ne znam stari koliko si pratio prosle godine, ali Milan je njega za dlaku doveo, ali su se ipak odlucila da im ne treba pored doktora Pirla.....protiv Milana je pokazao raskos svoga znanja kada je Pirla (ucitelja) strapo u dzep.....evo citam na milannews da je Braida bio u Brazilu na razogoru o Gansu, i kaze da posotji velika sansa da ga dovdu na ljeto...ovo ib bio najbolji moguci poteztony-mortale je napisao/la:gledam malo ovu benficu i david luiz igra dobro,
coentrao onako ništa posebno, a kaže komentator da su ga došli gledati iz barcelone, tako da mu to diže cijenu u nebo jer barsa je poznata po transferima bekova od 40 miliona eura,
a gledao i lazio, pa onaj hernanes je doktor fudbla kakva tehnika, pa po 3 igrača mu nemogu uzeti loptu, plus šut fenomenalan ima, pa asistencija, jednostavno vrhunski, nije džaba proglašen za najveću nadu brazila, njega hoću u milanukakav ganso kakav jucilei, za hernanesa skeširati 25 m i rahat godinama sa mozgom tima
evo asistencija luiza za saviolu za 2-0 poslije kornera najviši u skoku i prebacio loptu na drugu, znači on sad i hernanes na ljeto i dosta, baš sam skroman
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bari u velikoj krizi, ne bi trebao Milan kiksati.
Btw. 1000 post !
Btw. 1000 post !
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- senad_flamin
- Kontakt:
-evo citam Braida se vratio iz Juzne Amerike sa dobrim vijestima.... izgleda da ce mo dovesti Gansa... koji ce najmanje kostati 20 mil. €
-RIVALDO-
De Regajte Se Pls da nas je sto vise
http://acmilan.freeforums.org/
http://acmilan.freeforums.org/
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
za noćas vjerovatna formacija Abiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini, Ambrosini, Gattuso, Boateng, Pirlo, Robinho i Ibrahimović.
Znači umjesto Flaminija Prince, a kao polušpic umjesto Seedorfa Pirlo
Podhitno trebaju dovesti nekoga za tu poziciju, Pirlo cijelu karijeru igra kao zadnji vezni, pvp je preofanzivno za njega, sedorf je poprilično korektno to igrao zadnjih par utakmica al godine su tu, nemože on cijelu sezonu izgurati.
ipak izgleda pirlo na svojoj poziciji a boateng iza 2 špica, hajd da i to vidimo,
Znači umjesto Flaminija Prince, a kao polušpic umjesto Seedorfa Pirlo
Podhitno trebaju dovesti nekoga za tu poziciju, Pirlo cijelu karijeru igra kao zadnji vezni, pvp je preofanzivno za njega, sedorf je poprilično korektno to igrao zadnjih par utakmica al godine su tu, nemože on cijelu sezonu izgurati.
ipak izgleda pirlo na svojoj poziciji a boateng iza 2 špica, hajd da i to vidimo,
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- GrandeJuve
- Kontakt:
- tony-mortale
- Kontakt:
Kevin Princ 1-0, ibra prošao i vratio povratnu na peterac, boateng između dvojice zakucava, mislim da mu je ovo prvi gol u milanu
BOATENG

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- tony-mortale
- Kontakt:
RO BI NJO
asistencija igrača breše, mada su imali i oni zicer za izjednačenje al abiati skino volej sa 5 metara
ispravak 3-o
IBRAAAAAAAAAAAAACADABRAAAAAAAAAAAAAAA MAJSTORSKI 4 igrača oko njega, ovo 5 golmana ne brani
asistencija igrača breše, mada su imali i oni zicer za izjednačenje al abiati skino volej sa 5 metara
ispravak 3-o
IBRAAAAAAAAAAAAACADABRAAAAAAAAAAAAAAA MAJSTORSKI 4 igrača oko njega, ovo 5 golmana ne brani
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 04 dec 2010, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
- GrandeJuve
- Kontakt:
Ibrahimovic 3-0
Bice ovo veoma ubjedljiva pobjeda milana
Bice ovo veoma ubjedljiva pobjeda milana
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kakva golcina
Ovo je bilo u Zlatanovom stilu.Majstor.
Ovo je bilo u Zlatanovom stilu.Majstor.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- GrandeJuve
- Kontakt:
- tony-mortale
- Kontakt:
ht3-0, milan je komotno mogao još 3 zabiti, breša je u odbrani kriminalno loša, ne čude me ovi anonimci al zebina je nula bodova takođe, boateng se mogo proslaviti, het trik je trebo zabiti, breša idealnu šansu za 1-1 centaršut na 5-6 metara od gola caraciolo uhvatio volej al fašista čudesno odbranio i to je sve od breše, milan ne igra neku super tekmu čisto solidno,
- senad_flamin
- Kontakt:
-Steta Boateng imao jos dvije odlicne prilike,Robinho isto dvije...Caraciolo jedini zaprijetio Milanu sjajnim makazicama...
-RIVALDO-
Apsolutna Dominacija nad slabašnom Bresciom
Princ Odličan, Očekujem ga kao starter i sljedeću
Ibrahimović King - GOSPODAR NA TERENU, isto gospodin lik vlada terenom, ne moze mu niko nista, KRALJ !!!
Odlična Igra Milana !
DOMINACIJA NAD SLABAŠNIM MILANSKIM KLUBOM JE NEMINOVNA, a i šire
Princ Odličan, Očekujem ga kao starter i sljedeću
Ibrahimović King - GOSPODAR NA TERENU, isto gospodin lik vlada terenom, ne moze mu niko nista, KRALJ !!!
Odlična Igra Milana !
DOMINACIJA NAD SLABAŠNIM MILANSKIM KLUBOM JE NEMINOVNA, a i šire
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- tony-mortale
- Kontakt:
baš rutinski privedena utakmica kraju, imali 2-3 dobre šanse, ali i ovo je više nego dovoljno, niko nije čak ni karton dobio, a nije bilo ni ozljede, bar se nadam jer neznam zašto je nesta zamjenjen nije se primjetilo da se ozljedio. za razliku od utakmice u đenovi alegri je sad na vrijeme izvršio izmjene, prvi put da je izvadio ibru, nek i on malo odmori, opet smo na plus 3 ispred lazia, a inter i roma dvocifreni
nije mi jasno kako je ova breša uzela bod interu i juventusu a romu čak pobjedila, milan ove sezone nije imao lošijeg protivnika, miris scudeta se osjeti na san siru
nije mi jasno kako je ova breša uzela bod interu i juventusu a romu čak pobjedila, milan ove sezone nije imao lošijeg protivnika, miris scudeta se osjeti na san siru
Treba se desiti pravo cudo pa da Milan ispusti ovu prednost,, komšije i Juve su jednosavno preloši ove sezone 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Interista di cuore
- Kontakt:
Ibra je doktor fudbala,fkt za italijanske lige nema boljeg igraca...svaka cast na jos jednoj sigurnoj pobjedi. 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
MajstorRaul7 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ibracadabra
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.