FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- Samo proglašenje epidemije ne znači ništa revolucionarno za treninge i oni se mogu nastaviti odvijati u dosadašnjem tempu, kakav je bio nakon ukidanja restriktivnih mjera. Međutim, stanje kakvo trenutno jeste nije garant toga da se neće morati posezati za nekim radikalnijim odlukama, pa čak možda i ukidanja, a sve zavisno od epidemiološke situacije koju ćemo redovno pratiti u narednim danima.
Mozda opet zabrane treninge u nasem kantonu znaci mozda nista od priprema za new season.
Mozda opet zabrane treninge u nasem kantonu znaci mozda nista od priprema za new season.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Treba se rukama i nogama boriti da ne počne prvenstvo, opstruirati na sve moguće načine.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nece nam trebat ni ovi sto imamo, a ne nego novi. Nece ovo poceti uopste, a ne moze ni Evropa biti ako donesu mjere znaci samo administracija kluba da ostane i Stilke. 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma kakva korona, jos koji dan i ide to sve na staro. Otvaraj granice i daj nam mali rengers da ih fizicki nadjacamo 
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Gerrard drhti. Kruze price da moli Boga da Sinan ne produzi i da raskinemo sa Veselim. 
Bogičević je ideal, ima nas više.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Nas najveci problem je taj sto ne vjerujemo u sebe. Mi da izvucemo taj Rangers, ma mi bi se od igraca do navijaca kolektivno usrali i prije utakmice. Kao da gledam da bi bila prica njima je Gerrard trener, oni imaju budzet toliki, oni su Rangers,oni imaju ovog ili onog igraca itd. I prije same utakmice predaja. Taj gubitnicki mentalitet imaju sve nase ekipe.
Dodje ekipa sa Malte(koju bi vecina klubova iz nase lige prosla u dvomecu) i odigra protiv West Ham-a tako dobro u dvije utakmice da su ih Cekicari jedva na penale izbacili i tako prosli dalje. Ekipa u kojoj je igrao Murga bila na pragu da izbaci engleski klub a nasi svi klubovi bi se predali i prije utakmice na sami pomen imena tog engleskog kluba..
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Ma treba se postocati sa svima, tu se slazem brko. Ne treba se bojati jer se u strahu noge svezu. Respekt ok, ali to je sve. Nikakav pretjeran strah.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
"Krenu nekakav Zajmović na nas a ja ispred sebe samo 4 igrača u zadnjoj liniji imam!"
- Allan McGregor, golman Glasgow Rangersa.
- Allan McGregor, golman Glasgow Rangersa.
Ma zavisi kakva se ekipa sastavi. Ne mozes ti u Evropi nikome se suprostaviti ako imas tanak roster za taj nivo takmicenja. Za sad se haman niko ne spominje po ovim portalima ni sto se tice pojacanja ni sto se tice ovih sto istice ugovor pa da mozes znati otprilike domete ovaj prelazni.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 22:29Ma treba se postocati sa svima, tu se slazem brko. Ne treba se bojati jer se u strahu noge svezu. Respekt ok, ali to je sve. Nikakav pretjeran strah.
Najbolje smo se nosili sa haos jacim timovima kad smo imali tanak rosterLjoZee je napisao/la: ↑12 jun 2020, 22:46Ma zavisi kakva se ekipa sastavi. Ne mozes ti u Evropi nikome se suprostaviti ako imas tanak roster za taj nivo takmicenja. Za sad se haman niko ne spominje po ovim portalima ni sto se tice pojacanja ni sto se tice ovih sto istice ugovor pa da mozes znati otprilike domete ovaj prelazni.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 22:29Ma treba se postocati sa svima, tu se slazem brko. Ne treba se bojati jer se u strahu noge svezu. Respekt ok, ali to je sve. Nikakav pretjeran strah.
Meni je to super što se niko ne spominje osim što se mi zezamo jedino spomenuli Adilovića ovi iz SS ostalo niko ništa to je super miriše 11/12,12/13LjoZee je napisao/la: ↑12 jun 2020, 22:46Ma zavisi kakva se ekipa sastavi. Ne mozes ti u Evropi nikome se suprostaviti ako imas tanak roster za taj nivo takmicenja. Za sad se haman niko ne spominje po ovim portalima ni sto se tice pojacanja ni sto se tice ovih sto istice ugovor pa da mozes znati otprilike domete ovaj prelazni.kerimatomic1921 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 22:29Ma treba se postocati sa svima, tu se slazem brko. Ne treba se bojati jer se u strahu noge svezu. Respekt ok, ali to je sve. Nikakav pretjeran strah.
kada smo isto ovako "propadali,gasili se " a onda Amar sa Ćulumom,Bekrićem,Kerlom,Adilovićem,Smajićem,Selimovićem,Zebom,Tomićem,Bogi,Nyema,
Ćutuk,Smajić,Svraka,Čolić Benjo,Čolić Elvir,Bešlija,Jamak,Stančeski (seksi),Vasilić,Gušo,Karić,Yarni,Zolotić,Hasanović,Pehilj,Bajić,Yoshida,
Hodžić
Realno ovdje nije bio niko od imena možda 4-5 ono imena Ćulum,Bekrić,Zeba,Bešlija pa i Adilović ali ta timska igra i jedinstvo koje su vladali niko i nije mislio na financije i prepirke samo taj fudbal na čelu sa Sir Osimom je bio iznadprosječan za našu ligu
Od tada pratim "Željkana" utakmica u Gradačcu,vrućina +35 sigurno, oko 4000 ljudi Željo stigo nakon Borca,Banja Ilidža popunjena,Manijaci
Prvi go Vernes sa 20ak metara,onda Adilović i kasnije Svraka 2x i pobjeda od 1-4 od tada ja pratim Željkana svaku utakmicu
Amar isto zna da će kupiti lobotomce kad uzme titulu i prođe 2-3 pretkola.Nadajmo se da će ovo biti naša 11/12 ili 12/13 ali malo modernija
AMAR AMAR OSIM OSIM
Željezničar iznad svih !!!
OVA SEZONA JE NAŠA !!
Brko iz druge galaksije!
Tj. kad se ne nadas da ce bit nesto pozitivno
Cim se dignes do nebesa trohnes zestoko od zemlju. Jedno “lagano” spustanje, ali uvijek. Vidjet cemo sad kako i sta ce bit s obzirom na virus.
nece se ovo kod nas zaigrati za godinu jos ,ovi ce traziti samo da odgode sto duze
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nemaju vise nikakvog interesa u odgadjanju posebno jer sad odgoda znaci i preskakanje Evrope jer ne mozes igrati Evropu, a ligu ne. Sad jedino sto moze odgoditi ovo je veliki broj zarazenih pa da mjere vrate i to. Nama ako u narednim danima zabrane treniranje odmah racunaj da otpada onaj 1.8.
Kakav bolan 1.8. ja ne mogu da vjerujem da ti mislis da bi se igralo za mjesec i po haha.....pa zarazenih ce biti konstantno jer virus nece proci nego se mora zivjeti sa njim,ali to svi znaju osim nas.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mislim jer sad je interes okrenut da se igra. Kazem ti sad nek kazu nema lige odmah znaci nema Evrope, a znas i sam sta se radilo da se ta Evropa negdje dobije, nece UEFA nas cekati i nama kalendar prilagodjavati.
A to za zivot sa virusom tu dijelim misljenje. Jedino ako ne daj Boze ode preko 100-150 dnevno i to u kontinuitetu onda treba malo mjere pojacati ili vratiti kako god. Ovako dok je ovaj broj u prosjeku mozes normalno funkcionisati bez karantina i slicno.
A to za zivot sa virusom tu dijelim misljenje. Jedino ako ne daj Boze ode preko 100-150 dnevno i to u kontinuitetu onda treba malo mjere pojacati ili vratiti kako god. Ovako dok je ovaj broj u prosjeku mozes normalno funkcionisati bez karantina i slicno.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 13 jun 2020, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
Ja vam kažem, i ako se steknu uslovi svim silama se boriti protiv početka...nema uslova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.