FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Plavac87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Plavac87 » 12 jun 2020, 10:07

Machak je napisao/la:
12 jun 2020, 10:03
Trener a ujedno i šef kluba njegova je zadnja, prvo da se to prmjeni a onda mozemo o nekoj buducnosti kluba picati jer klub je kolektiv.

Tačno tako, njegova je zadnja. Sad se fino vrati na klupu, više gledaj a manje laprdaj. Pomozi kao što se i bivšima pomagalo, nemojte derati članske, pričati pitarske priče, raditi protiv kluba, lagati, petljati, širiti negativu svaki dan.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 12 jun 2020, 10:26

Prvi ce da napusti klub u julu kada vidi da nema cvonka u klubu za njegove prohtjeve jer mu njegovi nisu obezbjedili, a itekako ce sve svoje dobro da naplati. Ne samo on nego svi oni ce svoje da naplate, potraze, tuze !
Mjau !

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 12 jun 2020, 10:33

Machak je napisao/la:
12 jun 2020, 10:26
Prvi ce da napusti klub u julu kada vidi da nema cvonka u klubu za njegove prohtjeve jer mu njegovi nisu obezbjedili, a itekako ce sve svoje dobro da naplati. Ne samo on nego svi oni ce svoje da naplate, potraze, tuze !

Kme kme.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jun 2020, 10:34

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 12 jun 2020, 10:35

A ovo je Zenzo (elegant) znaci :urnebes:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 jun 2020, 10:58

Machak je napisao/la:
vidi da ti brat nesto kaze ,ima istine da mu je to mana sto voli sve da se on pita i da bi bilo dobro za sve nas (pa i za njega ) i klub da nije to tako .
Ali ono sto mene najvise nervira u tom sto ta prica dolazi od lobotomaca i koristi se samo kako bi popljuvali Amara (nemaju drugi razlog **** uzeo je sve trofeje sto je mogao i oborio sve rekorde ) zar je radi toga grobar Zelje? evo vidimo opet se cekao momenat da se pocne dusmaniti (usreci korona dusmane, ko bi cekao na terenu neki poraz kao sto su ga cekali na jesen 13 utakmica) e sad ti meni reci jel Miske grobar Zelje ? pa i on se mijesao u sve sto je mogao Dogan je javno izasao i rekao da mu ljudi koji veze sa fudbalom nemaju na email salju i govore sta treba i kako :crazy: ako uzmemo da poslije rata najvise talenata , fudbalera i reprezentativaca je dala skola Zeljeznicar u kojoj je bio Dogan dobrim dijelom zasluzan
mozes li mi odgovoriti kako je Amar Vama grobar Zelje a Miske nije ? kad se jedan i drugi mijesaju gdje netreba
i jos jedno pitanje ako je Amar grobar Zelje zasto ste ga zvali da bude trener :facepalm: vjerovatno niste imali ideju koga vise Mulalic,Adzem,Capljic,Kostic,Petrovic,Odovic Krcmarevic ...
znaci ono sto bi ja lobotomcima savjetovao bar se drzite kriterija znaci da bude isti za sve a ne ovako providno ,jadno itd
Nadao sam se da ce nas 100 godina kluba sve ujediniti i da cemo svi gledati u jednom pravcu ali nema od toga nista :facepalm: kradja od saveza kad nije to probudila u nama onda nece nista :roll:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 jun 2020, 11:14

irfo je napisao/la:
12 jun 2020, 10:35
A ovo je Zenzo (elegant) znaci :urnebes:
Osilio se picic. Jedno vrijeme je glumio (tj. pokusavao, jer je glup k'o **** pa ne zna ni promijeniti svoj cuveni copy paste stil pisanja), sada vidim skoro identicne postove pise o Amaru kao i na onom forumu.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 12 jun 2020, 11:26

Tri mjeseca zimske pauze, pripreme, dvije utakmice u gostima i samo jedna kući, pandemija korona virusa zbog koje kleca svjetska ekonomija, prekid prvenstva zbog kriminalaca iz saveza, nova pauza. Skoro osam mjeseci klub bez normalnog poslovanja i redovnih prihoda.

Dođu lobotomci i kažu u krizi smo.

Da napomenem. 2016 smo ostali bez evrope pa niko niti jednom riječju nije nikoga tjerao, već se kroz dvije akcije klubu poklonio milion. Pored toga, transferi Džeke, Amira, Bajića, Šehićev transfer i još na desetine naslijeđenih prihoda. Milioni maraka.

Razlika je poslovati sa milionima i u vrijeme pandemije. Ko hoće da shvati.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 12 jun 2020, 11:29

Plavac87 je napisao/la:
12 jun 2020, 11:26
Tri mjeseca zimske pauze, pripreme, dvije utakmice u gostima i samo jedna kući, pandemija korona virusa zbog koje kleca svjetska ekonomija, prekid prvenstva zbog kriminalaca iz saveza, nova pauza. Skoro osam mjeseci klub bez normalnog poslovanja i redovnih prihoda.

Da napomenem. 2016 smo ostali bez evrope pa niko niti jednom riječju nije nikoga tjerao, već se kroz dvije akcije klubu poklonio milion. Pored toga, transferi Džeke, Amira, Bajića, Šehićev transfer i još na desetine naslijeđenih prihoda. Milioni maraka.

:damn: :damn: Ne talasaj bezveze. Post ti nema nikakve svrhe.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 12 jun 2020, 11:30, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 12 jun 2020, 11:29

Ne treba ih uopste citirati niti im davati na paznji. Nek' laprdaju, ionako ih se moze prebrojati na prste jedne ruke. Sramno je to sto pisu i javno se dice nekupovanjem clanskih, sezonskih i opcenito karata za utakmicu. To nisu Zeljovci, to su pitari i neprijatelji kluba.

Amar je voljan i motivisan da jos jednom zacepi usta svima, i ja ruku u vatru dajem da ce to i uraditi. Nase je da nastavimo pomagati klubu i ispunjavati tribine kada nam mafijasi dozvole.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 12 jun 2020, 11:37

ReX je napisao/la:
12 jun 2020, 11:29
Plavac87 je napisao/la:
12 jun 2020, 11:26

:damn: :damn: Ne talasaj bezveze. Post ti nema nikakve svrhe.

To su sine @Sajo činjenice. Sve što te interesuje čiko će ti fino objasniti, slobodno pitaj. Nemoj biti ograničen i da interesdžije sa tobom manipulišu, određuju ti šta ćeš misliti. I to javno a ne u pp.

Nikad u istoriji klub nije akumulirao sredstava kao te 2016. Nikad. Lako se bilo qurčiti, tuđim znojem i qurcem gloginje mlatiti.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 12 jun 2020, 11:46

ja ovim lobotomcima preporucujem vanish protiv tvrdokornih mrlja skida sve oni navikli hudi na ariel i persil il kamatarovih skladista i pucaju jednu te istu priču izgledaju isto kao pas kad laje na zatvorenu kapiju 😁😁

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 jun 2020, 12:05

kerimatomic1921 je napisao/la:
12 jun 2020, 11:29
Ne treba ih uopste citirati niti im davati na paznji. Nek' laprdaju, ionako ih se moze prebrojati na prste jedne ruke. Sramno je to sto pisu i javno se dice nekupovanjem clanskih, sezonskih i opcenito karata za utakmicu. To nisu Zeljovci, to su pitari i neprijatelji kluba.

Amar je voljan i motivisan da jos jednom zacepi usta svima, i ja ruku u vatru dajem da ce to i uraditi. Nase je da nastavimo pomagati klubu i ispunjavati tribine kada nam mafijasi dozvole.
slazem se bruda ,ja zivim za taj dan da im svima zacepi usta :pray: ali je situacija bas **** jos ako ostane ova odluka da nema publike biti ce pravo tesko .Ide 100 godina kluba raja ocekuje Titulu ne znam kako bez para ,bez navijaca to uspjeti ,nisam zadovoljan radom ove uprave ,trebaju jaci ljudi u klubu to je sigurno ,nadam se da ce se nesto promjeniti i da docekamo 100 godina kako dolikuje nasem klubu .

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 12 jun 2020, 12:45

Machak je napisao/la:
Nešto mi je ovo poznato. Čini mi se da se desilo u decembru 2018.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 jun 2020, 13:08

Dejan1921 je napisao/la:
12 jun 2020, 12:45
Machak je napisao/la:
Nešto mi je ovo poznato. Čini mi se da se desilo u decembru 2018.
ali stvarno da jedan navijac Zelje misli da je rijesenje problema ako Amar ode iz kluba :roll: nakon svih strucnjaka koje smo imali priliku da gledamo u nasem klubu nakon rata :damn: pa tek onda nas nigdje nebi bilo

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 12 jun 2020, 13:13

Marko Obradović skoro svaki prijelazni rok povezuje se sa mogućim povratkom u BiH. U Radniku iz Bijeljine je svojevremeno ostavio sjajan utisak, redovno je zabijao golove, bio je jedan od ključnih igrača generacije koja je osvojila Kup BiH.

U posljednje vrijeme kruže kuloarske priče o interesu Želje i Sarajeva, a u izjavi za **** Obradović je kazao kako povratak u Premijer ligu u ovom trenutku nije realna priča.

– Stvarno sada ne vodim nikakve razgovore. U Kazahstanu imam ugovor do kraja godine, prvenstvo počinje u julu. Bilo je razgovora na zimu. Između ostalog, kontakti su bili sa Željom i Sarajevom. Želji je trebao špic, a Sarajevo ima Ahmetovića. Tamo ću doći kada se Ahmetović penzioniše, našalio se Obradović.

On je još kazao kako je normalno da postoji interesovanje iz BiH jer je ostavio dobar utisak te da je izvjesnije jednog dana da će se vratiti u BiH nego u Srbiju gdje izuzev omladinskih kategorija nikada nije igrao seniorski fudbal.
Zadnja izmjena: braco, dana/u 12 jun 2020, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.

iguita

Post Postao/la iguita » 12 jun 2020, 13:15

[quote=Robust post_id=7657705 time=1591907499 user_id=47413]
[quote=LjoZee post_id=7657684 time=1591906916 user_id=41709]
Kera, ššš :kafa:
Nije ovo skupo, a bolje nego da je prazno.
[/quote]

za deset milja se moze napraviti bar da gori :tokralju: al bukvalno ubacit cetiri velika TV-a da se mogu gledat gostujuce tekme u ostalim danima za plejku da izvlace lovu stolice stolovi u fazonu zelje grb na stolicama a sto okrugao i na njemu grafika tocka od lokomotive umjesto tepiha ona kao umjetna trava tepih crni zidovi sa grafikama tj tapetama legendi kluba i historijskih momenata zagasita svjetla sa plavim led diodama bar klasika bijeli sa bijelim krilima i ispisanim titulama i kupovima :opaopa:
[/quote]

Mislim da sam negdje krajem januara cuo pricu da stariji gospodin dugogodisnji navijac Zelje ima namjeru da u okviru stadiona upravo napravi pab ovako kako ti dizajniras i pises.Samo neznam o kojem prostoru na stadionu se radilo.Znam da je pokreno tu pricu e sad zbog korone ne znam sta se desilo s tim.Upravo ovaj koncept koji ti pises je imao namjeru.Jbt u neka doba sam pomislio da si ti taj navedeni gospodin

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 jun 2020, 13:17

Amar mora biti okruzen boljim,jcim i sposobnijim ljudima,to sto ja volim Amara i repsektujem ne znaci da necu kritikovati upravu koja nista ne radi !!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Benjo1921
Kontakt:

Post Postao/la Benjo1921 » 12 jun 2020, 13:26

10000/10=1000 ljudi sto trebaju donirati 10 maraka za pab. To uopste nije puno. Trebaju se opet navijaci angazovati da se to sredi. I onda uz pomoc novog sponzora Mont Inzinjering napraviti to.
Zeljeznicar za zivot cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jun 2020, 13:40

Benjo1921 je napisao/la:
12 jun 2020, 13:26
10000/10=1000 ljudi sto trebaju donirati 10 maraka za pab. To uopste nije puno. Trebaju se opet navijaci angazovati da se to sredi. I onda uz pomoc novog sponzora Mont Inzinjering napraviti to.
Kera dobro sastavlja mail-ove :mrgreen:
Treba sastaviti i poslati u klub pa da se to prenese Upravi i vidi njihovo razmisljanje o tome tj. da li ima neko vec dogovoren za taj prostor ili to. Ako prodje pozitivno nek objave sve na stranici zvanicnoj i javiti ce se narod. Eno onaj komentar o tome sad ima 111 lajkova.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30 i 8 gostiju.