To je bilo dok sam srednja škola bio , sad je bome drugačije...
Jutarnje glavobolje i mahmurluk su najbolji dokaz tome .
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
To je bilo dok sam srednja škola bio , sad je bome drugačije...
Da nisi crafterbombaysaphire je napisao/la: ↑14 jun 2020, 11:46To je bilo dok sam srednja škola bio , sad je bome drugačije...
Jutarnje glavobolje i mahmurluk su najbolji dokaz tome .
Mahmurluk od sarajevske je nenadyebiv, nokti te bole ...rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 11:50Da nisi crafterbombaysaphire je napisao/la: ↑14 jun 2020, 11:46To je bilo dok sam srednja škola bio , sad je bome drugačije...
Jutarnje glavobolje i mahmurluk su najbolji dokaz tome .![]()
Upozoravao sam.tuzlak1987 je napisao/la: ↑23 maj 2020, 16:41Odes u najvece selo na planeti Zivinice ne nosi niko, bar jedna osoba da nosi, a covjek na covjeku.
Ne znam ga ja lično sto me bas cudi bio sam i tamo i vamo , ako je pobjegao u ratu onda fuj , al ova mu je dobra
Samo zdrava logika druze to je to i neki principi
Od kada je terorista onaj što se bori protiv okupatoraRollMan je napisao/la: ↑14 jun 2020, 13:20Ne znam ga ja lično sto me bas cudi bio sam i tamo i vamo , ako je pobjegao u ratu onda fuj , al ova mu je dobradinči je sahranio svoju karijeru kad je obnavljao tamo one kapele sta vec u cast srpskog teroriste , sa srpskim teroristinma ( onaj debeli iz ilidzanske brigade)
Zao mi je samo zbog ovog sto nisam iz KS , moj glas iz ZDK nema uticaja jbg
lako , Gavrilo zagovornik velikosrpstva , borio se protiv jednog " okupatora" da bi pomogao drugom 100x gorem da dođe (što se i na kraju desilo 1918. iako nema veze s njim konkretno)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.