Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Mostar
Na primjeru ovog wiki članka možemo vidjeti kakvi debili uređuju hrvatsku Wikipediju.
Na primjeru ovog wiki članka možemo vidjeti kakvi debili uređuju hrvatsku Wikipediju.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Elon je legenda. Normala korisnik interneta koji salje ljude u svemir.

Ove izborne jedinice postoje od rata pa nadalje, prvo kao pojedinačne općine onda kao izborne jedinice unutar jedne općine
Pošto su jedinice imale jednaku raspodjelu mandata a neravnopravno stanovništvo (Avenija i Blagaj su odabirali isti broj predstavnika npr.) i to što je postavljen minimalni i maksimalni broj pripadnika konstitutivnih naroda je upravo razlog zašto je Ustavni sud proglasio naše izbore nekonstitutivnim
Znači riješenje naših političara nakon decenije pregovora je da urade isto što nas je dovelo do ovoga, yebo lud zbunjenog
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- legenda reala
- Kontakt:
dokad ce ovo balavče minirati svaku temu na forumu, mislim na balavče s prethodne stranerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 17:38Sad ako.izbrisem bunit ces se i reci da branim te sto im psujes![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koliki je procenat sponzorusa sada na Skadarliji?!

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
brt pričal se šta dole kod vas, hoćel biti kakav kurs za vas kako da glasate, 14 dana na ušću Neretve, ovo onoKulesza je napisao/la: ↑12 jun 2020, 20:32Ove izborne jedinice postoje od rata pa nadalje, prvo kao pojedinačne općine onda kao izborne jedinice unutar jedne općine
Pošto su jedinice imale jednaku raspodjelu mandata a neravnopravno stanovništvo (Avenija i Blagaj su odabirali isti broj predstavnika npr.) i to što je postavljen minimalni i maksimalni broj pripadnika konstitutivnih naroda je upravo razlog zašto je Ustavni sud proglasio naše izbore nekonstitutivnim![]()
Znači riješenje naših političara nakon decenije pregovora je da urade isto što nas je dovelo do ovoga, yebo lud zbunjenog
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Što mi idu na qrac ove
" SUPER MAMA
"
" (ime malog) MAMA
<3 "
" FITNES MAMA"
BOLI NAS QRAC ŠTO SI MAMA
" SUPER MAMA
" (ime malog) MAMA
" FITNES MAMA"
BOLI NAS QRAC ŠTO SI MAMA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Prpa jel? E jes i Goražde grohnulo. Od Zaima Imamovića do legende. Pu.legenda reala je napisao/la: ↑12 jun 2020, 20:33dokad ce ovo balavče minirati svaku temu na forumu, mislim na balavče s prethodne stranerio_Ferdy88 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 17:38Sad ako.izbrisem bunit ces se i reci da branim te sto im psujes![]()
Nullius in verba
- legenda reala
- Kontakt:
Imam brigu za ove izbore nema se za koga glasat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 15:28Uspio sam preslušati čitavih 20 sekundi. Mislim da mi je to lični rekord.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Je ko taj Grizman ,čim se on bavi ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Thiemu je najbolji drug bruda iz Sarajeva, idu stalno na crijevo zato ovakav stajling ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- PovratakKralja
- Kontakt:
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Teniseri .
Novak Đoković, Saša Zverev i Dominik Tim .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.