Nisam znao da ces danas dolaziti da mi cjepaš drva. Bit ce kafa ovaj put dobra, da ne sereš u gace kao prošli put. Valja ti usran s autobusom do Kobilje glave.zagor1987 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 17:16Opet tiPovratakKralja je napisao/la: ↑07 jun 2020, 17:04Ja sam ti **** mater.HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 jun 2020, 14:22Rekao da je kupio, nema razloga da mu ne vjerujemo.![]()
pa covjece nisam te tako ucio, reci staroj da pristavi kafu,juce je kafa losa bila proljev me safato pa reci da napravi normalnu,i neka te zatvori u sobu jer sam prosli put morao da te zavezem
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
A znaci, ti si taj "razlog" zbog kojeg je jucer bila zauzeta kad sam je htio posjetiti.
Haj nema veze, nisam ljubomoran, ima mjesta za dvjesta, nije saFun da se potrosi
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- HordasOdMalena
- Kontakt:
**** balava.PovratakKralja je napisao/la: ↑07 jun 2020, 17:04Ja sam ti **** mater.HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 jun 2020, 14:22Rekao da je kupio, nema razloga da mu ne vjerujemo.![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Nema razloga da mi ne vjeruješ ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑07 jun 2020, 17:48**** balava.PovratakKralja je napisao/la: ↑07 jun 2020, 17:04Ja sam ti **** mater.HordasOdMalena je napisao/la: ↑06 jun 2020, 14:22Rekao da je kupio, nema razloga da mu ne vjerujemo.![]()
![]()
Samo ti ukazujem koliku si glupost napisao.
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
Uprava FK Zeljeznicar se zahvaljuje svojim navijacima i igracima sto su pratili upute tokom proslave prvaka BiH

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Oficijelni fanshop kluba je napravio, plasirao i stavio u prodaju majice, time ste postali tako mali da se okom ne vidite hahahahahahahahhahaha, recite hvala upravi hahaPovratakKralja je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:06Nema razloga da mi ne vjeruješ ?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Smiri malo, ne moraš izigravati majmuna na forumu. Šta mi ti imaš ukazivati? Lik koji objavljuje drugima identitete na yebenom forumu..PovratakKralja je napisao/la: ↑07 jun 2020, 18:06Nema razloga da mi ne vjeruješ ?
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- Kockoglavi
- Kontakt:
Bordo jutro
Ispruzeneee strumfovske rukeeee su prazne ostaleeeee
Ispruzeneee strumfovske rukeeee su prazne ostaleeeee
O azmire husicu ... Sto nas odbi bolan bio, amar kofer za milion vec pripremio....
E cuj naguzili se husicu hahah i ovaj ih nije htio
E cuj naguzili se husicu hahah i ovaj ih nije htio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ako se prihvati ova inicijativa Slobode, kad željo dostavi igracke kartone...
1.Alispahic 18 g.
2.Jovanovic 17, 5 g, ako mu se dedo ne racuna
3.Adilovic 17 g.
4.Karic 16, 5 g
...
...
1.Alispahic 18 g.
2.Jovanovic 17, 5 g, ako mu se dedo ne racuna
3.Adilovic 17 g.
4.Karic 16, 5 g
...
...
U Havazu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ako se Azmir Husic moli za ulaganje, pa neko je onda definitivno jednom nogom u tabutu. Jest Azmir gnjida i pakas, ali bas toliki da ulaze u plavu fekalnu materiju, toliki nije!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Gdje ima taj clanak, da i ja procitam? 
Lopovi, vratite pehar.
E cuj kako bi se zvao zeljo da igra u spanskoj ligi?
Recreativo!! hahahha
Recreativo!! hahahha
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.