Giprom je duzan i bogu i narodu, plus neuknjizeni i nedovrseni projekti po 10-15 godina. Oprostio je Slobodi, da bi se i njemu negdje oprostilo.
Azmir jos jednom pokazao da voli Slobodu vise od 80% foruma.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Giprom je duzan i bogu i narodu, plus neuknjizeni i nedovrseni projekti po 10-15 godina. Oprostio je Slobodi, da bi se i njemu negdje oprostilo.
Al' Sari treba nam malo karaktera i dostojanstva. Ma idi u PM da si mesija, a ne Mesi.Sariel1987 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 07:26Svako ide gdje mu je bolje, mi nemamo izbora zbog finansija i tu se krug zatvara. Dodju kad hoce, odu kad hoce.
Razumijem o cemu govoris, al da jednom budemo iskreni pa kazemo karakter nam je nula a dostojanstva nemamo.Probisvjet je napisao/la: ↑11 jun 2020, 10:29Al' Sari treba nam malo karaktera i dostojanstva. Ma idi u PM da si mesija, a ne Mesi.Sariel1987 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 07:26Svako ide gdje mu je bolje, mi nemamo izbora zbog finansija i tu se krug zatvara. Dodju kad hoce, odu kad hoce.
I drag mi je bio Asmir Sisa samo zbog karaktera. Eeee kada on onoga zvalju hoce za vrat.
Nogom ba sve ko nece i vozdrica. Idi u Zelje, Zrinjske, Sarajeva, Siroke, Borce.... igraj Evropu samo nemoj yebavati i vracati se u Slobodu. Jbt opstanak i premier i sve.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.