tacno tako bruda ,nama trebaju jaci ljudi u klubu i to pod hitno ! nadam se da ce svi sposobni Zeljovci ukljuciti u sam rad kluba da pomgnu a zivotna mi je Zelja da se skupstina kluba od 50 ljudi raspusti od kojih 90 % nema nikakve koristi .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
moramo se i mi kako ugraditi sa idejama da ne bude da ga ispusimo na kraju neko drugi sve nase ideje pokupi hahahLjoZee je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:40Kera dobro sastavlja mail-ove
Treba sastaviti i poslati u klub pa da se to prenese Upravi i vidi njihovo razmisljanje o tome tj. da li ima neko vec dogovoren za taj prostor ili to. Ako prodje pozitivno nek objave sve na stranici zvanicnoj i javiti ce se narod. Eno onaj komentar o tome sad ima 111 lajkova.
Moze jedna godisnja za Zapad i velikim slovima nasi nickovi na ulazu u taj novi prostor 
#skromno
#skromno
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Slabo citam lobotomiju ima vec pola godine tako da ne znam koji su ovdje, al to su klasicne debilcine
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
Walterrorist
- Kontakt:
Ja evo pratim forum, citam svacije misljenje, ja ne bih da nista komentarisem jer nisam kompetentan za to, niti bi da se umijesam u vas razgovor ali znam samo jedno, kad smo mi uspjeli sa ovakvom ekipom da konkurisemo za 2 trofeja, plus ocitavanje fudbalske lekcije podstanarima u 2 utakmice za svaku je pohvalu, Amar da ima samo malo jacu ekipu, slozio bi on to jos bolje, pa bi bilo pisanje po ligi u to sam siguran 100%, zato treba pustiti Amara da radi svoj posao, zna on sta radi, ne sumnjam u odlicne rezultate naredne sezone
Ah da, trazit cu jos da se Deli zabrani ulaz ukoliko dodje sa Kanom. 
Dzaba izazivas reakciju, Oske, ljut je. 
Znas kako kazu halali ne znas nikad sta se moze desiti. 
Kanu niko ne sme da bije i dira kana je dobra dusa foruma on je kao Snjeguljica sa sedam patuljaka 

Walterrorist je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:46Ja evo pratim forum, citam svacije misljenje, ja ne bih da nista komentarisem jer nisam kompetentan za to, niti bi da se umijesam u vas razgovor ali znam samo jedno, kad smo mi uspjeli sa ovakvom ekipom da konkurisemo za 2 trofeja, plus ocitavanje fudbalske lekcije podstanarima u 2 utakmice za svaku je pohvalu, Amar da ima samo malo jacu ekipu, slozio bi on to jos bolje, pa bi bilo pisanje po ligi u to sam siguran 100%, zato treba pustiti Amara da radi svoj posao, zna on sta radi, ne sumnjam u odlicne rezultate naredne sezone
Jedini i pravi komentar isto razmišljam !!
Brko iz druge galaksije!
pa vecina nas tako razmislja ali ako ima jedna grupa ljudi koji ga zovu kamatarom ,zvaljom ,grobarom Zelje ,koji spinuju ,kojima je boom ako dodje dug klubu ,koji ucine sve da unose nemir , koji kace slike semafora nakon poraza od seljaka sa nahoreva ,ja ne mogu da na takve stvari ne reagujem Neko ko je mom klubu donio toliko trofeja i neko ko je nas toliko puta ucinio ponosnim je zasluzio da na to reagujem .Jednom su ga papci otjerali sto je izgubio od Hearts.- pa nas 7 godina niko nije mogao sastaviti dok se babuka nije vratio -1921boy je napisao/la: ↑12 jun 2020, 14:22Walterrorist je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:46Ja evo pratim forum, citam svacije misljenje, ja ne bih da nista komentarisem jer nisam kompetentan za to, niti bi da se umijesam u vas razgovor ali znam samo jedno, kad smo mi uspjeli sa ovakvom ekipom da konkurisemo za 2 trofeja, plus ocitavanje fudbalske lekcije podstanarima u 2 utakmice za svaku je pohvalu, Amar da ima samo malo jacu ekipu, slozio bi on to jos bolje, pa bi bilo pisanje po ligi u to sam siguran 100%, zato treba pustiti Amara da radi svoj posao, zna on sta radi, ne sumnjam u odlicne rezultate naredne sezone
Jedini i pravi komentar isto razmišljam !!
Grobar Zelje je onaj koji nas je podijelio. Nikad navijaci Zelje nisu bili podijeljeni do tog covjeka.KANA je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:58vidi da ti brat nesto kaze ,ima istine da mu je to mana sto voli sve da se on pita i da bi bilo dobro za sve nas (pa i za njega ) i klub da nije to tako .
Ali ono sto mene najvise nervira u tom sto ta prica dolazi od lobotomaca i koristi se samo kako bi popljuvali Amara (nemaju drugi razlog **** uzeo je sve trofeje sto je mogao i oborio sve rekorde ) zar je radi toga grobar Zelje? evo vidimo opet se cekao momenat da se pocne dusmaniti (usreci korona dusmane, ko bi cekao na terenu neki poraz kao sto su ga cekali na jesen 13 utakmica) e sad ti meni reci jel Miske grobar Zelje ? pa i on se mijesao u sve sto je mogao Dogan je javno izasao i rekao da mu ljudi koji veze sa fudbalom nemaju na email salju i govore sta treba i kakoako uzmemo da poslije rata najvise talenata , fudbalera i reprezentativaca je dala skola Zeljeznicar u kojoj je bio Dogan dobrim dijelom zasluzan
mozes li mi odgovoriti kako je Amar Vama grobar Zelje a Miske nije ? kad se jedan i drugi mijesaju gdje netreba
i jos jedno pitanje ako je Amar grobar Zelje zasto ste ga zvali da bude trenervjerovatno niste imali ideju koga vise Mulalic,Adzem,Capljic,Kostic,Petrovic,Odovic Krcmarevic ...
znaci ono sto bi ja lobotomcima savjetovao bar se drzite kriterija znaci da bude isti za sve a ne ovako providno ,jadno itd
Nadao sam se da ce nas 100 godina kluba sve ujediniti i da cemo svi gledati u jednom pravcu ali nema od toga nistakradja od saveza kad nije to probudila u nama onda nece nista
![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trebo bi Žerić dobit šansu na pripremama barem da se vidi na čemu je
U Goraždu u 15 utakmica 9 golova i 7 asistencija kad su bili u Gradačcu gledo sam dobar je bio
U Goraždu u 15 utakmica 9 golova i 7 asistencija kad su bili u Gradačcu gledo sam dobar je bio
Brko iz druge galaksije!
Slažem se.
Najgora stvar su laži i podvale, predstavljanje stvari onakvom kakva nije, u korist jednih a drugima na štetu. Evo na primjer dugovi. Na sva zvona se kao vraćali dugovi, ne mogu da namire koliko je pokradeno, opljačkano, i? Šta su vratili?
Ne mogu više da se peglam na ovu temu ali je stvarno postalo zamorno da nam "naši" navijači pišu stvari, u pet deka i gore nego pitari. Žalosno!
Najgora stvar su laži i podvale, predstavljanje stvari onakvom kakva nije, u korist jednih a drugima na štetu. Evo na primjer dugovi. Na sva zvona se kao vraćali dugovi, ne mogu da namire koliko je pokradeno, opljačkano, i? Šta su vratili?
Ne mogu više da se peglam na ovu temu ali je stvarno postalo zamorno da nam "naši" navijači pišu stvari, u pet deka i gore nego pitari. Žalosno!
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.