Forum
Re: Forum
Može, ja sam 2018.
Jesil završio faks?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
kakav si ti novopečeni kreten

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Naučiće vremenom 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
U kuci kad se okreneš ih gledaš svaki dan.
Dakle 2,3 razlicita acc napravljena trajno odstranjen na glavnom prebaci se na drugi javno kaze ko je lupa offtopic konstantno i to je ok?
Kao što vidiš postavljam pitanje da li je to na ovom forumu OK ako je ok onda cu se povuci i necu reci rijeci samo potvrdu trazim.
E'o dobio sam odgovor od drugog forumaša to je dozvoljeno ovdje dobro je to znati.

- JarnoTrulli
Napravi nek ti je spreman @PrviMinutSudijskeNadoknade, i opusti se malo. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Uvijek mozes rizikovati da dobijes ban i na tom i svakom narednom nicku.90minut je napisao/la: ↑14 jun 2020, 11:51U kuci kad se okreneš ih gledaš svaki dan.
Dakle 2,3 razlicita acc napravljena trajno odstranjen na glavnom prebaci se na drugi javno kaze ko je lupa offtopic konstantno i to je ok?
Kao što vidiš postavljam pitanje da li je to na ovom forumu OK ako je ok onda cu se povuci i necu reci rijeci samo potvrdu trazim.
E'o dobio sam odgovor od drugog forumaša to je dozvoljeno ovdje dobro je to znati.![]()
![]()
Ma radi offtopic konstantno provocira redom i slicno govori ko je iza nick-a nakon što je dobio ban na ovom drugom pa zato u suprotnom da je bilo šta drugo nemam problem nek ih prave 100, al' je ovaj bezobrazan zato prijavljujem.
meni su puno puta do sada tebe prijavili zbog vrijeđanja i svađa, pa eto, smatraj se upozorenim.
- JarnoTrulli
Bukvalno gledam smijem se još okrenuo frajer na mene legitimnu prijavu lika koji provocira sve redom tamo na temama govori ko je nakon što je dobio ban trajni na Pastrmka username i to isti dan..JarnoTrulli je napisao/la: ↑15 jun 2020, 15:47Pripremaj ti i @DrugiMinutSudijskogVremena za svaki slucaj.![]()
Sto kazes pripremaj se ipak sam na forumu gdje me je lik vrijeđao 3 puta u nizu ja odgovorio kako dolikuje takvom i šta se dešava dolazi upravo on banuje me na 7 dana upozorava da ce naredni biti trajni ovaj drugi nije dobio dan.
Sta kaže prijavljivali me radi svađa tamo na pl prepucavanja psuju majke jedni drugima na dnevnoj bazi bez banova.
- JarnoTrulli
Ovo je sve za prvo poluvrijeme. Vidjećemo koliko će biti nadoknade u drugom, možda i produžeci.JarnoTrulli je napisao/la: ↑15 jun 2020, 15:47Pripremaj ti i @DrugiMinutSudijskogVremena za svaki slucaj.![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Admine imam neki belaj sa temama podforuma:
Evo ovo sa ss.ba lige podforuma, ne vidim niti jednu temu, a ni na ostalim podforumima ne vidim one pinovane teme kad uđem na tipa podforum EPL ne vidim temu Prema i tako, ako nisam previše zakomplikovao ovim opisom 
Ne znam jel samo možda ovo do mene nešto pošto nisam vidio da se neko žali još?

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JarnoTrulli
Hoce admin da te ocera sa foruma, pa ti uvodi mucke provokacije i restrikcije. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Provjeri da ti nije možda do ovog stila foruma. Ja sam na prosilver-GRAY i nemam problema nikakvih.Osim13 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 17:21Admine imam neki belaj sa temama podforuma:
Evo ovo sa ss.ba lige podforuma, ne vidim niti jednu temu, a ni na ostalim podforumima ne vidim one pinovane teme kad uđem na tipa podforum EPL ne vidim temu Prema i tako, ako nisam previše zakomplikovao ovim opisom
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jeste, evo radiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑15 jun 2020, 17:50
Provjeri da ti nije možda do ovog stila foruma. Ja sam na prosilver-GRAY i nemam problema nikakvih.

Eto admine, izgleda da je do teme nešto.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.