Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Plavac87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Plavac87 » 13 jun 2020, 17:15

Kakvo proširenje lige, o čemu pričaš? Zašto bi to radili? Na silu ste prekinuli prvenstvo, bukvalno uslovili sve vašim izlaskom u europu a kup nije odigran gdje ste realno mogli izvući deblji kraj.

Sad vi šatro dobri, hoćete pomoći Čeliku. 😂😂😂😂
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 jun 2020, 17:17

Slazem sa sa Vlakanjem,koliko god da se taj Celik na neki nacin i ogijesio o nas...u tim Amarovim godinama,on je u prvenstvo ulazio sa jedno 18 zagarantovanih bodova sa gostovanja... Otoke,Prijedora,Trebinja i slicnih..Celik mu nikad nije skidao gace,i volio bih da ostanu u Ligi,kako god...

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 13 jun 2020, 17:20

Stani malo hebem mu miša, pa Vico prije dva dana izjavio; zašto da Čelik ostane u ligi, a vi sada fakturišete Želji kako neće da podrži proširenje?

Znači ovako:

Proglašen prvak.
Putnici za evropu.
Nema pobjednika kupa.
Ulaze dva kluba.
I niko ne ispada.

?

Hahahabbahahahhhahahahhaha. To vam priča? 😂😂😂😂😂
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 jun 2020, 17:22

Vico pola ovih stvari o kojima ti i ja pricamo ne zna :D ..Vjerujem da bi mi cak isao i na qurac,da niste onako kurceviti i bezobrazni bili 2010-2013.....mislili,trajace vjecno...sad malo zaigrala mecka i pred vasim vratima,pa cvilite

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 13 jun 2020, 17:27

Ko cvili stari, miješaš kruške i jabuke. Dovoljno si inteligentan da zaključiš kako pričamo da ste vi i pitari trenutno u ljubavnoj vezi, demonstrirate silu i bahatost kakva nije viđena od rata do danas. Kradete i otimate.

Uostalom, radite šta hoćete, imate sve alate u savezu da donesete odluke koje hoćete i koje vam odgovaraju. Pusti nas, mi nebitni totalno.

Vidimo se na terenu.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 13 jun 2020, 17:29

na silu prosirenje? ajd otvori portale i pogledaj broj zarazenih u drzavi... ovaj vikend trebalo da se nastavi! znas kad bi se nastavilo sa 40 novozarazenih? u TK gdje se ponovo uvodi stanje epidemije?! mene bi bilo sramota spominjati u ovom momentu...
i da, vi zaista nemate nijedan razlog da budete za o(p)stanak Celika u ligi, kao sto rekoh...

i nismo mi nesto dobri sa Celikom i sl... ako iko ima razlog da na njih rezi to je Borac jer su umjesto nas ostali u ligi iako su trebali rezultatski da ispadnu prije 3 godine! i tad niko iz Borca nije pljuvao po njima, prozivao i ispadao seljak kao sto ste vi recimo udarali po Slavku Petrovicu! gospodski ste se ponijeli... jbga, htjeli da covjek falsa papire a kad nije pristao otisli ste toliko nisko da mu vasi iz kluba nisu pruzili ruku sto je najminimalniji odraz pristojnosti i kulture pred utakmicu!
kao da vas je pokrao i uzeo nesto sto nije njegovo! i to maniri?
sa druge strane, eto ti primjer Borac - Celik! generalka pred nastavak sezone se odigra na Bilinom! nakon svega, Celik Borac na Bilinom, sve ok! jedina zamjerka, i to domacina je nepozdravljanje publike Vranjesa nakon sto je zamijenjen! znam, bio sam tamo i svjedok sam! ljudi ga pozdravljaju a on iskulira i raja odreaguje... i to je sve.
kad vi mozete da odigrate prijateljsku utakmicu sa njima ili sa Petrovicevim Radnikom nakon "gospodskog" poteza Amara, Memica i onog ruljka Pekica?!
Nikad!
mi lafo divljaci? uzmete nas zasluzeno 0-2 u kupu, Amar daje izjavu poslije utakmice i kraj njega prolazi 100 navijaca, bas navijaca, na manje od metar od njega i niko da ga gurne, zakaci, ne daj boze kvrcne!

tacno je, nicije maslo nije za bajrama, al' nase malo tukne dok kod vas ne mo's prici na metar!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jun 2020, 17:30

Plavac87 je napisao/la:
13 jun 2020, 17:27
Ko cvili stari, miješaš kruške i jabuke. Dovoljno si inteligentan da zaključiš kako pričamo da ste vi i pitari trenutno u ljubavnoj vezi, demonstrirate silu i bahatost kakva nije viđena od rata do danas. Kradete i otimate.

Uostalom, radite šta hoćete, imate sve alate u savezu da donesete odluke koje hoćete i koje vam odgovaraju. Pusti nas, mi nebitni totalno.

Vidimo se na terenu.
Kako je isla ona

"Kupuj amare, boli te ku.rac"
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 13 jun 2020, 17:32

Schlager je napisao/la:
13 jun 2020, 16:45
Kakva god da je Liga sad,bolja je sto puta nego za tog Amarovog drugog mandata...sjecam se da su stvari o kojima sam najvise pisao tada,bila dva gostovanja u Prijedoru Borca i Zeljeznicara,u 14 dana....Na pobjedu Borca bilo 2,75 ,a na pobjedu Zeljeznicara 1,15!!..Usred prvenstva,pri cemu je Borac mozda imao i bolji tim od Zeljeznicara,Maletic,Bilbija,Trivunovic,Kajkut,Grahovac..bili u par bodova,u BL vas dobili 2-0,mekano,Stokic,Bilbija....i kraj te sezone i cuveni Amarov citat Sabanu na revansu finala Kupa u Sirokom Brijegu ...e sad kad si ga znao dat,sad ces pucat prvi i promasit!! :( :( ..Ne vjerujem da se ne sjecas tih stvari...i sta god sam ja o tome tada napisao,vi ste me poklapali sa moze nam se,placi,cvili,kmeci...
Za aplauz,ne samo te 2011 na tituli,vec i za Kup godinu dana ranije,svaka cast!
I da ne bude sve crno,mislim da se Amarovim povratkom 2009 ova Liga upristojila..koliko god to bilo kontradiktorno sa ovim svim sto gore napisah....Dotad je bilo dovoljno ne pobjedit jednu ili dvije kuci,i ispadas!!
Borac je jedne godine ispao sa samo 4 boda manje od Sirokog,koji je u Evropu otisao kao treci :( :(
Razlika je na kraju bila 15 bodova. Borac je na papiru imao dobru ekipu. Vi odigrali u 22 kolu 1:1 u Prijedoru,(u 3 minuti sudijske nadoknade Trivunovic zabio gol i donio remi Borcu), mi u 24 kolu dobili 1:3(2 gola Svraka i 1 Adilovic). Ovu nebulozu koja se ponavlja da je Amar rekao Pehilju da promasi penal ne vrijedi ni komentarisati.

Normalno je da ce ti neko reci da kmecic i cvilis kad je tad bilo situacija npr. tekma u Gradaccu kad se ljudi ljute i pored ubjedljivog poraza njihove ekipe i govore da su osteceni za jedan aut na sredini terena. I onda idu price sudije nas guraju i slicne stvari. Lakse bilo to reci nego da Zeljo ima najjacu ekipu u drzavi. Ne kazem da nije bilo greski i u nasu korist, samo je to bilo minorno u odnosu na kvalitet tadasnje nase ekipe..

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 13 jun 2020, 17:37

A jest im Brko nabio komplekse, ha ha. Treći put castimo obecavam.
Cuj ovoga, kraj njega prolazi 100 navijača. Pa otkud uopće da navijači da pored klupe , koji bolidi To vam wanabe arkan zaključao istok i sjever pa ulazite na teretni ulaz.
Il ste bili pošli po dnevnice.
U moru gluposti vlakanje piše daleko najveće.
Idite ljudi malo na sunce, u prirodu, istruhnucete od muke.
Sve ok.

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 13 jun 2020, 17:42

Daj ba @Vlakanje, hajde što sebe lažeš nego i mene. Upala vam je kašika u med, van terena a Boga mi često i na terenu prosipate silu. Iskoristili ste situaciju da se maksimalno okoristite, apsolutno nelegalno ste prekinuli takmičenje. Sinoć su stari u Italiji igrali Juve i Milan, a upravo gledam Špance. Halo, Italija, Španija, da ne spominjemo zemlje u regionu. I sad još prodajete muda pod bubrege, uozbilji se.

Petrović je samo bio sredatvo saveza, da nije on našli bi nešto drugo. Dva mjeseca prije licenciranja se pričalo da Željo neće dobiti licencu. To su naši problemi a ne vaši, mi plaćamo ceh.

Na sve sa čim se borimo opet smo bili izuzetno konkurentni u na dva fronta. Šta bi bilo ne znamo, "preporuka" vas je spasila.
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 jun 2020, 17:42

Brkooo je napisao/la:
13 jun 2020, 17:32
Schlager je napisao/la:
Kakva god da je Liga sad,bolja je sto puta nego za tog Amarovog drugog mandata...sjecam se da su stvari o kojima sam najvise pisao tada,bila dva gostovanja u Prijedoru Borca i Zeljeznicara,u 14 dana....Na pobjedu Borca bilo 2,75 ,a na pobjedu Zeljeznicara 1,15!!..Usred prvenstva,pri cemu je Borac mozda imao i bolji tim od Zeljeznicara,Maletic,Bilbija,Trivunovic,Kajkut,Grahovac..bili u par bodova,u BL vas dobili 2-0,mekano,Stokic,Bilbija....i kraj te sezone i cuveni Amarov citat Sabanu na revansu finala Kupa u Sirokom Brijegu ...e sad kad si ga znao dat,sad ces pucat prvi i promasit!! :( :( ..Ne vjerujem da se ne sjecas tih stvari...i sta god sam ja o tome tada napisao,vi ste me poklapali sa moze nam se,placi,cvili,kmeci...
I da ne bude sve crno,mislim da se Amarovim povratkom 2009 ova Liga upristojila..koliko god to bilo kontradiktorno sa ovim svim sto gore napisah....Dotad je bilo dovoljno ne pobjedit jednu ili dvije kuci,i ispadas!!
Borac je jedne godine ispao sa samo 4 boda manje od Sirokog,koji je u Evropu otisao kao treci :( :(
Razlika je na kraju bila 15 bodova. Borac je na papiru imao dobru ekipu. Vi odigrali u 22 kolu 1:1 u Prijedoru,(u 3 minuti sudijske nadoknade Trivunovic zabio gol i donio remi Borcu), mi u 24 kolu dobili 1:3(2 gola Svraka i 1 Adilovic). Ovu nebulozu koja se ponavlja da je Amar rekao Pehilju da promasi penal ne vrijedi ni komentarisati.

Normalno je da ce ti neko reci da kmecic i cvilis kad je tad bilo situacija npr. tekma u Gradaccu kad se ljudi ljute i pored ubjedljivog poraza njihove ekipe i govore da su osteceni za jedan aut na sredini terena. I onda idu price sudije nas guraju i slicne stvari. Lakse bilo to reci nego da Zeljo ima najjacu ekipu u drzavi. Ne kazem da nije bilo greski i u nasu korist, samo je to bilo minorno u odnosu na kvalitet tadasnje nase ekipe..
po postu mi djelujes kao ozbiljan forumas,samim tim ne bi trebao taj argument uzimat,kolika je bila razlika na kraju....igrali smo za prvaka 2011 na Grbavici na -4,kolo prije kraja,pa je na kraju Zeljeynicar bio treci sa 10 bodova iza...ili jos eklatantniji primjer..kolo prije kraja ste 2007 izborili opstanak u Ligi,pobjedili u Orasju nebitno za bodove u zadnjem kolu,pa sad racunas da si bio sesti te godine..jel te bar malo sramota tvoje legende i ovakvog penala,da ostanes u Ligi?.ja sam danas naveo neke primjere gdje je mene malo sramota,volio bih tebe cuti za ovo na 0,55

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2020, 17:44

Bekić i zvanično u Zrinjskom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 jun 2020, 17:45

ExBlueone je napisao/la:
13 jun 2020, 17:37
A jest im Brko nabio komplekse, ha ha. Treći put castimo obecavam.
Cuj ovoga, kraj njega prolazi 100 navijača. Pa otkud uopće da navijači da pored klupe , koji bolidi To vam wanabe arkan zaključao istok i sjever pa ulazite na teretni ulaz.
Il ste bili pošli po dnevnice.
U moru gluposti vlakanje piše daleko najveće.
Idite ljudi malo na sunce, u prirodu, istruhnucete od muke.
Sve ok.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I to je stadion CAT 3
Gdje ce reprezentacija igrat

Plavac87
Kontakt:

Post Postao/la Plavac87 » 13 jun 2020, 17:52

Ali kakvi kraljevi, kaže vi niste za proširenje.

😂😂😂😂😂
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 13 jun 2020, 17:57

Željo i Široki jedini za dobrobit nogometa uvijek bili :D pa onda donekle Velež, pa i Tuzla C. (ove sezone) svi ostali samo lažni moralisti! Sarajevo-Borac-Zrinjski alijansa zla u ligi! Uz podršku manjih žetončića!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

OdmutNicaze1988
Kontakt:

Post Postao/la OdmutNicaze1988 » 13 jun 2020, 18:01

Mancini je napisao/la:
13 jun 2020, 15:57
OdmutNicaze1988 je napisao/la:
13 jun 2020, 15:27
Upravu si 😁sto je Alen volio kurvaluk i kocku upm 😂
Ima takvih jos, vitomir paskalj senad brkic ekrem bradaric begankvic itd jebg bosnjacki zivot
Prije bi se moglo reči da je to debilski život.
Nisi me skonto na ovo bosnjacki al nebitno 😁👍
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jun 2020, 18:04

Koja koincidencija da koalicija zla Sarajevo-zrinjski-borac su jedina 3 kluba s parama u ligi

Sjoooooo

Sve ce kupit
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 13 jun 2020, 18:06

MortemHz je napisao/la:
13 jun 2020, 17:44
Bekić i zvanično u Zrinjskom
Posraše mi se u vikend
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 13 jun 2020, 18:09

Kad ti iz Sirokog pricaju o dobrobiti Drzave i prvenstva, znas da je dosta toga otislo u ****...

Nisam vas prepoznao moralne vertikale... Mislim jesam, kad se borite za vlastite guzice, kad je obrnuto jedni sute, a drugim puna usta plave familije, moze nam se, pisaj po sirotinji i kraj price stavovima...

:urnebes: kuknjava
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 13 jun 2020, 18:10

Schlager je napisao/la:
13 jun 2020, 17:42
Brkooo je napisao/la:
13 jun 2020, 17:32
Schlager je napisao/la:

po postu mi djelujes kao ozbiljan forumas,samim tim ne bi trebao taj argument uzimat,kolika je bila razlika na kraju....igrali smo za prvaka 2011 na Grbavici na -4,kolo prije kraja,pa je na kraju Zeljeynicar bio treci sa 10 bodova iza...ili jos eklatantniji primjer..kolo prije kraja ste 2007 izborili opstanak u Ligi,pobjedili u Orasju nebitno za bodove u zadnjem kolu,pa sad racunas da si bio sesti te godine..jel te bar malo sramota tvoje legende i ovakvog penala,da ostanes u Ligi?.ja sam danas naveo neke primjere gdje je mene malo sramota,volio bih tebe cuti za ovo na 0,55
Postavio si utakmicu iz 2007 godine. Mislim da imas dovoljno godina i da se mozes sjetiti cirkusa kakav je tad bio. Sve ekipe u ligi igrale 3 za 3. Celik cak stavio na papir i ovjerio sa Jedinstvom 3 za 3. :tokralju:
Cini mi se i protiv Leotara da su dogovorili 3 za 3 pa ih Leotar na foru dobio na Bilinom Polju pa bili neredi poslije utakmice, gosti se zakljucali u svlacionicu. Sudije u tom crnom periodu bili Dominkovic i slicna kompanija. Kad dobijes u gostima kao da si ligu sampiona uzeo itd. Crni period naseg fudbala. Ne ponovilo se vise nikad.

Normalno da mi nije drago vidjeti penale poput ovog jer nije ni p od penala ali je zalosno da je to bilo normalno za vidjeti u tom periodu. Na svim utakmicama su se domacinima svirali ovakvi i slicni penali i ovako su se domacini gurali. Na mnogim utakmicama gosti nisu mogli centar preci itd..

Jedna od pozitivnijih stvari iz tog perioda je bio prijenos iz Orasja. Onaj lik je prekucavao igricu. Labudovi sa Save. Imali ljudi nekog igraca, cini mi se da se prezivao Pejic, svaki slobodnjak je bio gol :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []