozes tako promijeniti?
Mozda se ti nisi ni rodio kad je Amar izlazio s ekipom s terena i nije htio nastaviti utakmicu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 jun 2020, 22:23

Plavac87 je napisao/la:
10 jun 2020, 22:21
delinjo je napisao/la:
10 jun 2020, 22:16

Nije istina da su rekli "vrhunsku". Nemoj ba biti pokvaren i trpati po klubu u ovoj situaciji kada te sa tri strane čerupaju cuke i još treba praviti dodatne turbulencije!

Sutra se djeteta mi pripremi, ja i ti pred savez sa transparentom; yebemo ti Begiću mrtve!

Jel može?
Ko ih cerupa,zasto ne izadju javnu i ne kazu tako ??? Jok treba se ulizivati i onda ja treba da dumam cerupa li njih neko....treba braniti sve zivo,tako su isto neki branili pa znamo kako smo zavrsili...

Uivjek sam za protest ,uvijek cu svaki podrzati i biti tu ,stajati i popusiti kaznu ako treba,nikakav problem nemam sa tim,sve je bolje od sutnje.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 jun 2020, 22:24

Probali smo fino i posteno, gospodin Senad Misimovic je isao vjerskim i moralnim putem i pokusao ali su i njemu slomili kicmu. **** smo covjeku sve jer nije htio potkupiti krupu i zavrsiti prvenstvo - izabrao je postenim putem i nije uspio. Lizao se i pazio sa begicem i kompanijom i opet su nam **** mater i oteli nam bar 1 titulu. Ako vec vidis da ne moze nista fino, da ne moze legalnim putem, da su ti oteli sve sto su mogli - zar nije onda logicno da im **** mater jednom za sva vremena i da im se suprotstavis. Odjeknuo bi taj bunt sirom evrope, doslo bi i do nyona i lausane i fife i uefe, mozda bi se lopovima i balijskim izdajnicima stalo u kraj.

Ali ako si naviko da sutis, **** te do iznemoglosti.

I ovdje nije rijec o gospodinu Amaru Osimu, najvecem zeljinom sinu i mudonji koji kaze nema finala ako ne udju nasi navijaci - ovdje je rijec o pickastoj upravi koja mu niti u jednom segmentu nije pomogla osim mozda badzaka i jos par ljudi.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 10 jun 2020, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 10 jun 2020, 22:25

Bezideja je napisao/la:
10 jun 2020, 22:22
LjoZee je napisao/la:
10 jun 2020, 22:18
Mozda se ti nisi ni rodio kad je Amar izlazio s ekipom s terena i nije htio nastaviti utakmicu.
Ne pravi se lud sad je druga situacija, jedno je u proslosti kad te policija yebe i ne pusta na stadion a sada kada je u cijelom svijetu sranje i eipidemolozi kazu da ne moze - entiteti zabrane onda ne moze. Jos ako nas zadesi ovaj drugi val sto an jesen predviđaju.
Mjau !

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 jun 2020, 22:26

Bezideja je napisao/la:
10 jun 2020, 22:22
Mislis stvarno da bi se ovi sad kad bi mi izasli sa terena sazalili i rekli da ce ispuniti to sto trazimo u ovom slucaju je to publika?

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 jun 2020, 22:28

Pa naravno da nece jer sad za razliku od tad smo imali jaku upravu, i jake ljude u istoj. Sad imamo neke stranacke uhljebe koji ne mogu dvije krave svezane cuvati a ne nesto konkretno uraditi.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 jun 2020, 22:34

10 jun 2020, 22:24
Probali smo fino i posteno, gospodin Senad Misimovic je isao vjerskim i moralnim putem i pokusao ali su i njemu slomili kicmu. **** smo covjeku sve jer nije htio potkupiti krupu i zavrsiti prvenstvo - izabrao je postenim putem i nije uspio. Lizao se i pazio sa begicem i kompanijom i opet su nam **** mater i oteli nam bar 1 titulu. Ako vec vidis da ne moze nista fino, da ne moze legalnim putem, da su ti oteli sve sto su mogli - zar nije onda logicno da im **** mater jednom za sva vremena i da im se suprotstavis. Odjeknuo bi taj bunt sirom evrope, doslo bi i do nyona i lausane i fife i uefe, mozda bi se lopovima i balijskim izdajnicima stalo u kraj.

Ali ako si naviko da sutis, **** te do iznemoglosti.

I ovdje nije rijec o gospodinu Amaru Osimu, najvecem zeljinom sinu i mudonji koji kaze nema finala ako ne udju nasi navijaci - ovdje je rijec o pickastoj upravi koja mu niti u jednom segmentu nije pomogla osim mozda badzaka i jos par ljudi.

+1

Vidis da se svi ibrete i ismijavaju upravu.
Niko be prica lose protiv Amara nego ovih pickica, nehljebovica, muflona, točkonja iz uprave koji su sluge saveza.
Halo ba 11 kola I 33 boda u igri s tim da je 3 boda samo razlike.
Ovi nasi boli ih briga za klubom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 10 jun 2020, 22:35

Pa hajde mudonje sve i jedan, sutra svi i na proteste. Hajde.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 10 jun 2020, 22:38

Plavac87 je napisao/la:
10 jun 2020, 22:35
Pa hajde mudonje sve i jedan, sutra svi i na proteste. Hajde.
Evo ja hocu. Znas ko sam poslacu ti svoj broj i idemo. Allaha mi. Ako cemo ja i ti nesto pokrenuti hajmo odmah sutra.

Plavac ja ih razumijem majke mi, tesko je protiv drzave i ruke su nam vezane bile u nekoj mjeri, ali bolan podigni glas na nepravdu, dokle vise da trpimo ba masakrirali su nas u ovih 5 godina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 17 gostiju.