Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
jolicnikola
- Kontakt:
Re: Chat
jbt ja sam vidio Preslavu, Kali, Sofi, Kameliju, Galenu, Ivanu, Reni i ostale bugarske pevaljke negdje su mi iskočile, eh za ovo su krive one dvije
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Balkanika 243jolicnikola je napisao/la: ↑13 jun 2020, 01:07jbt ja sam vidio Preslavu, Kali, Sofi, Kameliju, Galenu, Ivanu, Reni i ostale bugarske pevaljke negdje su mi iskočile, eh za ovo su krive one dvije
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
i Nova TVbombaysaphire je napisao/la: ↑13 jun 2020, 01:11Balkanika 243jolicnikola je napisao/la: ↑13 jun 2020, 01:07jbt ja sam vidio Preslavu, Kali, Sofi, Kameliju, Galenu, Ivanu, Reni i ostale bugarske pevaljke negdje su mi iskočile, eh za ovo su krive one dvije![]()
edit: mislio sam na Viki i Anđu (one dvije) ako neko nije znao
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Grof i Komajolicnikola je napisao/la: ↑13 jun 2020, 01:11i Nova TVbombaysaphire je napisao/la: ↑13 jun 2020, 01:11Balkanika 243jolicnikola je napisao/la: ↑13 jun 2020, 01:07jbt ja sam vidio Preslavu, Kali, Sofi, Kameliju, Galenu, Ivanu, Reni i ostale bugarske pevaljke negdje su mi iskočile, eh za ovo su krive one dvije![]()
![]()
edit: mislio sam na Viki i Anđu (one dvije) ako neko nije znao
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
@bombay-u pravu si,jbe se Damketu za turskim zaostavstinama,petak vece je da se meće.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znas bodija, ako je teniser a da nije Roger odmah gotivi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
pitarska varalica
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Inače nisam ljubitelj Zostera, ali ovo je jako dobro
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
https://www.klix.ba/biznis/svicarski-tr ... /200613016
Svjestan sam da je rasizam nažalost sveprisutan u društvu, i svakako da se protiv istog treba boriti ali ovo je već preraslo u žešće preseravanje.
Svjestan sam da je rasizam nažalost sveprisutan u društvu, i svakako da se protiv istog treba boriti ali ovo je već preraslo u žešće preseravanje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
cekaj brate dok otkriju negro bobe hahahahahaghaOsim13 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 19:30https://www.klix.ba/biznis/svicarski-tr ... /200613016
Robust je napisao/la: ↑13 jun 2020, 20:52cekaj brate dok otkriju negro bobe hahahahahaghaOsim13 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 19:30https://www.klix.ba/biznis/svicarski-tr ... /200613016
Svjestan sam da je rasizam nažalost sveprisutan u društvu, i svakako da se protiv istog treba boriti ali ovo je već preraslo u žešće preseravanje.![]()

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ubio bi covjek posao da ovo izvozi u bible belt i americkim rednecksima hahahaOsim13 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 20:57Robust je napisao/la: ↑13 jun 2020, 20:52cekaj brate dok otkriju negro bobe hahahahahaghaOsim13 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 19:30https://www.klix.ba/biznis/svicarski-tr ... /200613016
Svjestan sam da je rasizam nažalost sveprisutan u društvu, i svakako da se protiv istog treba boriti ali ovo je već preraslo u žešće preseravanje.![]()
![]()
Robust je napisao/la: ↑13 jun 2020, 20:52cekaj brate dok otkriju negro bobe hahahahahaghaOsim13 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 19:30https://www.klix.ba/biznis/svicarski-tr ... /200613016
Osim13 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 20:57Robust je napisao/la: ↑13 jun 2020, 20:52cekaj brate dok otkriju negro bobe hahahahahaghaOsim13 je napisao/la: ↑13 jun 2020, 19:30https://www.klix.ba/biznis/svicarski-tr ... /200613016
![]()
Nazalost mislim da je upravu za ovo sto je rekao za SDP...
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Avdo je 90% u pravu. Steta sto ukinuse 60 minuta, kakav bi to show bio jbt.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Niksic je debil teski. Lagumdzija prikriveni desnicar. SDP mora mijenjati predsjednika stranke, zapravo trebali su davno Niksica smijeniti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa vidiš da je i tuzlak1987 prešo za Našu Stranku, a znamo kako je bio zatucan SDPom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, drzgemboadislic i 22 gosta.