Šta bi za ono naše
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Sta vi mislite postoji li sansa povratka Ozila u bundesligu,tu mislim tipa u Herthu,ili BVB
Mozda cak i Leverkuzen
Mozda cak i Leverkuzen
Ne vjerujem, nije bas u dobrim odnosima s njem javnoscu.
Bild i sl. koriste svaku priliku negativnog predstavljanja Ozila. Ne bi me iznenadilo da zavrsi u Turskoj ligi.
Bild i sl. koriste svaku priliku negativnog predstavljanja Ozila. Ne bi me iznenadilo da zavrsi u Turskoj ligi.
Nur der FCB
-
Convicts1988
- Kontakt:
Jel ima link za gledati 2.bundesligu ?
U Havertza je 100% koljeno ,jer sam vidio kako gadna pada i kakvu grimasu je imao protiv Freibruga
ni noćas ga nema
ni noćas ga nema
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Alcantara ponovo na klupi. I Flick skontao da je prevara i da mu je Goretzka 10 puta bolji i korisniji
Šta ovaj mrmlja na areni hr
Da Bog sačuva, na šta je ovo sve spalo.
Jest da se uklapa u sveukupnu atmosferu, ali nerazuman brate unatoč tome što mi prija promukli glas
Koeljo, što je do nas, mi smo obavili.
Čekamo da se to poveže, strpljenja....
Evo pročisti ovaj spiker svoje glasne žice
Periiiiiiiišic
Asiss: Mulac Mulija
Da Bog sačuva, na šta je ovo sve spalo.
Jest da se uklapa u sveukupnu atmosferu, ali nerazuman brate unatoč tome što mi prija promukli glas
Koeljo, što je do nas, mi smo obavili.
Čekamo da se to poveže, strpljenja....
Evo pročisti ovaj spiker svoje glasne žice
Periiiiiiiišic
Asiss: Mulac Mulija
Vom Jäger zum Gejagten
čim uđe panjčuga Thiago primiše gol, meda ne mogu
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma ovaj Bayern je mrtav tim
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sta mislite ko ide u LP Gladbach ili Leverkuzen
Iskreno ja bih vise volio vidjeti leveekuzen,mislim da su jaci i vjerujem d amogu vise u LP
A sljedece godine mogli bi vidjeti i Herthu u toj borbi za LP,iskreno jedva cekam da vidim hoceli Hertha napokon poceti ispunjavati taj potencijal koji im daje glavni grad,hiljadw navijaca,stadion,sad imaju i novac
Uz prava ulaganja vjerujem da ce biti uzivanje pratiti ih
Gotze,Draxler,Diata,uz vec neke sjajne igrace koje imaju,plus ubjedjen sam jos neki iznenadjujuci potpis.
Iskreno ja bih vise volio vidjeti leveekuzen,mislim da su jaci i vjerujem d amogu vise u LP
A sljedece godine mogli bi vidjeti i Herthu u toj borbi za LP,iskreno jedva cekam da vidim hoceli Hertha napokon poceti ispunjavati taj potencijal koji im daje glavni grad,hiljadw navijaca,stadion,sad imaju i novac
Gotze,Draxler,Diata,uz vec neke sjajne igrace koje imaju,plus ubjedjen sam jos neki iznenadjujuci potpis.
-
schickeria
- Kontakt:
Bayern111 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 12:29Sta mislite ko ide u LP Gladbach ili Leverkuzen
Leverkusen. Bundes treba kontinuitet klubova u ligi prvaka
Hertha će biti gigant u to nema dileme, fali im samo da nađu svog ragnicka. Nisam siguran jesu li lehmann i preetz kapaciteti
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad vidim Gotze nekome pojacanje i da ce sa njim biti gigant, odma dalje ne citam 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
schickeria
- Kontakt:
Gotze ide u primeru, svoje je u bundesu odigraokraljttbvb je napisao/la: ↑11 jun 2020, 16:31Kad vidim Gotze nekome pojacanje i da ce sa njim biti gigant, odma dalje ne citam![]()
Sta pricaas pa kleli ste se u njega,bio je sve u dortmundukraljttbvb je napisao/la: ↑11 jun 2020, 16:31Kad vidim Gotze nekome pojacanje i da ce sa njim biti gigant, odma dalje ne citam![]()
Ok pao je ali ima28 godina,i za herthu bi bio pojacanje
Nisu. Ako Windhorst misli 200 milki dat u ruke onima koji su potpisivali Selkea, Ascacibara, Piateka... onda je bolje da je taj novac dao u dobrotvorne svrhe. Kad se još pročita da misle dovest Gecea i Draxlera onda je svaki komentar suvišan.schickeria je napisao/la: ↑11 jun 2020, 15:49
Hertha će biti gigant u to nema dileme, fali im samo da nađu svog ragnicka. Nisam siguran jesu li lehmann i preetz kapaciteti
-
schickeria
- Kontakt:
Slazem seledar je napisao/la: ↑11 jun 2020, 21:37Nisu. Ako Windhorst misli 200 milki dat u ruke onima koji su potpisivali Selkea, Ascacibara, Piateka... onda je bolje da je taj novac dao u dobrotvorne svrhe. Kad se još pročita da misle dovest Gecea i Draxlera onda je svaki komentar suvišan.schickeria je napisao/la: ↑11 jun 2020, 15:49
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kleli dok je bio potencijalni njemacki Mesi i dok je bio u BVB-u u prvom mandatu.Bayern111 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 19:53Sta pricaas pa kleli ste se u njega,bio je sve u dortmundukraljttbvb je napisao/la: ↑11 jun 2020, 16:31Kad vidim Gotze nekome pojacanje i da ce sa njim biti gigant, odma dalje ne citam![]()
Ok pao je ali ima28 godina,i za herthu bi bio pojacanje
Nakon sto je prohoblao Bajernovu klupu i prop'o ko zeton, nema se sta vise ko u njega kleti.
Za njega je MLS, Kina, Emirati i tako to. Tamo moze jos uvijek biti zvijezda...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kakva gnjida je bio Ribery
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.