Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
ako sam dobro shvatio, spanci ce svaki dan do kraja sezone igrat bar po jednu tekmu
dal biste voljeli serie a gledat svaki dan, od prvog do posljednjeg kola... pretpostavljam da je to izvodivo
zasto ne eksperimentisat jednu sezonu i vidjet kako ce to proc, vjerujem da bi to doprinijelo gledanosti serie a
dal biste voljeli serie a gledat svaki dan, od prvog do posljednjeg kola... pretpostavljam da je to izvodivo
zasto ne eksperimentisat jednu sezonu i vidjet kako ce to proc, vjerujem da bi to doprinijelo gledanosti serie a
-
- Kontakt:
Kompleks je čudo. Malo vam 8 god. dominacije šampiona. Miševi sklonite se negdje gdje ne kisne jer će pola italije opet da plače i kuka kako opet da bude Juve sampion.Sutra ako Bog da pocinje šampionski ples, pa uživajte uz kokice.
Kompleks je čudo. Dali vam malo prostora jer necete imati kasnije od placa.Malo vam 8 god. dominacije šampiona. Miševi sklonite se negdje gdje ne kisne jer će pola italije opet da plače i kuka kako opet da bude Juve sampion.Sutra ako Bog da pocinje šampionski ples, pa uživajte uz kokice.

Kompleks je čudo. Dali vam malo prostora jer necete imati kasnije od placa.Malo vam 8 god. dominacije šampiona. Miševi sklonite se negdje gdje ne kisne jer će pola italije opet da plače i kuka kako opet da bude Juve sampion.Sutra ako Bog da pocinje šampionski ples, pa uživajte uz kokice.

1921
A svašta 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
SK1 po programu na stranici SK.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
postoje naznake da bi se problem zvani "karantin" mogao rjesiti, jer isti ne bi trajao 14 dana, vec mnogo manje, pri cemu ne bi citava ekipa isla u karantin, vec samo koji igrac koji je pozitivan... sa ovom izmjenom u protokolu, serie a bi se gotovo sigurno zavrsila bez problema
no, ukoliko trenutni protokol ostane na snazi i dodje do novih problema, opcija b je playoff za cetiri ekipe, dok je opcija c prekid prvenstva, pri cemu bi se mogao koristit algoritam za konacan plasman, no to je malo vise komplikovano, pa se i nisam trudio da to shvatim kako i sta
no, ukoliko trenutni protokol ostane na snazi i dodje do novih problema, opcija b je playoff za cetiri ekipe, dok je opcija c prekid prvenstva, pri cemu bi se mogao koristit algoritam za konacan plasman, no to je malo vise komplikovano, pa se i nisam trudio da to shvatim kako i sta
- nextterrain
- Kontakt:
Juventini, jeste li spremni na ispadanje? 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Upitno je kako bi se ekipe prilagodile tome iako je sve čudno nekako.Chinaglia je napisao/la: ↑11 jun 2020, 11:09ako sam dobro shvatio, spanci ce svaki dan do kraja sezone igrat bar po jednu tekmu
Meni je dobro i ovo što su Englezi skontali, svaka tekma svoj termin ima, 3 dana u nizu haman po čitav dan utakmice

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Talijanski fudbal realno najbolji,evo za 7 min sam vise vidio nego za 5 kola u Njemackoj .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Bazinga12345
- Kontakt:
promase penal, al nema veze, pogurace to sudac s crvenim kartonom
koji glupan Rebić, a lafo bila priča da je dobar igrač

Jah eto nije bio karton haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel te vec strah Chini, a jos nije ni pocelo

Kakvi kostolomci

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 12 jun 2020, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina

Penal cist jer je gledao u loptu i pomaknuo ruku
A crveni je skolski primjer divljaka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Al je i gluperda ispao Rebic. Ne mozes ovako neoprezan biti. Zamisli da ga je direkt u glavu pogodio.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Što De Ligt zatraži penal još prije nego je i dotakla Contija, iz položaja ruku zaključio. Što ti je iskustvo.
Rebić
kakvo govedo.
Rebić

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.