Kad Klopp ode a ova generacija ostari mi se vracamo na dobru staru prosjecnost. Temelji za buducnost se postavljaju sada a ne kad nam napadacki trio istovremeno bude imao 30 godina.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Nonsens. U klubu su radili vrijedno godinama da bi dosli u ovu poziciju u kojoj smo sad. I sad treba dati 100 miliona ukupno na platu i Wernera kako bi se zadovoljili navijačiStevieG8 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 19:12Nakon svih osvajanja, preskanja 4 transfer roka i rekordnog ugovora s Nikeom nemamo parai to ne da necemo dovesti Wernera nego najvjerovatnije opet necemo dovesti nikoga.
Kad Klopp ode a ova generacija ostari mi se vracamo na dobru staru prosjecnost. Temelji za buducnost se postavljaju sada a ne kad nam napadacki trio istovremeno bude imao 30 godina.
Mislim da ne razumijes trenutak u kojem se nalazimo. Ako prvo pogledamo narednu sezonu imamo AFCON znaci bez Manea i Salaha smo ko zna koliko utakmica i ko zna u koliko teskom rasporedu utakmica. Kako cemo nadomjestiti izostanak nasa dva najvaznija igraca bez adekvatne alternative na klupi? Ako zelimo da se opet borimo za titulu i da stvorimo nekakav kontinuitet to sa Origiem na krilu nece ici. Uz sve to opet ocekujemo da prednji trio odradi citavu sezonu bez da se iko povrijedi.Geerroo je napisao/la: ↑05 jun 2020, 19:19Nonsens. U klubu su radili vrijedno godinama da bi dosli u ovu poziciju u kojoj smo sad. I sad treba dati 100 miliona ukupno na platu i Wernera kako bi se zadovoljili navijačiStevieG8 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 19:12Nakon svih osvajanja, preskanja 4 transfer roka i rekordnog ugovora s Nikeom nemamo parai to ne da necemo dovesti Wernera nego najvjerovatnije opet necemo dovesti nikoga.
Kad Klopp ode a ova generacija ostari mi se vracamo na dobru staru prosjecnost. Temelji za buducnost se postavljaju sada a ne kad nam napadacki trio istovremeno bude imao 30 godina.Nemamo kupovnu moć Barcelone i Reala, necemo je nikad ni imati, zato se pazljivo biraju igraci.
Klopp je vjerujem u suradnji sa FSG-om procjenio da Werner ne vrijedi te pare (aleluja), a napadački trio uopste nije toliko star koliko se potencira, pogotovo kad uzmes fizicku spremu sve trojice, mogu jos komotno 5 godina igrati na ovom nivou. Misljenja sam da je bolje dati na Mbappea 200 miliona, nego na Wernera 60. Nemoj zaboraviti da su nas ishitreni transferi i doveli u ovu situaciju u kojoj smo bili godinama.
Africki kup ce 90 % biti odgodjen za narednu godinu, mislim da je i to jedan od razloga sto se Wernera nije ozbiljnije zaganjalo, ceka se samo sluzbena potvrda.StevieG8 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 19:46Mislim da ne razumijes trenutak u kojem se nalazimo. Ako prvo pogledamo narednu sezonu imamo AFCON znaci bez Manea i Salaha smo ko zna koliko utakmica i ko zna u koliko teskom rasporedu utakmica. Kako cemo nadomjestiti izostanak nasa dva najvaznija igraca bez adekvatne alternative na klupi? Ako zelimo da se opet borimo za titulu i da stvorimo nekakav kontinuitet to sa Origiem na krilu nece ici. Uz sve to opet ocekujemo da prednji trio odradi citavu sezonu bez da se iko povrijedi.Geerroo je napisao/la: ↑05 jun 2020, 19:19Nonsens. U klubu su radili vrijedno godinama da bi dosli u ovu poziciju u kojoj smo sad. I sad treba dati 100 miliona ukupno na platu i Wernera kako bi se zadovoljili navijačiStevieG8 je napisao/la: ↑05 jun 2020, 19:12Nakon svih osvajanja, preskanja 4 transfer roka i rekordnog ugovora s Nikeom nemamo parai to ne da necemo dovesti Wernera nego najvjerovatnije opet necemo dovesti nikoga.
Kad Klopp ode a ova generacija ostari mi se vracamo na dobru staru prosjecnost. Temelji za buducnost se postavljaju sada a ne kad nam napadacki trio istovremeno bude imao 30 godina.Nemamo kupovnu moć Barcelone i Reala, necemo je nikad ni imati, zato se pazljivo biraju igraci.
Klopp je vjerujem u suradnji sa FSG-om procjenio da Werner ne vrijedi te pare (aleluja), a napadački trio uopste nije toliko star koliko se potencira, pogotovo kad uzmes fizicku spremu sve trojice, mogu jos komotno 5 godina igrati na ovom nivou. Misljenja sam da je bolje dati na Mbappea 200 miliona, nego na Wernera 60. Nemoj zaboraviti da su nas ishitreni transferi i doveli u ovu situaciju u kojoj smo bili godinama.
Druga stvar ove sezone imamo generacijske talente koji ce biti na prodaju Havertz, Sancho, Mbappe (mozda), Aouar a Liverpool bi ako sagledamo sve okolnosti morao biti u situaciji da ugrabi bar jednog od njih i time jasno da do znanja da planiramo ostati tu gdje smo trenutno. Mi se nećkamo oko jednog Wernera koji je u danasnjem trzistu uz ovakvu otkupnu klauzulu bargain, uklapa se u nas sistem igre, potreban nam je ali ne. Naši rivali ne štede, neće nas zbog korone niko gledati kako ponovo laganim hodom idemo do nove titule. Prema tome ta tvoja prica o Mbappeu i 200 miliona ne pije vode, nema sanse da u ovakvom sistemu na ovakvom nivou Salah Mane i Firmino igraju jos 5 godina
Zaboravljaš da mi svake godine namjerno ispadnemo iz svih kupova da ih sačuvamo, širina je i više nego potrebna.
eno vec lik predvidio raspad i vracanje u prosijek hahaha
i ja kazem nije to to više
FT: #LFC 6-0 Blackburn Rovers
Goalscorers:
Mane
Minamino
Keita
Matip
Hoever
Clarkson
napravio sam totalni rebranding
Liverpool FC can confirm Pedro Chirivella is set to join French side Nantes upon the expiration of his contract at the end of this month.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.