AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma kakvi kasno. Taman na vrijeme pred spavanje.
tu sam ja
sretno braco moja protiv lopova iz torina
sretno braco moja protiv lopova iz torina
Sta sam ja Bogu zgriješio pa zivim u eri kad spodobe poput Calabrije profesionalno igraju fudbal
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Boze sacuvaj,crveni cist,al brate prestanite im vise svirati ove penale
Naši igrači su retardirani.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
jbg za vas bi bilo bolje da se sezona prekinula
Poželio sam ovo. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa i bio je penal, realno.
Donnarumma odličan. Samu ne igra jer je imao scenu neki dan. Šta je sa Theom?
embrace the chaos
- Fantasista
- Kontakt:
Bitno je da su oni Piateka zamijenili za djeda od 38 godina i ostali bez špica.
Potez godineFantasista je napisao/la: ↑12 jun 2020, 21:43Bitno je da su oni Piateka zamijenili za djeda od 38 godina i ostali bez špica.

Samu , Theo i Ibra ne igraju zbog kartona u prvoj utakmici.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mogli su iskoristiti ovu pauzu, angažovati Ragnicka odmah. Čovjek bi taman imao vremena da rastjera ove spodobe tipa Calabria, Conti, Bonaventura, Kessie i njima slične.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ahh jakog igraca su prodali Boze dragi,grije klupu jos jednom djedu u Herthi,daj molim teFantasista je napisao/la: ↑12 jun 2020, 21:43Bitno je da su oni Piateka zamijenili za djeda od 38 godina i ostali bez špica.
Pa nije baš da možeš tek tako nekome raskinuti ugovor jer bi ih Pioli krivično gonjao 
Ovo je za qura, treba čekati Ralfa i nadati se najboljem. Ova sezona što prije prođe, to bolje.

Ovo je za qura, treba čekati Ralfa i nadati se najboljem. Ova sezona što prije prođe, to bolje.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Pa eto ima Ante on je boljironaldo99 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 21:57Ahh jakog igraca su prodali Boze dragi,grije klupu jos jednom djedu u Herthi,daj molim teFantasista je napisao/la: ↑12 jun 2020, 21:43Bitno je da su oni Piateka zamijenili za djeda od 38 godina i ostali bez špica.
Za klasu bolji od one prevare koju sad i Hertha gleda kako da je se rijesiFantasista je napisao/la: ↑12 jun 2020, 22:05Pa eto ima Ante on je boljironaldo99 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 21:57Ahh jakog igraca su prodali Boze dragi,grije klupu jos jednom djedu u Herthi,daj molim teFantasista je napisao/la: ↑12 jun 2020, 21:43Bitno je da su oni Piateka zamijenili za djeda od 38 godina i ostali bez špica.
Poz nakon 3.mj pauze, nadam se da ste svi dobro & zdravo.
Golemo da je ono crveni, za žutog zbog neopreznog starta svakako okej, ali crveni hmm? Nije se baš vidjelo ni na reprizi, svakako je sudija uprskao utakmicu tom odlukom.
Penal okej, Conti debil. Dobro se brane momci, sad za sad. 'Ajde Leao, riješi ovo
Golemo da je ono crveni, za žutog zbog neopreznog starta svakako okej, ali crveni hmm? Nije se baš vidjelo ni na reprizi, svakako je sudija uprskao utakmicu tom odlukom.
Penal okej, Conti debil. Dobro se brane momci, sad za sad. 'Ajde Leao, riješi ovo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.