To ti pričam. Ti kao kao gradsko dijete to ne bi trebao podržavati, jer znaš vrlo dobro šta je Bijeli Brijeg i ko ga je punio prije rata.
Sramota a ti kako hoćeš.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Radis u toj struci, kakva je procjena za narednih par mjeseci?ExBlueone je napisao/la: ↑12 jun 2020, 14:58Nema dvostrukih aršina, sve je ovdje što se radi nakaradno i amaterski. i za Srbiju se pisalo da navečer igraš pred "punim" stadionom a ujutro ulaze u banku dvoje po dvoje.Steven11 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 14:34e onda ce nam fudbal biti najmanji problem.ExBlueone je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:26
U tom slučaju zaboravi i na pripreme i na početak narednog prvenstva, jer bi imao goru epidemiološku situaciju pred početak priprema za naredno prvenstvo, a bez adekvatnih priprema isto bi se automatski prolongiralo nevezano za kretanje epidemije.
Bilo bi licemjerno da je prvenstvo prekinuto u trenutku kad imaš šta ja znam desetak novozaraženih dnevno, a dozvoljen početak priprema u stiuaciji kad je ta brojka 40, 50 + dnevno.
A opet ako se to desi i to u situaciji dok svuda u okruženju situacija se koliko toliko stabilizuje, onda mi kao država i ne trebamo da organizujemo profesionalne sportske događaje, možemo komotno sve zamandaliti.
P. s Spominje se protest i proslava titule kod nas kao moguci belaj/klaster itd sad i kritikuje se. U Srbiji derbi igran pred onoliko navijaca ali se ne kritikuje nego uzima kao primjer kako komsije mogu a mi ne...nije bitno sta je ko dozvolio. Jesu potencijalne prijetnje za sirenje virusa sve navedeno? Jesu...al dvostruki arsin pri komparaciji, zar ne?
Svi javni skupovi u posljednih mjesec dana, uključujući i Bajram jesu bili potencijalna opasnost za zrdavlje, dakle i protestna šetnja i proslava titule i onaj još jedan skup.
Mada je otvaranje granice bez ikakvih ograničenja možda trenutno i najveći problem.
Cuj ugasio se aminnekoIzMostara je napisao/la: ↑12 jun 2020, 15:29Nema vise krave muzare u liku Aluminijskog, ugaasio se amin BozeConvicts1988 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:20Šta je ovo sa plemićima, fijasko igračkog kadra ? Pojačanje već istrošeni Arežina !? Nema novca ili ?![]()
Kazu da ne postoji glupo pitanje vec samo glup odgovor.killafrommanilla je napisao/la: ↑12 jun 2020, 15:09Moguce da se ovaj nije pravio pametan, nego je bio pametan, za razliku od tebe![]()
Ugasio se amin 100 puta. Jok pare padale sa neba. Nije jedini sponzor, ali da je jedan od 3 najveca finansijera bio je cinjenica, samo sto necete da priznate. Zelim mu ne samo da se samo ugasi neg da se poravni do temelja, da marke nikad vise niko od vas ne uzme iz njega. Kad napravite nesto svoje onda se javite, do tada ni jedne viseHerero je napisao/la: ↑12 jun 2020, 16:05Cuj ugasio se aminnekoIzMostara je napisao/la: ↑12 jun 2020, 15:29Nema vise krave muzare u liku Aluminijskog, ugaasio se amin BozeConvicts1988 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:20Šta je ovo sa plemićima, fijasko igračkog kadra ? Pojačanje već istrošeni Arežina !? Nema novca ili ?![]()
Kakvi bolesnici ovdje obitavaju...
Tebi i svim.ostalim mrziteljima informacija da novca uvijek imamo, al aluminij nije marke dao od 2008 godine. Nema love ni od grada Mostara...godinama...a titule su tu...europa se igra 15 godina u kontinuitetu, za razliku od vasih pasnjak liga....
Steven11 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 16:25Mislio sam na lokalnom nivou. Nisam citao temu Covid, hvala za info. Sto se tice Premijer lige konkretno i naredne sezone, sve je nepoznanica, kao i zivot generalno...a i euro mecevi u pm...
Nek smo zivi i zdravi, i najveci problem da bude Vico na celu NS BIH.
Pa da sam vam vise godina postjanja nego sto je istina i opet ne valja. Fukaro. Ugaseni 45+godina i racuna kao da postojite
Nervozan si komsija, ko te to zalevatio na pijaci na racunanjunekoIzMostara je napisao/la: ↑12 jun 2020, 16:28Pa da sam vam vise godina postjanja nego sto je istina i opet ne valja. Fukaro. Ugaseni 45+godina i racuna kao da postojite![]()
Ko vas uci matematiku mamu mu **** nepismenu
Na vjetrometini napraviše stadion sa tri tribine i reflektorima, malo li je.
Ne mozes ti to seljacini dokazati. U stadion na "vjetrometini" smo za 3 godine ulozili vise nego oni za 20 i kusur godina u ovaj sto su ukrali
Kako nije kriva dijaspora ?OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:02Nije ti dijaspora kriva druže. Nasi su ljudi glupi poprilično a vlast pogotovo. Niko ne nosi maske u zatvorenim prostorijama, niko se ne drzi distance, svi rade sta hoće i kako hoće u zadnjih dvije sedmice. Zato mojne po dijaspori kad je nas narod glup, brzo su zaboravili glad i rat pa sad hljeba ima na sve strane bacenog a tako isto su zaboravili sta im sve moze uraditi Korona pa rade sta hoce. To ima samo kod nas na Balkanu, dokaz je utakmica u Beogradu prije dva dana, pa famozna proslava Sarajeva pa protesti, a plus na dodaš sve to s kaficima koji su puni i javnim prijevozom.Haver ! je napisao/la: ↑12 jun 2020, 09:31Danas je tek 7 dana od proslave titule, ovi pozitivni uzorci na koronuse pojavljuju zadnja 3 dana, što znači da je nemoguće, da se period inkubacije, prenos, zaraza simptomi i pozitivan test pokazu u roku 4 dana nema teorije.
Što se tice protesta od prije 15 dana čini mi se, opet se ne poklapa jer su na protestima mahom bili stariji ljudi, a po ovim izvještajima sve je omladina zaražena u Sarajevu.
Tako da najveća greška po mom mišljenju je puštanje granica, tj što su dozvolili jeb.enoj dijaspori da nagrne bez testiranja karantina...
Oprosti, ali bilo kakve kritike na račun izgleda stadiona pod BB uputi njima. Oni su ga pravili, a ne mi
Samo što taj nije iz Oručluka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.