FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Dosao Sinan na instrukcije kod ove djecice 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Članska produžena. Odlična stvar je ova mogućnost online produživanja članstva.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
kradu nam ideje
Gledam danas Goricu Musa Muhamed igra godinu svaku utakmicu, i cak sta vise bude odlican i jedan od boljih.
Kad su kod nas strucnjaci poceli da ga analoziraju poslije jedne utakmice kako nema pojma tipa ljoze, brko i tako. Ispao frajer gori od Enisa Sadikovica
Stvarno mi sto znamo otjerati iz kluba to ne zna niko. Sve sami strucnjaci
Kad su kod nas strucnjaci poceli da ga analoziraju poslije jedne utakmice kako nema pojma tipa ljoze, brko i tako. Ispao frajer gori od Enisa Sadikovica
Stvarno mi sto znamo otjerati iz kluba to ne zna niko. Sve sami strucnjaci
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Robsi, top je to sa dresom kao nagradom. U ovoj situaciji kad ce biti novi dresovi pogotovo. Ko pobijedi u tom kvizu nek bude 10-15 pitanja bira ko ce mu potpisati taj dres koji ce osvojiti. Fakat se isplati uloziti u to sve jer ovaj prostor je prazan od zimus. Izazvala je ideja bas dosta pozitive. Malo nek svrate u Upravi ako citaju tamo na onaj clanak o izdavanju prostora. Sigurno da ima i medju navijacima neko ko uredjuje te prostore pa bi dzaba to sve osmislio kako, sta. Bitno je da se nesto pokrene od strane Uprave, a ne sumnjam da ce biti odziv ko za sve.
al trebamo ime i slogan skontati ja za slogan sam mislio plavo bijelo u svom pubu za život cijeli il u plavom pubu raja je prava itd 

Eto momci vas dvojica ste vidim zadužili tacne, ja i irfo ćemo gledati pregače da vam završimo i spremni ste.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
To cete vi
Mi smisljamo, dajemo ideje.
zamisli osketa kao konobar da mu dodje kakva plavusa pa da joj na racun puba daje pice propali bi kao celik sto je propao hahahahaha
Ne radim za platu neg za čašćenje treba
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Oske, Bojo bi ti svaki dan na kafu dolazio.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Kera, ššš 
Nije ovo skupo, a bolje nego da je prazno.
Nije ovo skupo, a bolje nego da je prazno.
za deset milja se moze napraviti bar da gori
Ma moze se to srediti pa i da na zidu budu imena svih legendi kluba ili cak ko na Zapadu ako zele neki navijaci da ucestvuju da bude njihovo ime tu. Sad pogotovo napraviti nesto za 100. godina neki dio posvecen tome. Prostor kao prostor je dobro ocuvan mislim pod i to je ok samo ti sad ostane to unutar stolice, TV, neke od tih igrica tipa pikado, tapete i slicno. Ne vjerujem da je to nesto preskupo odnosno nemoguce u ovoj situaciji uz manju pomoc navijaca ili sponzora. Mogu se tu konstantno po danu vrtiti neki izvjestaji ili utakmice starije.
a petkom navecer pred ligaske tekme napravi se manje druzenje sa igracima da im se pozeli sreca i slikanje a pred derbi karaoke sa navijackim pjesmama i humanitarnog karaktera da odredjena lova ide nekoj organizaciji tipa domu na bjelavama da se procuje vijest o pubu da jos vise raje dolazi u njega
Komentar onog momka na zvanicnoj ima 87 lajkova plus ljudi dolje u komentarima nadopunjuju to sa svojim idejama. Znaci ljudima se to svidja i rado bi pomogli pa makar i sa nekom idejom ako neko ne moze novce. Svaka ideja je zlatna. Samo treba neko da pokrene iz kluba pricu o tome i polako. Ima vremena za sve. To je nesto sto ostaje dugo, dugo godina i dobro je i da klub zaradi, ali i navijaci druze i zblize sa igracima dodatno.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Vanja8 i 20 gostiju.