Ja imam 191 cm , prije nekoliko dana sam igrao termin protiv Sanija , stao pored njega haman iste smo visine ...
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
A ja imam 184-185 cm i stajao do Sanija vise puta i visi od mene max 1-2 cm.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:21Ja imam 191 cm , prije nekoliko dana sam igrao termin protiv Sanija , stao pored njega haman iste smo visine ...
Ghuraba je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:42A ja imam 184-185 cm i stajao do Sanija vise puta i visi od mene max 1-2 cm.bombaysaphire je napisao/la: ↑09 jun 2020, 21:21Ja imam 191 cm , prije nekoliko dana sam igrao termin protiv Sanija , stao pored njega haman iste smo visine ...Nema teorije da on ima 191 cm. Ponesi metar na naredni termin i izmjeri ga, ako bude cent preko 186 - skidam glavu s ramena.
![]()
Sani je oko 185 cm
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Arslanagic otisao na probu na koju moze otici svako u mjesecu maju i junu.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
pogotovo kad imas "svoje" ljude tamo
Campara ce vjerovatno karijeru naastaviti u Splitu
Matkovic u dresu Mege na oprostajnoj utakmici Milojevića
Prenos na sk3
Prenos na sk3
dobar transfer...15-20min dosta...samo nek igra svoju rolu
ne mora biti marko popovic, ali moze imati bolju karijeru od stipcevica
ne mora biti marko popovic, ali moze imati bolju karijeru od stipcevica
Edin Atic u Igokei 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
E tu ga bas nisam ocekivao,ko zna mozda mu je Dodik Jr dao fine pare,a svakako bi treba imati jos vece ovlasti u Igokei.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Taman klub za njega.
MES QUE UN CLUB!
- LlullSergio
- Kontakt:
To sam cuo prije par sedmica,ali aj reko mozda je suplja. Jos sam cuo i cifru za koju je potpisao. Prica se o nekih 110 hiljada eura godisnje.
Je li ovo prvi Bosnjak kod Dodika? Ne mogu nesto da se sjetim da je iko u neko skorije vrijeme bio tamo.
U svakom slucaju, krajnje cudna odluka za nastavak karijere. Meni se ne svidja jer za Igokeu ne mogu navijati, ali mozda se on tamo uspije nametnuti u nekakvog lidera ekipe, mada nema taj liderski mentalitet. Pretpostavljam da mu je onaj cetnik ponudio dobre pare.
Sto se tice Sanija, svidja mi se sto ide korak po korak. Mislim da je Spit odlicna sredina za njega. Grad voli kosarku, a nemaju nikakav imperativ u ABA ligi. Dobro bi bilo i da zadrze ove mlade kosarkase iz prosle sezone.
U svakom slucaju, krajnje cudna odluka za nastavak karijere. Meni se ne svidja jer za Igokeu ne mogu navijati, ali mozda se on tamo uspije nametnuti u nekakvog lidera ekipe, mada nema taj liderski mentalitet. Pretpostavljam da mu je onaj cetnik ponudio dobre pare.
Sto se tice Sanija, svidja mi se sto ide korak po korak. Mislim da je Spit odlicna sredina za njega. Grad voli kosarku, a nemaju nikakav imperativ u ABA ligi. Dobro bi bilo i da zadrze ove mlade kosarkase iz prosle sezone.
Mislim da su Sanel Hamulic i Emir Vrebac prvi i vjerovatno do Atica posljednji koji su igrali, a i oni su igrali u Dodikovim pocetcima u klubu..Ghuraba je napisao/la: ↑13 jun 2020, 18:53Je li ovo prvi Bosnjak kod Dodika? Ne mogu nesto da se sjetim da je iko u neko skorije vrijeme bio tamo.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Jos ako Jennings dodje imat ce Igokea dobar tim i naredne sezone, bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ludi Bajic reagovati na Atica.
MES QUE UN CLUB!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mislim da ga je čak i trenirao u reprezentaciji, nisam siguran ali nekako je to tada bilo dok je ovaj bio u18Wandelanoite je napisao/la: ↑13 jun 2020, 19:14Jos ako Jennings dodje imat ce Igokea dobar tim i naredne sezone, bit ce zanimljivo vidjeti kako ce ludi Bajic reagovati na Atica.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nece nista od njegovog dolaska. Misko je malo raspalio vatru oko toga da pokaze da je on jos ziv ili da neke druge timove pozuri oko potpisa.Wandelanoite je napisao/la: ↑13 jun 2020, 19:14Jos ako Jennings dodje imat ce Igokea dobar tim i naredne sezone.
Nesto slicno je uradio nedavno kada je pustio vijest na portale da je Jelovac novi igrac Mornara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.