Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Više su oni dali Borcu, kakva crna 2 miliona. Samo im je dug bio višestruko veći a sada su na nuli a nikakvih prihoda nisu mogli imati, pogotovo u drugoj ligi. Vjerovatno im je dosta toga otpisano ili se još para prebacilo preko naprimjer prointera ili nešto slično.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dosta je bilo Brkovića, Osima, Begića i sličnih ohebina, sad mi malo jašemo.
Spremite dupeta, za neke će biti bolno.
Spremite dupeta, za neke će biti bolno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- UstanikSBII
- Kontakt:
Bili bi poput penzića prozvali bi se antifašisti i opalili kolo
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
- feniksptica
- Kontakt:
Covjek bi reko do sad na celu bio Dalaj lama, a ono isti lopov, samo malo kulturniji nego Vico koji to i ne zna sakrit najbolje jos. Kad Bbarbareza postave za glavnog tek tad se o napretku moze govorit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da Covid-19 je zaista bio nepravedan prema Celiku...treba izaci na proteste pred njegovu kancelariju...da je 3 kola kasnije dosao sve bi bilo pravedno, Aydin ne bi pobjego, lopovi bi sve pare vratili, a licence bi stigle u Zenicu, kako nepravedno od Covida-19 sto nije malo sacekao...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- RajaBa1983
- Kontakt:
Adnan Džemidžić za PredsjednikaMortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:54Kad nam ovaj postane predsjednik savezaAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:52Ovaj Vico ima onu klasicnu glupu mafijasku facu kao vidi me ja sam pametan i opasan i nadasve intelektualan.
Lik me podsjeca na nekakvog smotanog placenog ubojicu![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Kakve veze ova sva situacija ima sa postavljanjem Vice na celo saveza?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:57E moj morto, i onda se pitate sto neko pjeni. Vama je valjalo u ovom momentu. Ne znam kako moze neko misliti da on dolazi da unaprijedi bh fudbal. Aha. Kriminalac koji je povezivan sa trgovinom drogom, premlacivanjima, tenderskim aferama za pelene i pomagala za starije osobe a sada i za finansiranje od strane neispravnih, preplacenih respiratora... kukala nam majka. I jos šura od glavnog baje u eresu koji se zalaze za separatizam, negira genocid i minira drzavu.MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:54Joj kad nam ovaj postane predsjednikAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:52Ovaj Vico ima onu klasicnu glupu mafijasku facu kao vidi me ja sam pametan i opasan i nadasve intelektualan.
Kaze celik treba ispasti, ali zvijezda ne, jer ipak je onaj roker iz brgula ulozio novac.![]()
Po statutu, sad ide neko iz NSRS-a, a oni su odabrali Vicu. Sa i bez korone, on bi bio predsjednik.
Samo lupate nebuloze.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Dodje cica na kolica, pa je sad malo i na borca red, cemu toliki jed?
Kriminalna cetveroglava hobotnica nastavlja gdje je stala, zadjih 20ak godina, samo se vrte u krug.
Kriminalna cetveroglava hobotnica nastavlja gdje je stala, zadjih 20ak godina, samo se vrte u krug.
Ovi sto i dalje kmece o tome da se trebalo nastaviti... pogotovo "punac" sto vodi slogu simin han...
Eto, u TK se opet proglasava epidemija korone...
Ili je i to neko iz Republike Srpske podmetnuo samo zbog Borca!?
Kako bi SSH igrala a u kantonu im epidemija?!
Eto, u TK se opet proglasava epidemija korone...
Ili je i to neko iz Republike Srpske podmetnuo samo zbog Borca!?
Kako bi SSH igrala a u kantonu im epidemija?!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
kako si glup, kakve ti nepovezane stvari pises. jutros si bio ugasen, ne znam sta se javljas sa glupostima.Evander je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:06Kakve veze ova sva situacija ima sa postavljanjem Vice na celo saveza?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:57E moj morto, i onda se pitate sto neko pjeni. Vama je valjalo u ovom momentu. Ne znam kako moze neko misliti da on dolazi da unaprijedi bh fudbal. Aha. Kriminalac koji je povezivan sa trgovinom drogom, premlacivanjima, tenderskim aferama za pelene i pomagala za starije osobe a sada i za finansiranje od strane neispravnih, preplacenih respiratora... kukala nam majka. I jos šura od glavnog baje u eresu koji se zalaze za separatizam, negira genocid i minira drzavu.
Kaze celik treba ispasti, ali zvijezda ne, jer ipak je onaj roker iz brgula ulozio novac.![]()
Po statutu, sad ide neko iz NSRS-a, a oni su odabrali Vicu. Sa i bez korone, on bi bio predsjednik.
Samo lupate nebuloze.
nego popij pivu u Seher Sarajvu, dodji sebi, smiri se djikane
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Pošto danima provlačiš tu priču.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Ti si jako ogranicen momak. Sramota da svako ima pristup internetu.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:09kako si glup, kakve ti nepovezane stvari pises. jutros si bio ugasen, ne znam sta se javljas sa glupostima.Evander je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:06Kakve veze ova sva situacija ima sa postavljanjem Vice na celo saveza?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:57
E moj morto, i onda se pitate sto neko pjeni. Vama je valjalo u ovom momentu. Ne znam kako moze neko misliti da on dolazi da unaprijedi bh fudbal. Aha. Kriminalac koji je povezivan sa trgovinom drogom, premlacivanjima, tenderskim aferama za pelene i pomagala za starije osobe a sada i za finansiranje od strane neispravnih, preplacenih respiratora... kukala nam majka. I jos šura od glavnog baje u eresu koji se zalaze za separatizam, negira genocid i minira drzavu.
Samo lupate nebuloze.
nego popij pivu u Seher Sarajvu, dodji sebi, smiri se djikane
Nije ni cudo sto navijas za Zeljeznicar, to je sasvim logicno.
Fakat si poglup, nije da te vrijedjam, ali to je cinjenica.
- Antipolitika3
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:54Kad nam ovaj postane predsjednik savezaAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:52Ovaj Vico ima onu klasicnu glupu mafijasku facu kao vidi me ja sam pametan i opasan i nadasve intelektualan.

Nikad u nas dobra jer ovi starohani iz sda ,hdz i srbonacionalizma svoju mladost instaliraju na visoke funkcije tako da od napretka u sportskom kao i politickom zivotu iducih 40 godina u nas nema jer njihovi geni samo za lopovluk znaju.
To su nacionalisti umotani u zastave a unutar njih lopovi svojih krda.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
Sariel1987
- Kontakt:
koji sjeb. procitam post, onda vidim navijac zrinjskog.
bh paradoks u nizu...
bh paradoks u nizu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam da je i ''nasilno'' postao predsjednik FSRS kada su Kovačevića smjenili ali generalno nisu ni Begić i Beus za pohvaliti.Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 14:11MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:54Kad nam ovaj postane predsjednik savezaAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:52Ovaj Vico ima onu klasicnu glupu mafijasku facu kao vidi me ja sam pametan i opasan i nadasve intelektualan.
Nikad u nas dobra jer ovi starohani iz sda ,hdz i srbonacionalizma svoju mladost instaliraju na visoke funkcije tako da od napretka u sportskom kao i politickom zivotu iducih 40 godina u nas nema jer njihovi geni samo za lopovluk znaju.
To su nacionalisti umotani u zastave a unutar njih lopovi svojih krda.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Citajuci komentare rekao bi da su navijaci Sarajeva i Veleža krvi neprijatelji Fighteru, a kad je gusta utakmica u Mostaru i Sarajevo uzme nema psovanja kluba od strane mostaraca.
Ovdje provociraju jedni druge na neke tekstove pitanje je da li je iko od ovih koji se provociraju između sebe ikad otisao do Mostara na utakmicu čisto sumnjam.
Ovdje provociraju jedni druge na neke tekstove pitanje je da li je iko od ovih koji se provociraju između sebe ikad otisao do Mostara na utakmicu čisto sumnjam.
Idemo, svi, svi!!!Plavac87 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 10:31
https://i.ibb.co/g7hyFLL/created-image- ... 880189.png
Ako neki od vas ovu tvrdnju smatraju tačnom, možete sliku postaviti na avatar, kao vid protesta. Bez obzira za koji klub navijate.
Naravno da smo oštećeni, prošle godine +20, ove bijednih +3.
Džemidžiću, Pilavu, Makarono, Špageto, odlazite, vratite nam Muniba Ušanovića!!!
Ma najsmjesniji klubic na svijetu i oni krezubi simpatizeri.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 jun 2020, 13:56Sada je i zvanicno: Celik kupi prnje, Vico vam je presudio. Ako ste imali kakve nade, sada vam je ugasena.
Sad na čelo saveze sjede četnik kriminalac, dok su svih ovih godina jahali multi-kulti pošteni bošnjaci i hrvati.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.