Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Morata je tu samo sto Higuaina nema. Jos je on zelen, i njega treba u manjim utakmicama, a ovo to sigurno nije.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
i mi smo se najeziliPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Al' se najezih... El mejor por todo tiempo.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Haha joj Benzema na klupi,kontam evo njegovih 5 minuta kako se ovaj ozlijedio kad sipak Mourinho gurnu Ronalda u napad a Lassa u vezu...4-3-2-1 formacija ako sam dobro skontao
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 04 dec 2010, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Jel fakatmiky_hz je napisao/la:Haha joj Benzema na klupi,kontam evo njegovih 5 minuta kako se ovaj ozlijedio kad sipak Mourinho gurnu Ronalda u napad u Lassa u vezu...4-3-2-1 formacija ako sam dobro skontao
Fala dragom Josipu Brozu samo da Benz ne igra sve će biti dobro
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
neznam ja znajul frankovci sta je petarda ????volimliverpool je napisao/la:Imam neki osjećaj da je Valencii "petarda" suđena...
p.s. ahhhh da - znaju
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ne igraju protiv Elcheavolimliverpool je napisao/la:Imam neki osjećaj da je Valencii "petarda" suđena...
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
hajd nek mi neko baci kakav link da gledam meska kako bije 
- Nail for Real
- Kontakt:
Link?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Aj Ronalda stativa...kakav potez 
- adnan_nanda
- Kontakt:
Jel imate neki link da radi, atdhe.net mi crko. help help
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Nemam link.Dobro igramo normalno da je bez Pipite lošije,ali očekujem pobjedu.Benzema najveća greška u Realovoj istoriji ne zna ni klupe grijat 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
http://www.veetle.com/index.php/channel ... a31f6e460cadnan_nanda je napisao/la:Jel imate neki link da radi, atdhe.net mi crko. help help
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
http://www.livescorehunter.com/live-streaming-video.php
ko nema ove programe (veetle, vshare i slicno) neka ganja ove linkove pod Flash....
ko nema ove programe (veetle, vshare i slicno) neka ganja ove linkove pod Flash....
- Nail for Real
- Kontakt:
S obzirom na formaciju 3 defanzivna vezna
igramo odlicno. Valencia prijetila samo iz prekida, mi imali jednu 100% sansu preko Khedire, oci u oci sa golmanom...Ronaldo osim one pete na kraju, nije nista pokazao, Ozil dobar, Di Maria isto, samo je nekoliko lopti izgubio njegovim namjestanjem na lijevu, ova 3 defanzivna vezna uglavnom su zaustavili Valenciu, Albiol i Pepe imali nekoliko konfuznih ispucavanja, Marcelo standardno odlican u oba pravca, Arbeloa solidan.
Treba sad u 2 iskoristit sanse i mirno privest utakmicu kraju.
Treba sad u 2 iskoristit sanse i mirno privest utakmicu kraju.
Pobijedit će Real ne sekirajte
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma glup mi osjećaj.Čekam 3+ na kladionici,oni meda ne mogu.Ccccc.juznjak> je napisao/la:Ne igraju protiv Elcheavolimliverpool je napisao/la:Imam neki osjećaj da je Valencii "petarda" suđena...Valencija je najgori moguci protivnik za Real u ovom trenutku
You'll never walk alone.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
E moj Di Maria, stvarno treba biti fudbalski genije onu sansu pretvorit u gol

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.