Vidi ja to opet nikad necu reci za Misketa ali necu ni za Amara ,mene ako je iko usrecio to su njih dvojica jedan na sporstskom dijelu drugi za sve uradjeno na stadionu ,kad sam sanjao 20 godina bagere na stadionu i da Zeljo ima ovakav stadion i onda dozivim tobhsport je napisao/la: ↑12 jun 2020, 14:38Grobar Zelje je onaj koji nas je podijelio. Nikad navijaci Zelje nisu bili podijeljeni do tog covjeka.KANA je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:58vidi da ti brat nesto kaze ,ima istine da mu je to mana sto voli sve da se on pita i da bi bilo dobro za sve nas (pa i za njega ) i klub da nije to tako .
Ali ono sto mene najvise nervira u tom sto ta prica dolazi od lobotomaca i koristi se samo kako bi popljuvali Amara (nemaju drugi razlog **** uzeo je sve trofeje sto je mogao i oborio sve rekorde ) zar je radi toga grobar Zelje? evo vidimo opet se cekao momenat da se pocne dusmaniti (usreci korona dusmane, ko bi cekao na terenu neki poraz kao sto su ga cekali na jesen 13 utakmica) e sad ti meni reci jel Miske grobar Zelje ? pa i on se mijesao u sve sto je mogao Dogan je javno izasao i rekao da mu ljudi koji veze sa fudbalom nemaju na email salju i govore sta treba i kakoako uzmemo da poslije rata najvise talenata , fudbalera i reprezentativaca je dala skola Zeljeznicar u kojoj je bio Dogan dobrim dijelom zasluzan
mozes li mi odgovoriti kako je Amar Vama grobar Zelje a Miske nije ? kad se jedan i drugi mijesaju gdje netreba
i jos jedno pitanje ako je Amar grobar Zelje zasto ste ga zvali da bude trenervjerovatno niste imali ideju koga vise Mulalic,Adzem,Capljic,Kostic,Petrovic,Odovic Krcmarevic ...
znaci ono sto bi ja lobotomcima savjetovao bar se drzite kriterija znaci da bude isti za sve a ne ovako providno ,jadno itd
Nadao sam se da ce nas 100 godina kluba sve ujediniti i da cemo svi gledati u jednom pravcu ali nema od toga nistakradja od saveza kad nije to probudila u nama onda nece nista
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@Kana.
Sve je bilo ok na startu, i doveden je u klub da neke stvari popravi. Međutim, količina keša, ambicija, moć a posebno Željine nekretnine su postale prevelik mamac. Nije se tek tako okrenuo protiv Amara nego sa namjerom, nahajcan Begićevim pričama i vođen zajedničkim interesima.
Nema ga ko na početku nije podržavao, ne postoji. Prvi Amar koji ga je doveo, pa onda ostali.
Sve je bilo ok na startu, i doveden je u klub da neke stvari popravi. Međutim, količina keša, ambicija, moć a posebno Željine nekretnine su postale prevelik mamac. Nije se tek tako okrenuo protiv Amara nego sa namjerom, nahajcan Begićevim pričama i vođen zajedničkim interesima.
Nema ga ko na početku nije podržavao, ne postoji. Prvi Amar koji ga je doveo, pa onda ostali.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Meni lično nikad nije legao Misimovićev način vođenja kluba. Da se piša po trofejima, da se prave neprijatelji svuda, da ne kažem o suludom mijenjanju i tjeranju svega i svakoga. Ali opet sve te godine ja sam bio na svojoj Grbavici, svake godine obnavljao članarine, što svojoj djeci, što sebi, učestvovao u akciji za evropsku Grbavicu, kupovao stvari u fan shopu. Tugovao sam zbog svih loših stvari koje su nam se desile i radovao se dobrim. I opet neću reći da je Misimović ili iko od te ekipe radio nešto s ciljem da Želju povali, uništi i slično. Drago mi je da ga nema u klubu više, to priznajem, ali opet ako se sutra svi dogovore i da se on u nekom obliku vrati u klub, ne bi mi smetalo, ako će to donijeti Želji nešto dobro.
Isto tako nemam ništa ni protiv ovih trenutnih, niti ih posebno podržavam. Ali mislim da je nakon svih ovih godina već jasno da ovakav način vođenja kluba ne može donijeti ništa dobro. Neki zaokret se mora napraviti. Poslije onog Amarovog intervjua od neku noć sam još više pri tom stavu.
Isto tako nemam ništa ni protiv ovih trenutnih, niti ih posebno podržavam. Ali mislim da je nakon svih ovih godina već jasno da ovakav način vođenja kluba ne može donijeti ništa dobro. Neki zaokret se mora napraviti. Poslije onog Amarovog intervjua od neku noć sam još više pri tom stavu.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Plavo najljepseee na cijelom svijetu
Teren nerealno dobar, ko na igrici
Teren nerealno dobar, ko na igrici
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Misimovic je meni licno pao u ocima kada je necim izazvan poceo majorizirati Zeljine trofeje,sto je to radio ja fkt ni dan danas ne mogu da ukapiram i shvatim,vjerovatno ce zauvjek ostati misterija.Cesto sam pricao da bi Amar i Misimovic bili najbolja kombinacija za klub,medjutim sta se desilo sa covjekom,zasto je angazovao neke ljude da samo pljuju po klubu ...ne znam **** mu ,bas mi je krivo sto je tako ispalo jer se mogla bas dobra prica napraviti...pisaj ga ne moze kod nas nikad sve kao po loju ici.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Zaredao si da valja ove hefte.
Nek je sa srecom i da bude uspjeh isti ko neki dan.
Ne samo da je žalosno to pljuvanje trofeja i ljudi već sada još goru stvar rade. Otvoreno već godinu i po pozivaju ljude da ne idu na utakmice i da ne podržavaju klub. Bez imalo pardona i srama, svaki dan 0-24.
1/1 loša namjera, puca njima qurac za Željom. Samo maska, isto kao kada sda se sakriva iza vjere i nacionalnog identiteta.
Sretno @Osime
1/1 loša namjera, puca njima qurac za Željom. Samo maska, isto kao kada sda se sakriva iza vjere i nacionalnog identiteta.
Sretno @Osime
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
-
Walterrorist
- Kontakt:
Pa kako ja volim ovaj stadion to nije normalno, vidi terena sav sam se najezio
- kerimatomic1921
- Kontakt:
evo brata sa najjacom kamerom. popisa se po s10, X i ostalim karafekama.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Salji De Bruyneu sliku na instagram, ******************* zenu
Brko iz druge galaksije!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sramno je pisati otvoreno da ne treba kupovati karte, clanske i rekvizite iz fan shopa. To nije navijac Zelje gospodara mi. To je pitar i neprijatelj. Odakle ti pravo da bilo sta zahtjevas, pljujes, trazis raport a nisi izvrsio br.1 navijacku duznost. Vi koji to radite niste navijaci vec obicne sline.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.