Finansirate se mutnim vodama sa HDZ izvoraHerero je napisao/la: ↑12 jun 2020, 16:05Cuj ugasio se aminnekoIzMostara je napisao/la: ↑12 jun 2020, 15:29Nema vise krave muzare u liku Aluminijskog, ugaasio se amin BozeConvicts1988 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 13:20Šta je ovo sa plemićima, fijasko igračkog kadra ? Pojačanje već istrošeni Arežina !? Nema novca ili ?![]()
Kakvi bolesnici ovdje obitavaju...
Tebi i svim.ostalim mrziteljima informacija da novca uvijek imamo, al aluminij nije marke dao od 2008 godine. Nema love ni od grada Mostara...godinama...a titule su tu...europa se igra 15 godina u kontinuitetu, za razliku od vasih pasnjak liga....
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Oručluk nije sokak, moj podveležac, nego dio DM!
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Rigoletto je napisao/la: ↑12 jun 2020, 17:22Oprosti, ali bilo kakve kritike na račun izgleda stadiona pod BB uputi njima. Oni su ga pravili, a ne mi
Đe si avdo avdicuHaver ! je napisao/la: ↑12 jun 2020, 17:32Finansirate se mutnim vodama sa HDZ izvoraHerero je napisao/la: ↑12 jun 2020, 16:05Cuj ugasio se aminnekoIzMostara je napisao/la: ↑12 jun 2020, 15:29
Nema vise krave muzare u liku Aluminijskog, ugaasio se amin Boze![]()
Kakvi bolesnici ovdje obitavaju...
Tebi i svim.ostalim mrziteljima informacija da novca uvijek imamo, al aluminij nije marke dao od 2008 godine. Nema love ni od grada Mostara...godinama...a titule su tu...europa se igra 15 godina u kontinuitetu, za razliku od vasih pasnjak liga....
HŠKZ
https://sportsport.ba/fudbal/stadion-hs ... sta/364957Rigoletto je napisao/la: ↑12 jun 2020, 17:22Oprosti, ali bilo kakve kritike na račun izgleda stadiona pod BB uputi njima. Oni su ga pravili, a ne mi
Tuđi, a naš
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
CroCop je napisao/la: ↑12 jun 2020, 16:33Nervozan si komsija, ko te to zalevatio na pijaci na racunanjunekoIzMostara je napisao/la: ↑12 jun 2020, 16:28Pa da sam vam vise godina postjanja nego sto je istina i opet ne valja. Fukaro. Ugaseni 45+godina i racuna kao da postojite![]()
Ko vas uci matematiku mamu mu **** nepismenu
EDIT: I istina je da nemamo para, Arezina ce igrati za klikere a ovi ostali sto ce doci nece ni to dobiti
1945-1993=
1993-2020=27
27+22=49
Zapisano je a vi mozete prosipati iz supljeg u prazno do ujutro.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Glupane s Rabine Oručluk nije sokak, nego dio DM, To zna svak ko je iz Mahale. I taj sa slike nije iz Oručluka!
Kakva bola Rabina kundo prvo se blamiras o necemu gdje nemas pojma i gdje nikada nisi primirisao. Nisam ni pisao da je Safa iz Orucluka samo sam kroz naziv sokaka objasnio o kojem mostarskom prezimenu se radi kad je onaj poceo neke slike postavljati. Bizarno je vas i dovoditi u vezu sa starosjediocima u graduMMM je napisao/la: ↑12 jun 2020, 17:58Glupane s Rabine Oručluk nije sokak, nego dio DM, To zna svak ko je iz Mahale. I taj sa slike nije iz Oručluka!
Firaune romski ne skidaš te gunjaške čizme s noga.Cocaine je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:04Kakva bola Rabina kundo prvo se blamiras o necemu gdje nemas pojma i gdje nikada nisi primirisao. Nisam ni pisao da je Safa iz Orucluka samo sam kroz naziv sokaka objasnio o kojem mostarskom prezimenu se radi kad je onaj poceo neke slike postavljati. Bizarno je vas i dovoditi u vezu sa starosjediocima u graduDrzi se ilica i cima to su vasi dijelovi koje ste naselili kad ste migrirali sa Goranaca Jara i skutorije. Dosta ti brnjo od mene edukacije za veceras
Odoh u ribu
![]()
HŠKZ
Pola tone cocaine-a, Rabina > Argentina
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Malo je reć da su komšije triggerovane danas.
A slika je bila samo fact&logic.
A slika je bila samo fact&logic.
Moj podveleški kundo, oručluk je od džamije do zgrada gdje je kafana SM, kakav sokak. Pojma ti nemaš.Cocaine je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:04Kakva bola Rabina kundo prvo se blamiras o necemu gdje nemas pojma i gdje nikada nisi primirisao. Nisam ni pisao da je Safa iz Orucluka samo sam kroz naziv sokaka objasnio o kojem mostarskom prezimenu se radi kad je onaj poceo neke slike postavljati. Bizarno je vas i dovoditi u vezu sa starosjediocima u graduDrzi se ilica i cima to su vasi dijelovi koje ste naselili kad ste migrirali sa Goranaca Jara i skutorije. Dosta ti brnjo od mene edukacije za veceras
Odoh u ribu
![]()

Kako vrijeme prolazi vi sve vise pokazujete, da vama nije bio interes da se liga nastavi. Vama je jedini problem, sto je Sarajevo prvak.
Ljakse da te skinem s kurca jer ne vidim drugaciji nacin da ti objasnim. I kani se bola gugla o Mostaru. Ja razumijem da si sljego i da se zelis dokazivati ali nemoj o onome o cemu nemas pojma
citat od Muntahta:
Da se ne zaboravi...
Vracam se u u moju Donju mahalu...mahalu mog djetinjstva i moje mladosti...krenucu od Cekreka,tu nekada davno jos dok je ciro isao ,bijase rapma...moj daidza zeljeznicar bio...koliko mu samo tasa sa vecerom odnesoh...odmah do, bijase i stari Harem...premjestise sve tamo sahranjene
napravise magistralu...da rasterete mahalu od hiljada auta i autobusa koji dnevno njom prolazise vozeci radnike u "Soko"...koliko samo buke bijase , a meni nekako mirno nista ne premjecivah... navikoh se i sazivih sa tim...odmah do Harema zivjese moj dobri komsija Pavo,njegova supruga i jedina kcerka Milka...ostade mi u sjecanju tih i miran...sokak do njega stanovao Gospodin sudija
(tako ga svi zvasmo ime mu ne znam) i njegova supruga Roza...djece svoje nisu imali...a on se prolazeci mahalom svakom djetetu klanjao uz pozdrav dizanjem sesira sa glave..
Imadosmo mi u mahali i dvije zgdrade"Sokolove"...tu zivjese porodice...Jurovicki,Arap,Kazazic,
Resulovic,Hasanbegovic,Djukic...Batlak...
Sokak Orucluk...tako ga zvasmo...poznate familije u njemu zivjese...Orucevici,Kusturice,Zekici,
Popovci,Djelilovici,Curici,Kovacici,Sarici,Bajgorici,Salcini...tu u tom sokaku nam bijase glavno igraliste
limuna i narance...ni rodjena mati nas nebi po citav dan mogla pronaci...
Sjecam se i meni mile stare majke efendinice Orucuse...imala je svoj starinski baun...u njemu njena "blaga" i njene kcerke Tidze(rahm.) koja bi mi za svaki Bajram sasila prekrasnu haljinu...sa volanima obrubljenin sujtasom,a stara majka mi dala torbicu od crvene svile sasivenu i zlatnim koncem oheklanu da u nju stavljam Bajram-banku...vrijeme sa mene duboko urezano u sjecanje...
U glavi mi moje drage komsije Mackici...Hamidaga rahm. drzao trafiku na Ogradi...sve vijesti smo saznavali iz novina bas tu kupljenih...u istom sokaku stanovase komsija Stipe,njegova supruga Marica i sin jedinac Zeljko...komsinica Dada i njen jedini sin Dzemo...ispod njihove kuce bijase prodavnica mjesovite robe...godinama u njoj radio Dzemal Cisic rahm...ne znam zasto su ga zvali tabijasus...sjecam se samo da je uvijek bio namrgodjen...trcah u njegovu radnju da kupim one medenjake ...velike...marmeladu na kilo prodavanu...sjecam se brasna po radnji prosutog i ono se vagalo...a i mi zajedno sa njim...
Moj komsija Said Ramadanovic,crnogorac imade motor sa prikolicom...a mi djeca znali kada sa posla dolazi...pa na dno sokaka poredani svi jedno iza drugog da nas komsija provoza do vrh sokaka i nazad...tako dok svi ne bismo izredali...
http://moforaja.com/thread.php?postid=1643126
Jao ponizenja za klubic iz kasabe.
Tosk ih proziva.
Tosk ih proziva.
Mislim da treba vjerovati MMM-u, ipak on ima Mercedesa i golfa.
Šta ima veze što je s Kočerina.
Šta ima veze što je s Kočerina.
Tako ga zvašmo!Cocaine je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:37Ljakse da te skinem s kurca jer ne vidim drugaciji nacin da ti objasnim. I kani se bola gugla o Mostaru. Ja razumijem da si sljego i da se zelis dokazivati ali nemoj o onome o cemu nemas pojma![]()
citat od Muntahta:
Da se ne zaboravi...
Vracam se u u moju Donju mahalu...mahalu mog djetinjstva i moje mladosti...krenucu od Cekreka,tu nekada davno jos dok je ciro isao ,bijase rapma...moj daidza zeljeznicar bio...koliko mu samo tasa sa vecerom odnesoh...odmah do, bijase i stari Harem...premjestise sve tamo sahranjene
napravise magistralu...da rasterete mahalu od hiljada auta i autobusa koji dnevno njom prolazise vozeci radnike u "Soko"...koliko samo buke bijase , a meni nekako mirno nista ne premjecivah... navikoh se i sazivih sa tim...odmah do Harema zivjese moj dobri komsija Pavo,njegova supruga i jedina kcerka Milka...ostade mi u sjecanju tih i miran...sokak do njega stanovao Gospodin sudija
(tako ga svi zvasmo ime mu ne znam) i njegova supruga Roza...djece svoje nisu imali...a on se prolazeci mahalom svakom djetetu klanjao uz pozdrav dizanjem sesira sa glave..
Imadosmo mi u mahali i dvije zgdrade"Sokolove"...tu zivjese porodice...Jurovicki,Arap,Kazazic,
Resulovic,Hasanbegovic,Djukic...Batlak...
Sokak Orucluk...tako ga zvasmo...poznate familije u njemu zivjese...Orucevici,Kusturice,Zekici,
Popovci,Djelilovici,Curici,Kovacici,Sarici,Bajgorici,Salcini...tu u tom sokaku nam bijase glavno igraliste
limuna i narance...ni rodjena mati nas nebi po citav dan mogla pronaci...
Sjecam se i meni mile stare majke efendinice Orucuse...imala je svoj starinski baun...u njemu njena "blaga" i njene kcerke Tidze(rahm.) koja bi mi za svaki Bajram sasila prekrasnu haljinu...sa volanima obrubljenin sujtasom,a stara majka mi dala torbicu od crvene svile sasivenu i zlatnim koncem oheklanu da u nju stavljam Bajram-banku...vrijeme sa mene duboko urezano u sjecanje...
U glavi mi moje drage komsije Mackici...Hamidaga rahm. drzao trafiku na Ogradi...sve vijesti smo saznavali iz novina bas tu kupljenih...u istom sokaku stanovase komsija Stipe,njegova supruga Marica i sin jedinac Zeljko...komsinica Dada i njen jedini sin Dzemo...ispod njihove kuce bijase prodavnica mjesovite robe...godinama u njoj radio Dzemal Cisic rahm...ne znam zasto su ga zvali tabijasus...sjecam se samo da je uvijek bio namrgodjen...trcah u njegovu radnju da kupim one medenjake ...velike...marmeladu na kilo prodavanu...sjecam se brasna po radnji prosutog i ono se vagalo...a i mi zajedno sa njim...
Moj komsija Said Ramadanovic,crnogorac imade motor sa prikolicom...a mi djeca znali kada sa posla dolazi...pa na dno sokaka poredani svi jedno iza drugog da nas komsija provoza do vrh sokaka i nazad...tako dok svi ne bismo izredali...
http://moforaja.com/thread.php?postid=1643126
Gledaj trave pod BB ko Wembley. Jesu nam i ovo komšije omogućile, oni se bar kontaju u livade?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.