FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Aki187
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Aki187 » 13 jun 2020, 19:19

Davno nisam gledao Bayern sa manjim posjedom.
Nur der FCB

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2020, 19:24

Manjak samopouzdanja u nedostatku Lewe i Mullera koji rade veliku prevagu u toj zadnjoj trecini terena.

Fali nam prodornosti po stranama, pogotovo po lijevoj strani gdje su Perisic i Hernandez skloni greskama koje ne mogu ispraviti trcanjem u odbranu.
Coman ili Davies ce vrlo brzo unutra.

Zirkzee nije los s obzirom na godine i na mali broj utakmica dok Cuisance cesto solira i pri tome pravi greske. Mora se na vrijeme osloboditi lopte ali da se vidi zelja, definitivno se vidi.

Moze se ovo na kraju dobiti. :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 13 jun 2020, 19:51

Sta je ba ovo... 🙄

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 jun 2020, 19:52

Za Hernandeza ako dobiju 50 miliona nek se udaraju nogom u guzicu. Sta su oni gledali da daju 80 miliona, a za Sanea se natezes.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 jun 2020, 19:53

Bundesliga je napisao/la:
13 jun 2020, 19:52
Za Hernandeza ako dobiju 50 miliona nek se udaraju nogom u guzicu. Sta su oni gledali da daju 80 miliona, a za Sanea se natezes.
Ma kakvih 50mil druze, nit ce ga prodavati nit bi dobili toliko da ga prodaju. Prodavanjem bi priznali gresku da su bezveze kupili istog, ovako ga forsiraj dok nesto ne napravi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 jun 2020, 20:01

Polako sa Hernandezom, lik je cesto povrijeđen, njemu treba bar 10 startnih postava da dodje u nivo od prije. Inače nije moguće bilo šta reći o njemu. Oni.koji tretiraju ove igrače i pripremaju ih su za zatvora. Nije bilo dana unazad 6,7 godina da neko nije bio povrijeđen na duze i jedno 3,4 izlaze iz povreda. To non-stop prolazi ispod radara kod nas, niko se ne kritikuje, niko se ne mijenja i nikad nema pomaka.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 jun 2020, 20:03

harden je napisao/la:
13 jun 2020, 19:53
Ma kakvih 50mil druze, nit ce ga prodavati nit bi dobili toliko da ga prodaju. Prodavanjem bi priznali gresku da su bezveze kupili istog, ovako ga forsiraj dok nesto ne napravi.
Mogli bi ga mozda uvaljati kakvim naftasima za te pare. Nema od njega nista, ulijeva nesigurnost u odbrani, a u napadu promasuje zicere. Boateng iz ovih zadnjih nekoliko utakmica je Van Dijk za njega. Davies 5 puta bolji na beku. Ne znam da li ste primijetili u prvom poluvremenu kada mu Alaba pokriva poziciju i mase rukama da se vrati, a ovaj ko tenk treba mu 30 sekundi da dodje na svoju poziciju.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 jun 2020, 20:06

sljivo je napisao/la:
13 jun 2020, 20:01
Polako sa Hernandezom, lik je cesto povrijeđen, njemu treba bar 10 startnih postava da dodje u nivo od prije. Inače nije moguće bilo šta reći o njemu. Oni.koji tretiraju ove igrače i pripremaju ih su za zatvora. Nije bilo dana unazad 6,7 godina da neko nije bio povrijeđen na duze i jedno 3,4 izlaze iz povreda. To non-stop prolazi ispod radara kod nas, niko se ne kritikuje, niko se ne mijenja i nikad nema pomaka.
A gdje ce on to startati? Na beku nece sigurno. Alaba je po mom misljenju siguran na stoperu za dalje. Boateng ostaje ili ide? Ako ostane, za klasu je bolji od Lucasa. On se moze nekako boriti s Suleom za to mjesto drugog stopera, ali mi je i Sule prije povrede bio sigurniji od njega u odbrani. Ovog samo gledam kad ce zayebati nesto.

A pisao sam ja isto sto i ti, da mu trebaju jedne citave pripreme da odradi bez povrede i da doceka spreman sezonu, ali mi je lik svakim nastupom sve gori i gori.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 13 jun 2020, 20:08

Sta je ovaj goretzka radio u pauzi, pa duplo bolji igrač nego prije pauze , na svakom dijelu terena ga ima...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 jun 2020, 20:12

Ima još nesto kod njega. Planiran je da igra u kovacolikim, colo ho-ruk sistemima gdje je fenomenalan. Sad to nije slučaj. Sad dominiraju igrači koji su istrenirani kod Pepa i u toj vrsti igre, tj. igraci koji nisu samo volovi na terenu već i neko ko zna igrati pozicioni fudbal i napraviti pet šest pasova a da ne izbije loptu u aut. Na Fliku je da mu da i izmisli poziciju inače ode bruka para u dim.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 jun 2020, 20:17

Bravo Goretzka, oskudan kadar ali svaka cast opet pobjeda :salut:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2020, 20:17

Bravo Leon. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 jun 2020, 20:19

Ne gledam utakmicu, ali ovo je opet onaj Bayern u kojem ko god igra dobro igra. Pri tome mislim na Cuisancea, Perišića i Zirkzeea. Evo dobićemo Monchengladbach bez Sulea, Mullera, Lewe, Coutinha, Tolissoa i Thiaga. Ja sam zadovoljan. Vidim B.Pavard asistencija, taj čovjek je vrijedan zlata

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 jun 2020, 20:23

coelho41 je napisao/la:
13 jun 2020, 20:19
Vidim B.Pavard asistencija, taj čovjek je vrijedan zlata
I autogol :mrgreen:
Ali sve je tacno sto si napisao, vrijedi svaki euro i vise. Dzaba smo mi svi trubili da je Hernandez bespotrebna kupovina pored Pavarda.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jun 2020, 20:24

Bravo momci. :bow:

Idemo u utorak u Bremen da ovjerimo titulu. :salut:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 jun 2020, 20:28

Bundesliga je napisao/la:
13 jun 2020, 20:23
coelho41 je napisao/la:
13 jun 2020, 20:19
Vidim B.Pavard asistencija, taj čovjek je vrijedan zlata
I autogol :mrgreen:
Ali sve je tacno sto si napisao, vrijedi svaki euro i vise. Dzaba smo mi svi trubili da je Hernandez bespotrebna kupovina pored Pavarda.
Vidio sam autogol, bio je na lopti da presječe, znači pratio je svog igrača i bio je u ritmu ekipe, milimetri su odlučivali kako će zahvatiti loptu. Da je prošla bio bi gop svakako, greška je nastala na lijevoj strani. Čak je Cuisance izgubio bespotrebno loptu na sredini.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 13 jun 2020, 20:31

Čestitam na pobjedi
Agieren statt reagieren

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 jun 2020, 20:33

coelho41 je napisao/la:
13 jun 2020, 20:28
Vidio sam autogol, bio je na lopti da presječe, znači pratio je svog igrača i bio je u ritmu ekipe, milimetri su odlučivali kako će zahvatiti loptu. Da je prošla bio bi gop svakako, greška je nastala na lijevoj strani. Čak je Cuisance izgubio bespotrebno loptu na sredini.
Tacno, bio bi gol svakako jer je igrac Gladbacha samo cekao da pospremi loptu.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 13 jun 2020, 20:39

Šta činit sa Lukasom? Daleko od toga da je on loš igrač, ali Dejvis i Alaba su najbolji na svijetu na svojim pozicijama ove sezone.

Pavard došao da bude backup, a momak bolje igra nego Kimmich po strani. Dovoljno brz, dosta siguran u defanzivi, inteligentan igrač (kako danas pametno napravi offside zamku u zadnjoj sekundi), možda ne tako prodoran prema naprijed, ali asistencijama i golovima glavom nadomjesti to.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 13 jun 2020, 20:45

sljivo je napisao/la:
13 jun 2020, 20:12
Na Fliku je da mu da i izmisli poziciju inače ode bruka para u dim.
Mislim da ce biti jako tesko. Ali momku treba dati sansu da se pokaze za sada nije imao dovoljno prilika.
Evidentno je da ekipa ima pobjednicki mentalitet. Ne panici se cak ni u situaciji gdje ne ide sve po planu kao danas.
Mali Zirkzee obecava i treba mu davati sto vecu minutazu.
Ima odlican osjecaj za prostor i fizicke predispozicije, mogao bi Lewu odmijeniti u odredjenim utakmicama ili makar u finisu vec rijesenih utakmica sledece sezone, da ne pregori...
Nur der FCB

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.