Sad ce Zrinja uzet i Goodneesa
Samo im fali Stila
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
A Boga mi, koliko cujem i on vam je na izlaznim vratima...Dobra ponuda,ne znam, cisto sumnjam da ga necete prodati...svrakino1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 14:22Sad ce Zrinja uzet i Goodneesa
Samo im fali Stila![]()
Prestani citati lobotomiju, naskodit ces vlastitom zdravljuVanja8 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 14:41A Boga mi, koliko cujem i on vam je na izlaznim vratima...Dobra ponuda,ne znam, cisto sumnjam da ga necete prodati...![]()
Ne odredjuje vama lobotomija transfere, vec finansijska strana, pa dokle cete živjeti na grbaci poreskih obveznika i SDA, samo vam je Opstina N.Sarajevo do sada dala 300 000 KM...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:11Prestani citati lobotomiju, naskodit ces vlastitom zdravlju
Koji si level kompleksasa od 1 do vanja? Zamisli koliko lud i zaostao moras biti da citas te bljuvotine i ovdje pises kao provjerene informacijeVanja8 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:15Ne odredjuje vama lobotomija transfere, vec finansijska strana, pa dokle cete živjeti na grbaci poreskih obveznika i SDA, samo vam je Opstina N.Sarajevo do sada dala 300 000 KM...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:11Prestani citati lobotomiju, naskodit ces vlastitom zdravlju
Umjesto penzionerima da obezbjede one pakete sa uljem i secerom, oni daju vama...
Upss, pa dobro i vas sastav je uglavnom penzionerski...![]()
vidis da mu je svaka na ovoj temi amaw, prosjaci, Zeljo itd. Jesi li vidio da je nesto o Sarajevu napisao ili opcenito?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:31
Koji si level kompleksasa od 1 do vanja? Zamisli koliko lud i zaostao moras biti da citas te bljuvotine i ovdje pises kao provjerene informacije![]()
Ma kakav on i sarajevo, po njegovoj strukturi recenice tacno se vidi da tamo piše povremenodejavu je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:33vidis da mu je svaka na ovoj temi amaw, prosjaci, Zeljo itd. Jesi li vidio da je nesto o Sarajevu napisao ili opcenito?kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:31
Koji si level kompleksasa od 1 do vanja? Zamisli koliko lud i zaostao moras biti da citas te bljuvotine i ovdje pises kao provjerene informacije![]()
![]()
![]()
![]()
Znaš dobro što je završilo sa 22 kola. Upitao sam jer mi je nelogično da se broj utakmica smanjuje za čak sedam istih.
Koja ste vi traumatologija od navijaca...Jos uvijek živite u uvjerenju da ste neki qurac, a ne yebe vas vise niko, cak ni Mladosti vise ne možete prodati fazone...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:31Koji si level kompleksasa od 1 do vanja? Zamisli koliko lud i zaostao moras biti da citas te bljuvotine i ovdje pises kao provjerene informacijeVanja8 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:15Ne odredjuje vama lobotomija transfere, vec finansijska strana, pa dokle cete živjeti na grbaci poreskih obveznika i SDA, samo vam je Opstina N.Sarajevo do sada dala 300 000 KM...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:11
Prestani citati lobotomiju, naskodit ces vlastitom zdravlju
Umjesto penzionerima da obezbjede one pakete sa uljem i secerom, oni daju vama...
Upss, pa dobro i vas sastav je uglavnom penzionerski...![]()
![]()
Kako to mislis ne yebe ih niko?
Nismo sHetni zbog toga.
Bar Opstine ne prave rebalans budžeta, kako bi dali nama lovu...Daju vam pare za trafo , gdje su ...? Pojela maca...kerimatomic1921 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 15:58Zato ste vi neki ****, udbaski isprdak kojem se svake decenije pokloni jedna titula.
Posudite ga veleezu. Sevap jetutankamon1905 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 16:03Ajde Fanimo šarni. Odgodi nam gašenje kluba bar još godinu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.