FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja odgovorno tvrdim !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Objektivan lajkam vise nego subjektivan.HVALA
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Robusteeeeeeeee
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Natjero si me da izvučem još jednu statistiku od koje mi nije dobro. U posljednje dvije sezone Veseli, Sinan i Zaim su skupa zabili jednocifren broj ligaških golova tj. samo 9 kad zbrojiš golove sve trojice.
Da bude još ludje dodaj na to Mustafu Mujezinovića koji u posljednje dvije sezone nije dao nijedan ligaški gol za Želju. Brko je fakat nadmašio sam sebe kad s ovakvom ofanzivom se borio za oba trofeja ove godine
Bar je jasno da je Veseli tu da smeta, a ostali zabijaju golove.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
braco je napisao/la: ↑12 jun 2020, 01:15Natjero si me da izvučem još jednu statistiku od koje mi nije dobro. U posljednje dvije sezone Veseli, Sinan i Zaim su skupa zabili jednocifren broj ligaških golova tj. samo 9 kad zbrojiš golove sve trojice.![]()
Da bude još ludje dodaj na to Mustafu Mujezinovića koji u posljednje dvije sezone nije dao nijedan ligaški gol za Želju. Brko je fakat nadmašio sam sebe kad s ovakvom ofanzivom se borio za oba trofeja ove godine![]()
Ja to danima pricam napadaju me,sto kritikujem upravu ?? Pa brate da ove levate vodi neki drugi trener bili bi 9 na tabeli,pa eto ovu statistiku sto si izvukao,ovo je sjesti i plakati.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I to smo najefikasnija ekipa u ligibraco je napisao/la: ↑12 jun 2020, 01:15Natjero si me da izvučem još jednu statistiku od koje mi nije dobro. U posljednje dvije sezone Veseli, Sinan i Zaim su skupa zabili jednocifren broj ligaških golova tj. samo 9 kad zbrojiš golove sve trojice.![]()
Da bude još ludje dodaj na to Mustafu Mujezinovića koji u posljednje dvije sezone nije dao nijedan ligaški gol za Želju. Brko je fakat nadmašio sam sebe kad s ovakvom ofanzivom se borio za oba trofeja ove godine![]()
Zna li neko koliko Veseli ima golova u cijeloj karijeri ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znate i sami koliki sam ljubitelj statistike i koliko volim da izvlačim podatke iz nje ali isto toliko me puta deprimira kad izvučem neke negativne stvari iz nje u vezi Želje.
Odmah mi je pala na pamet ona Murinjova izjava da mu je najveći uspjehe u karijeri drugo mjesto s Unitedom, a čovjek osvojio u karijeri sve što se može.Tako isti utisak imam i da je Amaru izborena europa prošle sezone i borba za oba trofeja ove sezone veći poduhvat od svih silnih trofeja sa Željom.
Na golu mu dvije pritke Vedran i Erić, u odbrani Bogi, Kemo, Siniša, Sipa, Stanić, Pavić. U sredini dovede Mešu čiji su najbolji dani davno prošli i uspije da ga oživi, vrati Dadu za kojim u MDK nisu žalili kad je otisao i napravi od njeg ozbiljnog veznog. Jedan od najboljih igraca tj Ermin mu vazda povrijedjen pa se mora oslanjati na vrsne golgetere u vidu Zaima, Veselog, Sinana i Mustafu. I uz sve to borba za oba trofeja i najljepsi fudbal u ligi. I onda neko pita dje ti je futbol Amare.

Odmah mi je pala na pamet ona Murinjova izjava da mu je najveći uspjehe u karijeri drugo mjesto s Unitedom, a čovjek osvojio u karijeri sve što se može.Tako isti utisak imam i da je Amaru izborena europa prošle sezone i borba za oba trofeja ove sezone veći poduhvat od svih silnih trofeja sa Željom.
Na golu mu dvije pritke Vedran i Erić, u odbrani Bogi, Kemo, Siniša, Sipa, Stanić, Pavić. U sredini dovede Mešu čiji su najbolji dani davno prošli i uspije da ga oživi, vrati Dadu za kojim u MDK nisu žalili kad je otisao i napravi od njeg ozbiljnog veznog. Jedan od najboljih igraca tj Ermin mu vazda povrijedjen pa se mora oslanjati na vrsne golgetere u vidu Zaima, Veselog, Sinana i Mustafu. I uz sve to borba za oba trofeja i najljepsi fudbal u ligi. I onda neko pita dje ti je futbol Amare.
U našoj ligi je u pet sezona odigrao 117 utakmica i zabio 8 golova.
Tacno tako braconi ,isto mislim .Eto zamisli igras krilo ,ne igras odbranu haman nikako i u 117 utakmica ne zabijes ni 10 golova,i onda mi dodje neko i kaze Veseli dobar igrac.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Blažević - Ikić dobitna kombinacija sezone 20./21. 
Veseli i Zec krila, Štila ispred.....
Veseli i Zec krila, Štila ispred.....
- kerimatomic1921
- Kontakt:
dela, nisu ovo dvijehiljadite, nije se brko mogao rijesiti ovih kukolja sa gubitnickim mentalitetom odmah,i sviju od jednom. Sad imas profesionalne ugovore, imas sindikate koji vode brigu o igracima. Znamo da ih je amar sve htio otjerati kada je dosao ali jednostavo to bi rezultiralo katastrofalnim finansijskim posljedicama. Danas kad ovim primadonama kazes da ne racunas na njega, on se uvrijedi ko kakva seoska mlada i nece ni da razmislja da trazi drugu sredinu gdje ce igrati, vec ce radije iz nekog hira ostati i primati platu uredno do kraja ugovora. Ti da si htio da otjeras lupam pavica i sinana prosle godine, morao bi im isplatiti 14 plata da bi pristali na raskid ugovora. Sada je to malo drugacije buraz.
A opet, drugi je par cipela ko je doveo te analfabete u klub i dao im enormno velike fiksne plate koje su nevjereovatne u poredjenju sa njihovim ucinkom na terenu. Placas ga masno a on lobuje golmana na liniji. I pri tome ima 1 go u sezoni. Placas ga masno a on ima hronicnu kurcobolju. I onda se nadju raspravljati o erminu, vrijedjati ga. Bolje ermin svaku trecu utakmicu nego svi ovi nasi ofanzivci zajedno. Zato sto ce ermin zabiti 1 i namjestiti 2, a ovoj trojici za to treba 12 utakmica.
Imali smo jako puno supackih karaktera na jednom mjestu u isto vrijeme. i ogranicenih igraca u isto vrijeme.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ja stvarno ne smijem zamisliti šta bi on uradio da ima podršku u novcu kao treneri u Sarajevu, Tuzla Cityju i Zrinjskom.braco je napisao/la: ↑12 jun 2020, 01:42Znate i sami koliki sam ljubitelj statistike i koliko volim da izvlačim podatke iz nje ali isto toliko me puta deprimira kad izvučem neke negativne stvari iz nje u vezi Želje.![]()
Odmah mi je pala na pamet ona Murinjova izjava da mu je najveći uspjehe u karijeri drugo mjesto s Unitedom, a čovjek osvojio u karijeri sve što se može.Tako isti utisak imam i da je Amaru izborena europa prošle sezone i borba za oba trofeja ove sezone veći poduhvat od svih silnih trofeja sa Željom.![]()
Dejo ,tacno tako ali mi nikad dva dobra sastaviti Uprava/trener vazda nesta **** .Da je Brko bio trener Zelje u vrijeme kad je bio Miske i kad je u klub dosle pare od transfera i da je imao onakav izbor igraca Stevanovic,Lendric,Zakaric,Zeba,Bekric ......pa popisao bi se po ligiDejan1921 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 08:57Ja stvarno ne smijem zamisliti šta bi on uradio da ima podršku u novcu kao treneri u Sarajevu, Tuzla Cityju i Zrinjskom.braco je napisao/la: ↑12 jun 2020, 01:42Znate i sami koliki sam ljubitelj statistike i koliko volim da izvlačim podatke iz nje ali isto toliko me puta deprimira kad izvučem neke negativne stvari iz nje u vezi Želje.![]()
Odmah mi je pala na pamet ona Murinjova izjava da mu je najveći uspjehe u karijeri drugo mjesto s Unitedom, a čovjek osvojio u karijeri sve što se može.Tako isti utisak imam i da je Amaru izborena europa prošle sezone i borba za oba trofeja ove sezone veći poduhvat od svih silnih trofeja sa Željom.![]()
Zato bi volio dok je tu da promjenimo malo razmisljanje (klasa radnicka) da na neki nacin dozvolimo ljudima koji imaju pare da uloze i da Brkica pokusa nesto vise napraviti .
Dosta toga zavisi i od ljudi u klubu. Koliko su oni sposobni i spremni promijeniti klupsku politiku, napraviti zaokret, napraviti neke stvari kako bi namamili te investitore. Za sada jedino što sam ja kao navijač o tome čuo i vidio su izjave Čengića nakon skupštine u januaru i ovaj intervju Džubura od prije 10-ak dana. Za nadati se da će na bolje, ali bez korijenitih promjena neće biti ništa.KANA je napisao/la: ↑12 jun 2020, 09:19Dejo ,tacno tako ali mi nikad dva dobra sastaviti Uprava/trener vazda nesta **** .Da je Brko bio trener Zelje u vrijeme kad je bio Miske i kad je u klub dosle pare od transfera i da je imao onakav izbor igraca Stevanovic,Lendric,Zakaric,Zeba,Bekric ......pa popisao bi se po ligiDejan1921 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 08:57Ja stvarno ne smijem zamisliti šta bi on uradio da ima podršku u novcu kao treneri u Sarajevu, Tuzla Cityju i Zrinjskom.braco je napisao/la: ↑12 jun 2020, 01:42Znate i sami koliki sam ljubitelj statistike i koliko volim da izvlačim podatke iz nje ali isto toliko me puta deprimira kad izvučem neke negativne stvari iz nje u vezi Želje.![]()
Zato bi volio dok je tu da promjenimo malo razmisljanje (klasa radnicka) da na neki nacin dozvolimo ljudima koji imaju pare da uloze i da Brkica pokusa nesto vise napraviti .
Ne kontam vise ko fura to klasa radnicka, dobro na forumima oni debilo lobotomci ko njih uopce sta pita. Ovo je za dobrobit kluba, nemojmo sanjati da neko jedva ceka da udje u zelju, nije to nikakva pljacka nego puno posla i rada. Pustimo se djetinjaste price neko ce doci da nam otme klub, nema evo u redu stoje.
Koja je razlika sad imas uhljebe uzimaju plate a donose 0. I sta smo dobili?
Koja je razlika sad imas uhljebe uzimaju plate a donose 0. I sta smo dobili?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trener a ujedno i šef kluba njegova je zadnja, prvo da se to prmjeni a onda mozemo o nekoj buducnosti kluba picati jer klub je kolektiv.
Doci ce investitor, neki veliki sponzor, partner, da im Amar (trener) bude šef, kao sto ce doci igraci iz ljubavi prema Zelji da igraju za 500 KM jer Amar (šef kluba) trener, ne da vise.
A pojedini to dan dans odobravaju i likuju na to !
Doci ce investitor, neki veliki sponzor, partner, da im Amar (trener) bude šef, kao sto ce doci igraci iz ljubavi prema Zelji da igraju za 500 KM jer Amar (šef kluba) trener, ne da vise.
A pojedini to dan dans odobravaju i likuju na to !
Mjau !
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Crkvice1988, Proximic i 21 gost.