Ako se bojimo tog nekakvog djurdjevdana onda bolje da ni ne igramo ko. Nek nam uplate koliko nas sleduje za prvo pretkolo i cao
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Objeručke bi nas prihvatili za protivnika.TheIvicnjak je napisao/la: ↑12 jun 2020, 17:45Ako se bojimo tog nekakvog djurdjevdana onda bolje da ni ne igramo ko. Nek nam uplate koliko nas sleduje za prvo pretkolo i cao![]()
Djurgarden je najjaci medju nenosiocima, prvaci Svedske, igraju ofanzivan fudbal.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Mi smo Sarajevo !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- egocentrik
- Kontakt:
Mislim da smo kmelja svakom nenosiocu, u Evropi se čuda dešavaju. Kad je jedna Artmedia mogla do grupa LŠ zašto ne bi i mi!
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
Historicar
- Kontakt:
Možda smo trebali zaganjati, ovog Rusa Enina, lik je prošle sezone, bio možda i najbolji zadnji vezni u ligi.
Oremus-boljiHistoricar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:45Možda smo trebali zaganjati, ovog Rusa Enina, lik je prošle sezone, bio možda i najbolji zadnji vezni u ligi.
Tss-bolji
Djokanovic-veci potencijal i mladji
Gavric-svakako klupa
Rahmanovic -bolji
Plus stranac.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Fin prilog na Hayatu o tituli. Skoro sat vremena, sjetili su se svih 7 titula.
Jedino Svrakic direktno rece dobili su nas dva puta uzeli 6 bodova i opet nisu prvi.
Melji R'ajvo

Jedino Svrakic direktno rece dobili su nas dva puta uzeli 6 bodova i opet nisu prvi.
Melji R'ajvo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ova ekipa je jaka samo za PL BH i el prvo pretkolo, sve preko toga ova ekipa nema kvalitet i sve preko ovog ako bi uspjela proc bi bilo na srecu.
Jer u pl bh nemas kvalitetnih igraca i ako ima to je u orosjeku jedan igrac po ekipi, drugo treneri u pl bh su u 99% slucajeva propali trener i koji na divlje treniraju i prave plan za utakmicu.
Pogledajte batea celtica atlante borusije mozete uvidjet da su svaku gresku slabost koristili
Serbedzic je dobar al uz njega treba brzi stoper njegove visine a fizicki jaci (nesto ko nihad)
Bekovi saban hodzic hebibovic pidro nisu bekovi na koje treba racunat u evropi maksimalno jedan od njih 10 min i to je to.
Pidro ima kvalitet al djete je dugo van takmicenja i sanjim moramo bi oprezni da ga nebi previse brzo gurnuli u vatru pa da ga sjebemo jos vise
Jer u pl bh nemas kvalitetnih igraca i ako ima to je u orosjeku jedan igrac po ekipi, drugo treneri u pl bh su u 99% slucajeva propali trener i koji na divlje treniraju i prave plan za utakmicu.
Pogledajte batea celtica atlante borusije mozete uvidjet da su svaku gresku slabost koristili
Serbedzic je dobar al uz njega treba brzi stoper njegove visine a fizicki jaci (nesto ko nihad)
Bekovi saban hodzic hebibovic pidro nisu bekovi na koje treba racunat u evropi maksimalno jedan od njih 10 min i to je to.
Pidro ima kvalitet al djete je dugo van takmicenja i sanjim moramo bi oprezni da ga nebi previse brzo gurnuli u vatru pa da ga sjebemo jos vise
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zaista mi je zao , ako si to tako doživio, nije mi bila namjera Tebe povrijediti.AngelDiMaria je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:27jest, dje ste sinoc bili kad su mene mezetili samozdravlje i jurisisduska
Samo različito gledamo stvari oko FKS.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:06Zaista mi je zao , ako si to tako doživio, nije mi bila namjera Tebe povrijediti.AngelDiMaria je napisao/la: ↑12 jun 2020, 10:27jest, dje ste sinoc bili kad su mene mezetili samozdravlje i jurisisduska
Samo različito gledamo stvari oko FKS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E ****,nemamo po tvome kvalitete za nista iznad 1 pretkola..Pretjera ga ti...Pa nosili se sa Bateom i sa onakvom nakardnom ekipom,pa s ovim trenerom,fudbalerima i fizickom spremom,pojeli bi Bate
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ima sad ko da povuče loptu a to je Susic !
Ove godine ulazimo u grupnu fazu EL !!!
Legendo ti to napises za skoro svakog igraca iz lige koji je slobodan, jedino te za atajica beli preduhitrioHistoricar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:45Možda smo trebali zaganjati, ovog Rusa Enina, lik je prošle sezone, bio možda i najbolji zadnji vezni u ligi.
Nije enin los da se razumijemo al on ce u mostar ako imalo pratis znas da nema sanse da se dovede.
You are someone else I am still right here
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prozivka igrača Fudbalskog kluba Sarajevo pred početak priprema uoči nove sezone Premijer lige BiH bit će obavljena u ponedjeljak, 15. juna u Trening centru Butmir.
Prije prozivke svi igrači, stručni štab i drugo osoblje kluba obavit će još jedno testiranje na korona virus, saopćeno je iz kluba.
Zbog strogih preventivnih mjera sugerisanih od nadležnih institucija, ulazak u TC Butmir bit će, kao i do sada dozvoljen isključivo testiranim zaposlenicima FK Sarajevo.
Shodno tome, predstavnici medija neće biti u mogućnosti prisustvovati prozivci, navodi se.
Prije prozivke svi igrači, stručni štab i drugo osoblje kluba obavit će još jedno testiranje na korona virus, saopćeno je iz kluba.
Zbog strogih preventivnih mjera sugerisanih od nadležnih institucija, ulazak u TC Butmir bit će, kao i do sada dozvoljen isključivo testiranim zaposlenicima FK Sarajevo.
Shodno tome, predstavnici medija neće biti u mogućnosti prisustvovati prozivci, navodi se.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Neznam, bio sam na utakmici, i nemogu reci da smo dominirali al bili smo za nijansu bolji (govorim u zenici) AL IZGUBILI, i vjerujem da smo bili u punom sadtavu a da smo igrali 2 pretkolo le (preskocili ga srecom izvlacenja) da bi nad bete izbacio, i ako su oni bili mnogo takode oslabljeni..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:08E ****,nemamo po tvome kvalitete za nista iznad 1 pretkola..Pretjera ga ti...Pa nosili se sa Bateom i sa onakvom nakardnom ekipom,pa s ovim trenerom,fudbalerima i fizickom spremom,pojeli bi Bate
Posteno receno onaj bete je kvalitet 2 p le..AL POSTUJEM SVACIJE MISLJENJE, po mom misljenju nebi racuno za lp i le na dupovca sabana pidru hebibovica VEC BI DOVEO TU IGRACE U RANGU GOLFA 6 tice a ovo su tipovvi kvaliteta stojadin ili golf 4 rka sa motorom koji je tek uradio rebilt koji nije testiran
Dovest nihada na posudbu na 2 mjeseca i desnog beka nivo dzema smjecanina kad je otiso u leverkuzen..
SPICA TREBA DOVEST ZA SVAKI SLUCAJ AKO NEDOBOG AHMET ZAKOCI. Prem da meni on na osnovu igrac u pl
Izgleda koda mu je 23 godine al netrebase kockat
-
Historicar
- Kontakt:
Napišem, upravu si, ali za igrače, koji posjeduju kvalitet.fera je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:20Legendo ti to napises za skoro svakog igraca iz lige koji je slobodan, jedino te za atajica beli preduhitrioHistoricar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:45Možda smo trebali zaganjati, ovog Rusa Enina, lik je prošle sezone, bio možda i najbolji zadnji vezni u ligi.![]()
Nije enin los da se razumijemo al on ce u mostar ako imalo pratis znas da nema sanse da se dovede.
Sto posto si upravu.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:02Ova ekipa je jaka samo za PL BH i el prvo pretkolo, sve preko toga ova ekipa nema kvalitet i sve preko ovog ako bi uspjela proc bi bilo na srecu.
Uz Besimu treba još jedan ekstra stoper.Od bekova samo Pidro može proći, ostalo loše. Jako puno golova samo primili, samo od kona 8 komada, Listica u kupu 3 itd.
Ostali dio tima dobar.
Jako je bitna Evropa i zbog love i atmosfere općenito, jer mala je nit od euforije do do kuknjave.
Trenutno korisnika/ca: benko21, ErosViverosViv, Oerde, sve5 i 51 gost.