FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nije dozvoljen alkohol na stadionu, zato ne moze biti pub tu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ne mora biti onda alkohol nego bude jedan dio gdje mozes kupiti sok ili sta vec i sjesti, a u drugom dijelu sto je naveo Robsi pikado i slicno.
Dovedes Stilinu sestru i objasnis sta zelis otprilike. Kad ona to u glavu skonta bacis na papir i vidis cifre. Onda ukljucis pomoc sponzora ako sam ne mozes. Za svakog spoznora koji zeli objavis poseban clanak koliko je dao da se vidi na stranici i stavis oznake njihove unutra. Svakako ne bi to mogao srediti brzo, bilo bi taman valjda dok bi se saniralo ovo sa koronom da mogu i navijaci na utakmice, a i mimo bi narod dolazi. Ja prvi npr. da igram pikado i nesto i ostavim pare tu. Uradis neku akciju sa clanskim pravo ili dresovima i pravo opalis promociju i za to. Nek to bude navijacki kutak. Svakako ovaj prostor je prazan otkad je teretana se preselila.
Kera, salji mail Maji
Dovedes Stilinu sestru i objasnis sta zelis otprilike. Kad ona to u glavu skonta bacis na papir i vidis cifre. Onda ukljucis pomoc sponzora ako sam ne mozes. Za svakog spoznora koji zeli objavis poseban clanak koliko je dao da se vidi na stranici i stavis oznake njihove unutra. Svakako ne bi to mogao srediti brzo, bilo bi taman valjda dok bi se saniralo ovo sa koronom da mogu i navijaci na utakmice, a i mimo bi narod dolazi. Ja prvi npr. da igram pikado i nesto i ostavim pare tu. Uradis neku akciju sa clanskim pravo ili dresovima i pravo opalis promociju i za to. Nek to bude navijacki kutak. Svakako ovaj prostor je prazan otkad je teretana se preselila.
Kera, salji mail Maji
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Inace ja svaku utakmicu dodjem trijezan

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A moglo bi se napraviti tu da se gledaju gostovanja. Okupe se navijaci, druzenje, kupis to neko pice koje je dozvoljeno i gledas tekmu.

https://sportsport.ba/fudbal/fk-mladost ... aca/364815
E moj Kana, pogubio si se ovaj prelazni rok
De, Upravo, napravite ono gore plsss.
Odmah cemo Veselog izazvati za pikado ili nesto slicno gdje bitna preciznost. Nasa pobjeda zagarantovana.
ima igraca jos da je para 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Isprintat cemo ih, Dela, yebale sebe 
Ma nemoj, zato se moze na nasoj temi pisati o neprovjerenim informacijama sta drugi klubovi rade, odakle im pare, ko koga financira, kakav ugovor ima i tako. De bolan ne laprdaj bezveze ziv bioLjoZee je napisao/la: ↑11 jun 2020, 15:00Cuj “makar laz bila”
Zbog tog stava da se napise nesto nebitno da li ima ili nema logike ili je istina ili neistina svakakve gluposti se pisu o klubu na forumima gdje se poslije pokaze ili da nije istina ili da nikad ni postojala neka mogucnost da bude istina.
O stanju treba pisati, ali samo kad 100% je neko siguran ili kad negdje izadje zvanicno nesto pa da se moze razgovarati.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
U vecini slucajeva koliko se mogu sjetiti pisalo se ono sto izadje u javnost ili je izaslo tipa ugovor onog gdje Husic prijavljuje na minimalac, ovo oko Borca gdje otvoreno kaze predsjednik ili za Zrinjski gdje ima da sponzor da 200.000 KM npr.
Ti si od pocetka kad god se spomenulo ovdje da neko radi na prekidu lige nas ubjedjivao da to nije tako, sta cete vi reci kad zaigramo tj. nastavimo i slicno i to sve jer nisi zadovoljan ovom Upravom. Tvoje pravo naravno, ali necemo se praviti slijepi kad sve izadje u javnost i postoji sve.
Ovo je tema FK. Zeljeznicara, ja sam pisao o nasem klubu. Nekad info nije tacan, nekad jeste zato postoji forum. Valjda je to jasno svima nama.
Ovo nije tema Borca, saveza, pitara vec iskljucivo nasa.
Vrati unazad 100 stranica imas 5% napisano za nas klub a 95% nekih budalastina, o savezu, borcu, vici, dodik dao pare borcu pa sta oni trebaju reci da je nama savez preko uefe napravio pola stadiona a njima travku nisu zasadili. I tako budalastina milion. Poenta je da se treba gledati sta je s nama, kako nam je u klubu, ko nas vodi, ko donosi pare u vremenu kad smo blokirani pola godine skoro itd.
I kazem kad vec imate sve info o drugim klubovima, sta i kako, de nam onda informacije o nasem klubu, pojacanja, ko ide, ko dolazi, to niko ne spominje pa mi cudno znas za druge sve a o svom klubu pojma nemas?
Ovo nije tema Borca, saveza, pitara vec iskljucivo nasa.
Vrati unazad 100 stranica imas 5% napisano za nas klub a 95% nekih budalastina, o savezu, borcu, vici, dodik dao pare borcu pa sta oni trebaju reci da je nama savez preko uefe napravio pola stadiona a njima travku nisu zasadili. I tako budalastina milion. Poenta je da se treba gledati sta je s nama, kako nam je u klubu, ko nas vodi, ko donosi pare u vremenu kad smo blokirani pola godine skoro itd.
I kazem kad vec imate sve info o drugim klubovima, sta i kako, de nam onda informacije o nasem klubu, pojacanja, ko ide, ko dolazi, to niko ne spominje pa mi cudno znas za druge sve a o svom klubu pojma nemas?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Boga mi se pise i o nasem. Bilo je ovdje neki dan npr. prije teksta na ovom portalu prica da ide Jovanovic i da je vec sve dogovorio i od cega zavisi hoce li uspjeti ili sto se sad pise Kvesic i to. Ne mora biti tacno, ali nije bas istina da se ne pise o tome ili o stanju u klubu onoliko koliko je dovoljno za javni forum.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ljoze ba sta se raspravljas, covjek se bavi takvim poslom da je cesto nervozan 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
problem je što je poslije tog fudbala koji smo prije rata gledali jako teško gledati ovaj naš poslijeratni. ustvari nemoguće, ja poslije rata nisam pogledao nijednu domaću utakmicu osim želje, stvarno niti jednu jedinu!
Ma savrseno te razumijem druze,gledao si ove majstore ,tako jake ekipe i tako jakog Zelju i onda ase moras presaltati da gledas Zvijezdu birvaktile neku i slicna sranja od klubova sa polovnjacima,na livadama ,vjerovatno da ne navijas za Zelju i to bi bila tegoba da gleada...ali ti zavidim **** ga ,gledao si Prosineckog,Piksija ,Nikica ,Mesu itd
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.